Απιστία η αιτία για τον χωρισμό του Joshua Jackson μετά από 4 χρόνια γάμου με την Jodie Turner-Smith

Απιστία η αιτία για τον χωρισμό του Joshua Jackson μετά από 4 χρόνια γάμου με την Jodie Turner-Smith
AP

To διαζύγιο ήρθε αθόρυβα αλλά οι φήμες περί απιστίας μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

Αγεφύρωτες διαφορές! Η Jodie Turner-Smith υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον γόη του Hollywood Joshua Jackson, πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους και την απόκτηση ενός παιδιού.

Τα σύννεφα ανάμεσα στο ζευγάρι είχαν φανεί έναν χρόνο πριν, όταν τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Joshua και η Jodie έπαψαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Λίγους μήνες μετά, ο Jackson μιλούσε στους Times για τη μοίρα που τον έκανε να παντρευτεί την Smith, τον ρόλο του πατέρα που έχει πάρει στα σοβαρά και την περίπτωση να μην χωρίσει ένα ζευγάρι που αγαπιέται πολύ για μια απιστία.

Τα σχόλια του Joshua Jackson για την απιστία και το γιατί έκανε οικογένεια τα λες και υποτιμητικά

https://www.instagram.com/p/CdHKjR4uSmy/

Ο Jackson αποφάσισε το 2018, να γίνει από αμετανόητος εργένης, ένας πιστός σύντροφος και πατέρας και εξήγησε στη συνέντευξή του πως το timing ήταν εκείνο που βοήθησε τον δεσμό αυτό να ανθίσει, τονίζοντας πως αν γνώριζε τη Jodie νωρίτερα θα μιλούσαμε απλά για μια παθιασμένη σύντομη σχέση:

«Πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Το θέμα είναι να συναντήσεις το κατάλληλο άτομο, την κατάλληλη στιγμή, έχει να κάνει με την ηλικία», είπε ο Jackson και μίλησε και για την απιστία κάπως περίεργα:

«Είμαστε ενήλικες, κανείς δεν θέλει να τον απατήσουν και για να υπάρξει επανασύνδεση χρειάζεται προσπάθεια μετά, αλλά πιστεύω πως μπορείς να συγχωρήσεις μια απιστία. Η απιστία δεν έχει να κάνει με τον σύντροφό μας αλλά με τον ίδιο τον άνθρωπο που απιστεί. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ, υπάρχει μια πιο βαθιά εξαπάτηση».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018 μέσω κοινών φίλων σε ένα φιλανθρωπικό event στο Los Angeles με τη Jodie να βρίσκει αιτίες για να βρίσκεται στην ίδια πόλη με τον Joshua και τελικά να είναι εκείνη που του έκανε πρόταση γάμου σε διακοπές στη Nicaragua.

Τον Δεκέμβριο του 2019 πηγή του περιβάλλοντος του ζευγαριού επιβεβαίωσε τον γάμο και έπειτα ήρθε το παιδί:

«Έξι μήνες μετά την πρόταση, ήταν έγκυος και τώρα έχουμε αυτό το πανέμορφο μωρό που είναι η ενσάρκωση της αγάπης, δεν μπορώ να κοιτάζω το μωρό μας και να μην αγαπάω τη γυναίκα μου. Η πατρότητα με άλλαξε με κάθε πιθανό τρόπο», είπε ο Jackson για την τρίχρονη κόρη του.

Joshua Jackson- Jodie Turner Smith: Σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram

Οι παπαράτσι είχαν εντοπίσει τον Jackson να φιλάει μια άλλη γυναίκα το 2018, κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν πως το ζευγάρι χώρισε, παρότι οι δυο τους παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, την Jodie εκπροσωπεί η Laura Wasser και έχει ζητηθεί η από κοινού κηδεμονία της κόρης τους ενώ ημερομηνία του χωρισμού είναι η 17η Σεπτεμβρίου 2023.

Μιλώντας στο περιοδικό Bustle, η Smith είχε εξηγήσει πως είναι αρκετά δύσκολο το να ισορροπήσει την καριέρα με την οικογένεια.

«Ιστορικά, οι γυναίκες πάντα έχουν αναλάβει την ευθύνη να επιλέξουν ανάμεσα στο να είναι σπουδαίες μητέρες ή υπέροχες στην καριέρα τους. Ο Joshua έχει προσπαθήσει να με βοηθήσει να έχω την υποστήριξη που απαιτείται για να κάνω και τα δύο».

Η πρώτη πάντως και πιο γνωστή σχέση του Jackson, ήταν εκείνη με την Diane Kruger με την οποία ήταν ζευγάρι για δέκα χρόνια. Μιλώντας για τον χωρισμό τους το 2018, η Kruger είχε υποστηρίξει ότι το να χωρίσει από τη σχέση αυτή ήταν απελευθερωτικό.