Τα highlights από τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο και τα looks των διασήμων που συζητήθηκαν

Τα highlights από τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο και τα looks των διασήμων που συζητήθηκαν
NDP photo agency

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το φιλί στο στόμα που αντάλλαξε η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα, πάνω στη σκηνή!

Μία βραδιά γεμάτη μουσική ήταν η νύχτα της 3ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας αφού η παρουσία της Άννας Βίσσης στο Ηρώδειο άφησε το στίγμα της.

Η συναυλία της Άννας Βίσση ήταν αδιαμφισβήτητα το γεγονός της βραδιάς καθώς η σπουδαία καλλιτέχνιδα συμπληρώνει 50 χρόνια στη μουσική σκηνή και το γιόρτασε στο Ηρώδειο, όπου αποθεώθηκε.

Εντυπωσιακή και λαμπερή η Άννα Βίσση στη μεγάλη γιορτή για τα 50 χρόνια καριέρας

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έλαμπε πάνω στη σκηνή φορώντας δημιουργίες του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου.

Ένα από τα κομμάτια που έβαλε, ήταν μία εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα, διακοσμημένη με 300.000 χιλιάδες κρύσταλλα swarovski σε golden χρώμα. Συνοδευόταν από ένα μεταξωτό μάξι ασύμμετρο φόρεμα, το οποίο ήταν διακοσμημένο με εκατοντάδες κρυστάλλινες αλυσίδες που κατέληγαν σε κρόσσια και ασύμμετρα διακοσμημένα στοιχεία.

1D8A8358.jpg

Το φιλί στο στόμα με τον Καρβέλα

Στα highlights της βραδιάς ήταν η παρουσία του Νίκου Καρβέλα στη σκηνή, ο οποίος είναι στενά συνδεδεμένος με την επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή της Άννας Βίσση. Το αποκορύφωμα ήταν η στιγμή που οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα.

Εκτός από τη χθεσινή μουσική παράσταση, η Άννα Βίσση θα πραγματοποιήσει και δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο, στις 6 Οκτωβρίου, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους που την έχουν στηρίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Τα looks της βραδιάς που συζητήθηκαν

Στη ξεχωριστή βραδιά βρέθηκαν αρκετοί celebrities οι οποίοι θέλησαν να απολαύσουν τη μαγευτική φωνή της Άννας Βίσση από κοντά.

Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Η παρουσιάστρια ήταν casual ντυμένη. Είχε επιλέξει να φορέσει denim με μαύρες λεπτομέρειες, του οίκου Mugler, το οποίο συνδύασε με μία μαύρη μπλούζα και ένα δερμάτινο jacket. Ο σύζυγός της ήταν επίσης απλά ντυμένος, με total white look και ένα jacket του οίκου Louis Vuitton.

1D8A8119.jpg

Εκεί βρέθηκαν και οι Μάκης Δελαπόρτας, Άριελ Κωνσταντινίδη, Δημήτρης Γιώτης. Η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη επέλεξε να φορέσει ένα σατέν σετ σε πράσινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μία εμπριμέ μπλούζα.

1D8A8073.jpg

Στη συναυλία της Άννας Βίσση βρέθηκε και η Μαρινέλλα, η οποία επέλεξε ένα total black look, που συνδύασε με κόκκινο κραγιόν και κόκκινο πανωφόρι.

1D8A8089.jpg

Ο Νίκος Καρβέλας συνοδευόταν από την σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου. Και οι δύο επέλεξαν το total black look.

karvelas-ferentinou