Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πλέον απαντά ευκολότερα όταν τη φωνάζουν «Αργυρώ»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πλέον απαντά ευκολότερα όταν τη φωνάζουν «Αργυρώ»

Μετά από δύο χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας της ως «Αργυρώ» και ενώ η τρίτη σεζόν μόλις ξεκίνησε, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μοιάζει να έχει ταυτιστεί με τον ρόλο της ηρωίδας που υποδύεται. 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, κατά τη διάρκεια την οποία μίλησε για τον Σασμό αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει πλέον ο κόσμος όταν τη βλέπει στο δρόμο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού «όλοι με αποκαλούσαν Αργυρώ. Αν κάποιος με έλεγε “Χριστίνα” δεν γυρνούσα, μου φαινόταν περίεργο».

Η τηλεοπτική «Αργυρώ» εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την επανέναρξη των γυρισμάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «χαίρομαι που ξεκινήσαμε, γιατί μου είχε λείψει η δουλειά. Μου αρέσει η δουλειά, με βάζει σε πρόγραμμα γιατί από μόνη μου δεν μπαίνω, είμαι μεγάλος τεμπέλης».

Η αδυναμία στα ανίψια και η μαγειρική

Η αγαπημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας της, όπως επίσης και στη μεγάλη αδυναμία που έχει στα ανίψια της. «Στην τρίτη λυκείου έχασα τη μητέρα μου, ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Είχα πάρα πολύ διάβασμα. Όλα έχουν αλλάξει από τότε, τα πάντα. Έχω δύο ανίψια, τους έχω μεγάλη αδυναμία. Προς το παρόν δεν λέω να κάνω δικό μου παιδί, απολαμβάνω τα ανίψια μου. Μαγειρεύω που και που, μου αρέσει. Δεν είναι το χαρακτηριστικό μου να είμαι νοικοκυρά», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τα γυρίσματα της σειράς γίνονται στο πραγματικό πατρικό της σπίτι, στο οποίο συνεχίζει να ζει ο πατέρας της.

Το στοιχείο αυτό μας έχει κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν να αναρωτηθούμε πως είναι το σπίτι στο οποίο ζει τώρα η ταλαντούχα ηθοποιός, έχοντας φύγει από εκείνο στο οποίο μεγάλωσε.

https://www.instagram.com/p/CVrzLREIfSh/

Το σπίτι της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη μέσα από εικόνες

Η ίδια πολλές φορές, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram έχει δείξει αρκετές φορές πολλές από τις γωνίες του διαμερίσματός της, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, βάζοντας μας «μέσα σε αυτό» και αποδεικνύοντάς ότι αγαπάει την λιτότητα και τα φυτά στον προσωπικό της χώρο.

Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την κουζίνα της. Σε μία από αυτές βρίσκεται μπροστά από το ψυγείο της, το οποίο φαίνεται να έχει γαλάζια απόχρωση, προσδίδοντας vintage στυλ στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CswDQuiINsK/

Η ηθοποιός έχει αναρτήσει, επίσης, φωτογραφία από το μπακόνι της, το οποίο έχει διακοσμίσει με μικρά φώτα.

https://www.instagram.com/p/Cri3GseoIp-/

Η ηθοποιός φαίνεται να αγαπά τα φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία, όπως «προδίδουν» οι φωτογραφίες, έχει τοποθετήσει σε αρκετές γωνίες του σπιτιού της.

https://www.instagram.com/p/CZ2PIPMrb_3/
https://www.instagram.com/p/CbiPJltMji4/
https://www.instagram.com/p/CaC-gDNLWbK/