Η Δανάη Μιχαλάκη γίνεται κορίτσι των λουλουδιών στο πλευρό του πατέρα της και του Πέτρου του Σασμού

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Μιχαλάκη γίνεται κορίτσι των λουλουδιών στο πλευρό του πατέρα της και του Πέτρου του Σασμού

Η συνεργασία μπαμπά και κόρης για την «Παραλία»  και η σχέση λατρείας που δένει την Δανάη με τον μπαμπά της Γιώργο. 

Για πολλά κορίτσια ο μπαμπάς τους, παραμένει για χρόνια το είδωλό τους, ο άντρας που καθορίζει τις αξίες τους και είναι το λιμάνι τους σε κάθε στεναχώρια. Τέτοια σχέση έχει ως κόρη η Δανάη Μιχαλάκη με τον πατέρα της και επίσης ηθοποιό Γιώργο Μιχαλάκη. Και τώρα ήρθε η ώρα για να παίξουν για πρώτη φορά μαζί στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Παραλία». Εκεί όμως η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες θα συναντήσει και τον Πετρή του Σασμού.

https://www.instagram.com/p/CiU4vQuoY-H

«Από μικρό κορίτσι ήμουν ερωτευμένη με τον πατέρα μου»

Στην συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει πριν από μερικούς μήνες η Δανάη, με αφορμή την γιορτή του πατέρα, είχε μιλήσει με λατρεία για εκείνον: «Από πολύ μικρή ως κοριτσάκι ήμουν ερωτευμένη με τον μπαμπά μου. Χωρίς να θέλω να μειώσω τη μαμά μου με την οποία επίσης έχω μία ιδιαίτερη σχέση. Αυτό που λένε ότι η σχέση ενός κοριτσιού με τον μπαμπά της είναι ξεχωριστή, ισχύει στην δική μου περίπτωση. Είμαστε ολόιδιοι ως χαρακτήρες, τα πάντα. Με την μαμά μου συζητούσα όλα τα μυστικά μου, αλλά όταν έφτανα στο «αμήν» πήγαινα στο μπαμπά μου. Εκείνος με μία του πρόταση, τα έλυνε όλα μου τα ζητήματα. Αυτό που μου έλεγε, αυτό έκανα και στη συνέχεια».

https://www.instagram.com/p/BZG9Ehkh2B2

Σε κάθε της πρεμιέρα στο θέατρο, ο επίσης ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης, ήταν πάντα παρών. Με μιά αγκαλιά, ένα ζεστό λόγο, πάντα συμπαραστάτης της. Αυτός άλλωστε την ενέπνευσε να ασχοληθεί με την τέχνη. Και ήταν εκείνος που την παρέδωσε τον περσινό Αύγουστο συγκινημένος, στον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου, λίγο πριν τον γάμο τους στην Σύρο. Με τον Γιώργο, η Δανάη συνεργάστηκε επίσης για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι για την παράσταση «Αντιγόνη», αλλά παρά τις προτάσεις που έχουν δεχτεί για να γίνουν και τηλεοπτικό ζευγάρι, προς το παρόν το έχουν αρνηθεί, όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.

Με τον μπαμπά και τον Πετρή του Σασμού

Η νέα σειρά «Παραλία» στην ΕΡΤ, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Δανάη έχει άρωμα Σασμού. Πρώτον γιατί γυρίζεται στην Κρήτη και δεύτερον γιατί συνεργάζεται με ένα πρωταγωνιστή του που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές και το κοινό στο Twitter, τον Κώστα Νικούλι, τον Πέτρο, αδικοχαμένο αδελφό της Αργυρώς, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Αστέρη.

Σασμός: Η γκρίνια του κοινού για το σενάριο και το πάρτυ μνημόσυνο για τον Πέτρο - Οι νέες εξελίξεις

https://www.instagram.com/p/CdOIUXTq4WI

Είναι και αυτή μία σειρά εποχής και για μία εποχή με τους χίπις στην Ελλάδα και το κέντρο τους στα Μάταλα της Κρήτης, που έχουμε δει μόνο από ελληνικές ταινίες, όπως «Η θεία μου η χίπισσα» με την Ρένα Βλαχοπούλου και τον Νίκο Μπάρκουλη. Η Δανάη γίνειται επίσης κορίτσι των λουλουδιών στα Μάταλα (όπως η Νόρα Βαλσάμη στην ταινία) σε μία ιστορία όμως, που δεν έχει μόνο ρομαντισμό, πολλή μουσική, αλλά και αστυνομική δράση.

Δανάη και Πέτρος, υποδύονται την Υπατία και τον Χάρι που ζουν ένα ερωτικό καλοκαίρι στα Μάταλα, όταν εκείνη επιστρέφει στο νησί για διακοπές, από το Λονδίνο όπου σπουδάζει γιατρός. Ένα έγκλημα θα αλλάξει το σκηνικό στο κοινόβιο των χίπις και θα εμπλέξει και τη Δανάη που κρύβει πολλά μυστικά από το παρελθόν της.