Η Ηλέκτρα Λύρα έγινε 12 ετών και η Κατερίνα Δαλάκα της έκανε ένα δώρο αδελφικής αγάπης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ηλέκτρα Λύρα έγινε 12 ετών και η Κατερίνα Δαλάκα της έκανε ένα δώρο αδελφικής αγάπης

Η Ηλέκτρα Λύρα γιόρτασε τα 12α γενέθλιά της και η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι. Οι ευχές Ζήνα-Λύρα, το ξεχωριστό δώρο της Δαλάκα και η υπέροχη σχέση της με την οικογένεια.

H Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας μετρούν 27 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την κόρη τους, Ηλέκτρα να αποτελεί την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους.

Η τραγουδίστρια και ο manager ζουν διακριτικά μακριά από τα media και απολαμβάνουν κάθε στιγμή με την μικρή τους πριγκίπισσα, η οποία μεγαλώνει σε ταχύτατους ρυθμούς. Πριν λίγες ώρες η Ηλέκτρα Λύρα γιόρτασε τα 12α γενέθλιά της και οι γονείς της φρόντισαν να διοργανώσουν ένα υπέροχο, girly πάρτι σε στενό κύκλο.

Οι ευχές και το ξεχωριστό δώρο της Κατερίνας Δαλάκα

Πριν από μερικές ώρες η Κατερίνα Δαλάκα επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας Λύρα-Ζήνα για να δώσει το παρών στο πάρτι της μικρής Ηλέκτρας. Η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το δείπνο τους στην οποία έγραψε: «Η δεύτερή μου οικογένεια» και λίγο αργότερα φωτογραφήθηκε με την εορτπάζουσα, με την οποία έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

dalaka2.jpg

«Χρόνια πολλά μωρό μου, σε αγαπώ πολύ», έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα σε Instagram-story που δημοσίευσε έχοντας στην αγκαλιά της την εορτάζουσα.

Λίγο αργότερα η Ηλέκτρα Λύρα (η οποία άνοιξε πρόσφατα λογαριασμό στην πλατφόρμα) δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φορά ένα δαχτυλίδι με πράσινη καρδιά, το οποίο της έκανε δώρο η αγαπημένη της φίλη.

dalaka1.jpg

«Ευχαριστώ Κατερίνα Δαλάκα», έγραψε η Ηλέκτρα στην φωτογραφία, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για αυτό το όμορφο δώρο.

Η φιλία Ζήνα-Λύρα με την Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα διατηρεί πολύ στενή φιλία με την οικογένεια Λύρα-Ζήνα και δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται σε εκείνους αποκαλώντας τους «η δεύτερή μου οικογένεια».

Η 12χρονη Ηλέκτρα τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην πρωταθλήτρια του στίβου την οποία και αποκαλεί συχνά μεγάλη της αδερφή. Μέσα από ένα post η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως η Κατερίνα Δαλάκα μύησε την κόρη της στον αθλητισμό και την έκανε να τον αγαπήσει.

https://www.instagram.com/p/CcA2z7AKv_7/

Τον περασμένο Μάρτιο η πρώην παίκτρια του Survivor έδωσε το παρών στα γενέθλια της τραγουδίστριας και φωτογραφήθηκε μαζί της και με την 12χρονη Ηλέκτρα.

Οι τρυφερές αναρτήσεις Λύρα- Ζήνα για τα γενέθλια της κόρης τους

Πριν λίγες ώρες η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας θέλησαν να ευχηθούν δημόσια στην μονάκριβη κόρη τους, κάνοντας δύο πολύ τρυφερές αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Μεγάλα rose gold μπαλόνια κοσμούσαν τον χώρο και δύο μεγάλα μπαλόνια με τον αριθμό 12, μπροστά από τα οποία πόζαρε η Ηλέκτρα μαζί με τους γονείς της. O γνωστός manager δημοσίευσε μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία, καλύπτοντας το πρόσωπο της 12χρονης Ηλέκτρας με μια κόκκινη καρδιά.

https://www.instagram.com/p/CyJTBewqv7R/

«Το μωρό μας έγινε 12», έγραψε ο Γιώργος Λύρας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Kατερίνα Δαλάκα: Το reunion με Σάκη και Μαριαλένα από το Survivor & η ομοιότητα με την αδερφή της

Ακολούθησαν οι ευχές της τραγουδίστριας στην μικρή της πριγκίπισσα, με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω το ζευγάρι θέλει να προστατεύσει την κόρη του από την υπερέκθεση, φροντίζοντας να καλύπτει το πρόσωπό της με emojis.

https://www.instagram.com/p/CyJbcGJKY7D/

«Ζωή μου έγινες 12🎂❤️🌹Χρόνια σου πολλά φωτεινά όμορφα αγγελούδι μας είσαι όλη μας η ζωή θα είμαστε δίπλα σου σε ότι ονειρεύεσαι σε λατρεύουμε», έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από το post της.

Πηγή κεντρικής: katerina_dalaka