Η Πέγκυ Ζήνα πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Κατερίνας Δαλάκα: Η τρυφερή πόζα με τον Γιώργο Λύρα

Η Πέγκυ Ζήνα πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Κατερίνας Δαλάκα: Η τρυφερή πόζα με τον Γιώργο Λύρα

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας έδωσαν οικογενειακώς το παρών στα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα. Η τρυφερή selfie του ζευγαριού και η ιδιαίτερη σχέση με την πρωταθλήτρια του στίβου.

H Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι με διαφορά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και φέτος συμπλήρωσαν 27 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας.

Η 12χρονη κόρη τους, Ηλέκτρα Λύρα ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία και είναι ό,τι πολυτιμότερο απέκτησαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Η τραγουδίστρια και ο γνωστός manager βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες on tour αφού η Πέγκυ Ζήνα συνεχίζει επιτυχώς τις προγραμματισμένες συναυλίες της σε διάφορα μέρη της χώρας.

Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο πάρτι της Κατερίνας Δαλάκα

Πριν λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι και η κόρη τους παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Κατερίνας Δαλάκα. Η 31χρονη αθλήτρια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της και δέχθηκε εγκάρδιες ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα. Στο πλευρό της ήταν τα αδέλφια της Κωνσταντίνος και Σοφία αλλά και πολλοί φίλοι ανάμεσά τους η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Λύρας και ο Bo.

https://www.instagram.com/p/CwNTQUzq1tr/

«Στιγμές ευτυχίας κι ανεμελιάς ανάμεσα στις τόσο συγκινητικές συναυλίες που μας χαρίζετε! Πάρτε δύναμη από τους δικούς σας ανθρώπους για να αντιμετωπίζετε τα πάντα❤️Εδώ στα γενέθλια της @katerina_dalaka μας χθες το βράδυ💋🌹 @giorgosliras», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/reel/CwLhWqIM5Jf/

«Από τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές. Εύχομαι να έχετε αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας. love you all», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα σε post της στο Instagram.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα για την εορτάζουσα και τους καλεσμένους της με πληθώρα βεγγαλικών να φωτίζει τον ουρανό.

Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας είναι «Ένα»

Σε συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγο και manager της, Γιώργο Λύρα και τα πρώτα χρόνια της κοινής τους διαδρομής αναφέροντας: «Το 1996 ήρθε ο Γιώργος Λύρας στη ζωή μου. Τότε ήταν μάνατζερ του Ρόκκου. Μέναμε μαζί, για 3-4 χρόνια δεν ασχολιόταν καθόλου μαζί μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μου είπε «δε το έχεις και αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου για να μην πουν ότι τη βοηθάει ο σύντροφός της πρέπει να τελειώσει”» Σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται όλα πιο ομαλά στην καριέρα μου… Σαν μάνατζερ ο Γιώργος δεν είναι εύκολος. Είναι πολύ αυστηρός. Ο μόνος λόγος για να τσακωθούμε είναι η δουλειά».

Kαι πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, «να σου πω κάτι… Δεν το έχεις! Αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου, επειδή είμαστε μαζί για να μην πουν ότι ασχολείται μαζί της ο σύντροφος της, πρέπει να τελειώσει. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, δεν πρέπει να ξανασχοληθείς με την καριέρα σου. Είσαι και….τώρα το ανίκανη δεν ακούγεται πάρα πολύ ωραίο σαν λέξη. Για μένα η δουλειά μου δεν ήταν ποτέ η ζωή μου, ήταν κομμάτι της. Δεν ήμουν ποτέ φιλόδοξη, ώστε να πατήσω. Μπορεί να μη βρισκόμουν σήμερα εδώ που είμαι εάν δεν ήταν ο Γιώργος. Το ήθελε πιο πολύ από εμένα. Εγώ θα άνοιγα ακόμα πρόγραμμα, είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου, είναι μία πεποίθηση που κουβαλάω, ότι δεν αξίζω όσα μου ήρθαν. Δεν μπορώ να διεκδικώ, είναι το χειρότερό μου. Δεν μπορώ ούτε τα κεκτημένα μου να διεκδικήσω. Γι' αυτό λέω ότι εάν δεν ήταν ο Γιώργος δεν θα ήμουν εδώ. Ήταν αδύνατον να επιβιώσει ο δικός μου χαρακτήρας στον χώρο».

Το «Σπίτι με το Mega» επέστρεψε και το Twitter υποκλίθηκε σε Ρούλα Κορομηλά και Πέγκυ Ζήνα

Η φιλία Ζήνα-Λύρα με την Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα, που φέτος αποβλήθηκε από το Survivor All Star απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με οικογένεια και φίλους. Πρόσφατα η γνωστή αθλήτρια φωτογραφήθηκε με το ζεύγος Ζήνα-Λύρα με τους οποίους διατηρεί πολύ στενή φιλία.

Η κόρη του ζευγαριού, Ηλέκτρα (η οποία έχει πλέον δικό της λογαριασμό στο Instagram), τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην πρωταθλήτρια του στίβου την οποία και αποκαλεί συχνά μεγάλη της αδερφή.

https://www.instagram.com/p/CcA2z7AKv_7/

Μέσα από ένα post η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως η Κατερίνα Δαλάκα μύησε την κόρη της στον αθλητισμό και την έκανε να τον αγαπήσει.

https://www.instagram.com/p/CuusxIaqd-V/

Πριν λίγους μήνες η πρώην παίκτρια του Survivor έδωσε το παρών στα γενέθλια της Πέγκυς Ζήνα και φωτογραφήθηκε μαζί της και με την 12χρονη Ηλέκτρα.

https://www.instagram.com/p/CpipOvAKIYL/

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει για την κόρη της:«Eίναι πολύ καλό παιδί και πήρε τα καλύτερα και από τους δύο μας. Την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα. Παρόλο που λατρεύω το τραγούδι δεν θεωρώ ότι ταιριάζω σε αυτό τον χώρο, έχω ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά, γιατί δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του αθέμιτου ανταγωνισμού».

Πηγή κεντρικής: ndp