Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά δηλώνει ακόμη ερωτευμένη μαζί του μετά από 12 χρόνια γάμου

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά δηλώνει ακόμη ερωτευμένη μαζί του μετά από 12 χρόνια γάμου

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, δεν αποχωρίστηκε τη χθεσινή βραδιά τις τρεις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του.  

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Nick Hard όπως τον αποκαλούσε το Twitter την διετία της πανδημίας, από χθες είναι ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής. Και τα μόνο πρόσωπα που δεν έλειψαν χθες από το πλευρό του, ήταν η σύζυγός του Γιώτα και οι δύο του κόρες, η Ιωάννα και η Δήμητρα. Σε μία σπάνια συνέντευξη της, η σύζυγός του αποκάλυπτε κάποιες πιο προσωπικές πτυχές του χαρακτήρα τους και δήλωνε ερωτευμένη μετά από 12 χρόνια γάμου. Εκφράζοντας και ένα μικρό παράπονο.

https://www.instagram.com/p/CyEYmMCN-jm/

Ο γάμος τους και οι δύο κόρες

Ο Νίκος Χαρδαλιάς την εποχή της πανδημίας και λόγω του ρόλου του ως Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, έγινε ένα οικείο μας πρόσωπο με την καθημερινή του ενημέρωση κάθε απόγευμα στις 18.00. Πολλές φορές έγινε με τις δηλώσεις του και το αυστηρό του ύφος, viral στο Twitter και κάπως έτσι έγινε και ο αγαπημένος Nick Hard των social media.

https://www.instagram.com/p/Cesq5vpthA7/

Ο από χθες το βράδυ, νέος Περιφερειάρχης Αττικής, ζει ακόμη στον Βύρωνα όπου γεννήθηκε (διατέλεσε και δήμαρχος) μαζί με την σύζυγό του και γυμνάστρια στο επάγγελμα Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Αύγουστο του 2011, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που εκείνη έχει αναρτήσει στο Facebook.

xardaliasgamos2.jpg

Μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Δήμητρα, αλλά μέλος της οικογένειάς τους είναι και η μεγαλύτερη του κόρη Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο. Και οι τρεις εμφανίζονται συνέχεια δίπλα του, σε κάθε σημαντική στιγμή του.

Γιορτή για την κόρη του Νίκου Χαρδαλιά - Η δημόσια αφιέρωση με την πιο τρυφερή φωτογραφία

https://www.instagram.com/p/CWGtjJ_NQTf/

Για την μεγαλύτερη κόρη του αισθάνεται περήφανος όπως είχε δηλώσει και σε μία ανάρτησή του για να ευχηθεί στη γιορτή της κόρης του. Περήφανος ως μπαμπάς: «Χρόνια πολλά στην Ιωάννα της ζωής μου! Όμορφο και μοναδικό να είσαι γονιός, ξεχωριστό να είσαι και να νιώθεις περήφανος πατέρας!»

https://www.instagram.com/p/CYayUN8tRJH/

Η σύζυγός του είχε μιλήσει για εκείνον στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Κάνοντας φανερό το ιδιαίτερο δέσιμο που έχουν μεταξύ τους: «Έχει εξαιρετικό χιούμορ, κάτι που εγώ λατρεύω και είναι βαθιά συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα, είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Έχει πολύ χιούμορ και γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται, αλλά έχει αναπτύξει τις άμυνες του και εγώ στεναχωριέμαι γιατί ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου...Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι τον βλέπουμε λιγότερο, δεν τον βλέπουμε όσο θα θέλαμε, όμως υπάρχει μεγάλη κατανόηση από εμάς για αυτό. Η μικρή μας κόρη τον έβλεπε κάθε απόγευμα και ήταν περήφανη».

Σε μία δική του ανάρτηση για τα γενέθλια της συζύγου του ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε ανταποδώσει τα καλά της λόγια μιλώντας τρυφερά για εκείνη: «Να σε χαιρόμαστε ζωή μου. Να τα εκατοστίσεις, να μείνεις πάντα έτσι όπως χρόνια τώρα είσαι. Ξεχωριστή, μοναδική».

https://www.instagram.com/p/ChUjihHMsN0/

Ακόμη και σε μία περιπέτεια που είχε με την υγεία του πριν από δύο χρόνια, η σύζυγος και οι δύο του κόρες είχαν σταθεί στο πλευρό του, δίνοντάς του και τη δύναμη για να συνεχίσει στην πολιτική.