Ο Σάκης Κατσούλης από το Survivor All Star στον Χαρδαλιά: Η υποψηφιότητά του και τα σχόλια των φανς

Ο Σάκης Κατσούλης από το Survivor All Star στον Χαρδαλιά: Η υποψηφιότητά του και τα σχόλια των φανς

Εκπομπή στην τηλεόραση ανέμεναν πολλοί για τον νικητή του Survivor και τελικά μας προέκυψε η κάθοδος του στην πολιτική. Ο Σάκης Κατσούλης αιφνιδίασε ακόμη και τους φίλους του. 

Είθισται στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές να βλέπουμε αρκετούς γνωστούς μας από τον χώρο του θεάματος, του αθλητισμού και της τηλεόρασης να κατεβαίνουν ως υποψήφιοι. Αλλά ο Σάκης Κατσούλης διεκδικεί την πρωτοτυπία ως ο πρώτος νικητής του Survivor που το τολμά. Η απόφαση του νικητή, μάλλον ξάφνιασε και δίχασε τους φανς του.

https://www.instagram.com/p/CwcxC0ANwJz/

Το κοινό που υποστηρίζει πως έχει ο Σάκης Κατσούλης με τον Νίκο Χαρδαλιά

Από την μέρα που νίκησε το Survivor All Star, τη δεύτερη ουσιαστικά νίκη του στο reality, οι περισσότεροι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, ρωτούσαν τον Σάκη Κατσούλη για το αν του έχει γίνει πρόταση είτε να παρουσιάσει μόνος του μία εκπομπή, ή να λάβει μέρος σε κάποια.

Λογικό. Οι περισσότεροι παίκτες reality αυτή την καριέρα ακολούθησαν. Πάρε για παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε Σάκη Κατσούλη: «Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος»;

Ο Σάκης όμως, ποτέ δεν μας εκδήλωσε την επιθυμία ή τουλάχιστον δεν μας είχε προϊδεάσει ότι τον ενδιαφέρουν τα κοινά. Ή καλύτερα η πολιτική. Γιατί η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι άσκηση πολιτικής.

Χθες αιφνιδίασε ακόμη και τους φίλους του, με την ανάρτησή του και την φωτογραφία στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά, καθώς κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό του για την Περιφέρεια της Αττικής.

https://www.instagram.com/p/Cwia951MCcv/

Και όπως γράφει: «Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για την περιφέρεια Αττικής. Πέρα από το γεγονός ότι τον θαυμάζω, νιώθω ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μας ενώνει! Στα δύσκολα παλεύουμε με πίστη, προσπαθούμε με εντιμότητα για το καλύτερο και (ευτυχώς) βγαίνουμε νικητές. Με την απεριόριστη αγάπη και στήριξή σας, μου δώσατε πολλά αναδεικνύοντάς με νικητή δύο φορές στο ελληνικό Survivor. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανταποδώσω, προσφέροντας για το κοινό καλό! Με σεβασμό και ταπεινότητα ζητώ να μου δώσετε την δυνατότητα να “αγωνιστώ” αυτή τη φορά για την Αττική, τον τόπο που ζω, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά κι αγαπώ».

Η κίνηση αυτή σε άλλους άρεσε και άλλοι ξεκίνησαν τα unfollow. Τους περισσότερους δίχασε η επιλογή του και άλλοι υπονόησαν μία υπερβολή στη δημοσιότητα.

Το εκλογικό σώμα είναι πάντα δύσπιστο προς τους επώνυμους «κράχτες» των ψηφοδελτίων που οι περισσότεροι όταν εκλέγονται «ξεχνούν» έστω και να παραβρεθούν στα δημοτικά ή περιφερειακά συμβούλια. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, δυστυχώς λιγοστές.

Σου δείχνουμε μερικά από τα μηνύματα, εξαιρώντας κάποια ακραίες πολιτικές και άσεμνες τοποθετήσεις. Γιατί είχαμε και πολλές από αυτές.

Προς το παρόν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η σύντροφος του Σάκη δεν έχει εκδηλώσει δημόσια τη στήριξή της στον Σάκη. Αυτό μπορεί να είναι περίεργο, αλλά δεν νομίζουμε να μην το κάνει στο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CwVlUNJsfdC/

Προς το παρόν εκείνη, εγκαινίασε το νέο κανάλι επικοινωνίας με τους φανς της και ξεκίνησε τα give away. Φυσιολογικά πράγματα για μία παίκτρια reality.