Μαλού & Juan Rodriguez παραμένουν in love και ζουν «Happy Together» μαζί με τον 5χρονο γιο τους

Μαλού & Juan Rodriguez παραμένουν in love και ζουν «Happy Together» μαζί με τον 5χρονο γιο τους

Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Juan Rodriguez είναι ένα από τα ωραιότερα, αντισυμβατικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι νέες φωτογραφίες του ζευγαριού και ο λόγος που δεν θέλουν να παντρευτούν.

Η Μαλού Κυριακοπούλου έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό το 2011 μέσα από τη συμμετοχή της στο Greek Idol 2. Έκτοτε η τραγουδίστρια ακολούθησε ανοδική πορεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία, κυκλοφορώντας αρκετές επιτυχίες και πραγματοποιώντας αξιόλογες συνεργασίες επί σκηνής.

Η Μαλού ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία

Πριν από λίγες ημέρες η Μαλού έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων όπου εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Απέργη, την Μαρίνα Κυριαζοπούλου, τον Mc Daddy και την Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Παρών στην πρεμιέρα ήταν όπως πάντα ο σύντροφός της γνωστής τραγουδίστριας, Juan Rodriguez, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον τομέα της εστίασης ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε καταστήματα της Αθήνας, της Μυκόνου και του Μεξικού.

Μαλού και Juan πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας πόσο αγαπημένοι παραμένουν και πως στηρίζουν έμπρακτα ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας και στις 10 Οκτωβρίου 2017 υποδέχθηκαν τον μονάκριβο γιο τους, Κωνσταντίνο-Ρικάρντο, ο οποίος πήρε τα δύο ονόματα των παππούδων του. Η βάπτιση του Rodriguez junior είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2018 στην Καλαμάτα, τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/COSUiuJnLgz/

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People η 34χρονη καλλιτέχνης εξήγησε μεταξύ άλλων γιατί δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της, αλλά και αν υπάρχει ο γάμος στα μελλοντικά τους σχέδια.

«Έχει να κάνει με τη γενικότερη στάση ζωής που έχουμε και τις απόψεις μας στο θέμα γάμος. Δεν κάναμε ούτε πολιτικό γάμο. Δεν κρίνω όσους κάνουν, αλλά εγώ δεν είμαι της φιλοσοφίας ότι επειδή έμεινα έγκυος πρέπει να παντρευτώ με τον σύντροφό μου. Η ονοματοδοσία του παιδιού έγινε κανονικά, δεν είναι απαραίτητο να έχεις παντρευτεί. Αυτό το βιαστικό και το αγχωτικό, που το κάνεις για την κοινωνία και την οικογένεια, δεν ήταν ποτέ κάτι που με απασχολούσε. Είμαι καλά με τον σύντροφό μου, είμαι καλά με το παιδί και την οικογένειά μου. Εκείνη την περίοδο είχα άλλα πράγματα να λύσω κι αυτό θα μου δημιουργούσε έξτρα άγχος. Μελλοντικά μπορεί να γίνει αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου. Δεν ξυπνάω με τη σκέψη πότε θα παντρευτώ;. Ποτέ δεν με ενδιέφερε. Πάντα όμως ήθελα να κάνω ένα παιδί. Μου φαίνεται πολύ περίεργο όταν με ρωτάνε παντρευτήκατε; Πότε θα παντρευτείτε; Δεν ξέρεις στο μυαλό κάθε ζευγαριού τι υπάρχει ή πώς μπορεί να το έχουν φιλοσοφήσει. Ίσως το πιο συνηθισμένο είναι να παντρεύεσαι όταν έρχεται ένα παιδί. Βέβαια, πολλά ζευγάρια πλέον κάνουν τον γάμο τους αργότερα, αφού έχει μεγαλώσει το παιδί τους και έχουν ηρεμήσει, με το σκεπτικό πάμε τώρα να το κάνουμε για τους φίλους μας, για να περάσουμε καλά, η σχέση είναι πια δοκιμασμένη στον χρόνο».

https://www.instagram.com/p/Boy-GMNBlx7/

Πόσο καιρό έχουμε να την δούμε: Η Μαλού έχει γίνει μαμά και είναι πιο όμορφη από ποτέ

https://www.instagram.com/p/CanvbEbtAVT/

H Μαλού Κυριακοπούλου και ο σύντροφός της, Juan Rodriguez είχαν μιλήσει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark, με τον Κουβανό σύντροφο της τραγουδίστριας να αποκαλύπτει πως αντέδρασε, όταν η Μαλού του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

«Όταν μου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος σχεδόν λιποθύμησα. Πάντα είναι καλοδεχούμενο, απλά στην αρχή λίγο σε σοκάρει, γιατί φέρνεις μια καινούργια ζωή στον κόσμο. Πώς θα το μεγαλώσεις, τι τροφή θα του δώσεις, πώς θα είναι σε 20 χρόνια. Αλλά είναι ωραίο, είναι ένα ταξίδι μαγικό», είπε χαρακτηριστικά ο Juan Rodriguez.

Πηγή κεντρικής: malu_kiriakopoulou