Στο «I'm a celebrity get me out of here» ο Λιανός ενθουσίασε & το κοινό πήρε θέση στην πρώτη κόντρα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο «I'm a celebrity get me out of here» ο Λιανός ενθουσίασε & το κοινό πήρε θέση στην πρώτη κόντρα

Πόσα μπορούν να χωρέσουν σε μια πρεμιέρα ριάλιτι; Από παιχνίδια με φίδια και αράχνες μέχρι κι έντονες κόντρες φαίνεται πως το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ έχει ενδιαφέρον.

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I'm a Celebrity get me out of here», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου και η αλήθεια είναι πως μπορεί να βρεθήκαμε ξανά στον γνώριμο από το Survivor Άγιο Δομίνικο, όμως πλέον οι συνθήκες για τους celebrities δεν είναι οι ίδιες, αφού δεν υπάρχει η σκληρότητα του Survivor. Η διαμονή των παικτών είναι στην καρδιά της ζούγκλας κι όχι δίπλα στην παραλία αλλά υπάρχουν κρεβάτια και μπάνιο - τουλάχιστον στο καλό κατάλυμα - κι όλα τα σκεύη για να μαγειρεύουν, ενώ οι δοκιμασίες για να καταφέρουν να κάνουν τη διαβίωσή τους καλύτερη είναι διαφορετικές, ίσως λίγο πιο τρομακτικές και αηδιαστικές, συγκριτικά με τα runs και τους στόχους που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Βέβαια, η πιο μεγάλη διαφορά είναι πως το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού οι παίκτες θα συγκεντρώνουν μέσα από τα διάφορα παιχνίδια ένα ποσό, το οποίο στο σύνολό του θα διατεθεί για την αναδάσωση των περιοχών που επλήγησαν το καλοκαίρι από τις φωτιές, όπως ανέφερε στο πρώτο αυτό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός και οι ατάκες του πάλι ενθουσίασαν το κοινό

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν να ξεκινήσει ήδη παρακολουθώντας το τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει λίγες μέρες πριν με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να είναι «αιχμάλωτοι» της Ραχήλ Μακρή και του Νίκου Βαμβακούλα, των δύο πρώτων παικτών που αποκαλύφθηκε ότι θα συμμετέχουν στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/reel/Cx8oKxSrHYU/

Το δίδυμο αυτό της παρουσίασης - ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα - ήταν κι ένας από τους βασικούς λόγους που το κοινό περίμενε να ξεκινήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως έγραφαν τα σχόλια κάτω από το τρέιλερ και όχι άδικα, αφού οι δυο τους είχαν πολύ καλή χημεία στην πρεμιέρα τους και δεν απογοήτευσαν.

Και μπορεί οι δυο τους να είναι πρώην «famestorίτες», όπως πολλοί θυμήθηκαν αν έριξες μια ματιά στα σχόλια πιο πάνω, όμως ο Γιώργος Λιανός έχοντας ήδη αρκετά χρόνια στην παρουσίαση τηλεοπτικών παιχνιδιών ήταν πολύ άνετος με τις ατάκες του να είναι - όπως και στο Survivor - to the point, ενώ η Καλομοίρα με τον ενθουσιασμό και τις αντιδράσεις της στα παιχνίδια που είδαμε μέχρι στιγμής ήταν ο ορισμός του «I'm a Celebrity get me out of here».

Η πρώτη κόντρα μεταξύ των παικτών και η θέση του κοινού

Το όλο concept του συγκεκριμένου ριάλιτι επιβίωσης είναι τελείως διαφορετικό, όπως προαναφέραμε από αυτό του Survivor. Έτσι και οι είσοδος των 14 παικτών έγινε με χιομοριστικό τρόπο και mini σκετσάκια, τόσο από τους ίδιους που δεν κατάλαβαν δήθεν πώς βρέθηκαν στη ζούγκλα όσο και από τους παρουσιαστές που περίμεναν celebrities όπως η Lady Gaga ή ο Justin Timberlake αλλά αντ' αυτού είδαν για παράδειγμα την Αγγελική Ηλιάδη και τον Μπο. Άλλωστε, σκοπός είναι πέρα από το να καταφέρουν να επιβιώσουν, να περάσουν και όμορφα όσο καιρό μείνουν εκεί, όπως τόνισαν ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα.

Έτσι, μετά τις πρώτες συστάσεις οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με τη Ραχήλ Μακρή και τον Νίκο Βαμβακούλα να διαλέγουν τους συμπαίκτες τους και να είναι οι αρχηγοί γι' αυτήν την εβδομάδα έστω.

Με το «καλημέρα σας» βέβαια, είδαμε και την πρώτη κόντρα να δημιουργείται μεταξύ του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό, από την ομάδα της Ραχήλ Μακρή και του Σταμάτη Γαρδέλη, από την ομάδα του Νίκου Βαμβακούλα, η οποία ξεκίνησε από το γεγονός πως ο ηθοποιός ήθελε να «μοιραστεί» το φαγητό του με τη φύση ρίχνοντάς το κάτω, κάτι που ο Τάσος Ξιαρχό βρήκε προσβλητικό, μιας και ο ίδιος το είχε μαγειρέψει και πρόκειται και για ένα παιχνίδι επιβίωσης, οπότε σύμφωνα με εκείνον αν ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν ήθελε να φάει θα μπορούσε να το μοιραστεί με άλλους συμπαίκτες του κι όχι να το πετάξει.

Η κόντρα βέβαια, συνεχίστηκε και πιο μετά, λίγο πριν το πρώτο αγώνισμα στο οποίο θα ήταν και αντίπαλοι οι δυο τους, όταν ο Σταμάτης Γαρδέλης άρχισε να μιλάει για αρχαίους θεούς κι ο Τάσος Ξιαρχό μάλλον βαρέθηκε να ακούει τέτοια πράγματα. Η αλήθεια είναι πως ο ηθοποιός πολύ συχνά και σε προηγούμενα παιχνίδια που ήταν, όπως για παράδειγμα στη Φάρμα, αγαπούσε να κάνει πιο φιλοσοφικές συζητήσεις.

Η κατάσταση βέβαια, όπως θα δεις και στο βίντεο έγινε αρκετά άβολη με τον χορογράφο να παίρνει και την μπαντάνα του ηθοποιού και να την πετάει στο ποτάμι.

Το κοινό πήρε θέση στην κόντρα

Το κοινό πάντως φάνηκε να μην ενοχλείται από την συμπεριφορά του Σταμάτη Γαρδέλη και μάλιστα, φαίνεται πως «βρήκε» και τον αγαπημένο του παίκτη. Πολλοί, όπως θα δεις και στα σχόλια πιο κάτω από το Twitter/X αναπόλησαν και την τριάδα Γαρδέλη - Τζώρτζογλου - Ιατρόπουλου από τη Φάρμα προτείνοντας στους ιθύνοντες του παιχνιδιού να προστεθούν κι εκείνοι στο παιχνίδι.

Τι άλλο έκανε εντύπωση στην πρεμιέρα;

Στο πρώτο αυτό επεισόδιο του «I'm a celebrity get me out of here» άλλα πράγματα που είδαμε κι έκαναν εντύπωση στο κοινό ήταν αφενώς το γεγονός πως ο 73χρονος Σταμάτης Γαρδέλης έκανε ένα μεγάλο άλμα - κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος - στο κενό καταφέρνοντας να πιαστεί από τα δίχτυα, με την ομάδα του ωστόσο να μην τα καταφέρνει κι έτσι το καλό κατάλυμα να πηγαίνει στην κίτρινη ομάδα της Ραχήλ Μακρή.

Παράλληλα, η χαλαρή παρουσία της Ραχήλ Μακρή και η διάθεσή της να «τσαλακωθεί» παριστάνοντας παίκτρια του My Style Rocks, για χάρη της Emilia Vodos που επίσης συμμετέχει στο παιχνίδι, με ρούχα φτιαγμένα από φύλλα και ξύλα ήταν μια έκπληξη για το κοινό που δεν είχε συνηθίσει την πολιτικό σε τέτοιες καταστάσεις.

Τέλος, το γεγονός πως στο πρώτο Charity Game οι παίκτες που κλήθηκαν να «αντιμετωπίσουν» φίδια, ταραντούλες, βατράχια και καβούρια στάθηκαν πολύ ψύχραιμοι καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν 5000 ευρώ για τον φιλανθρωπικό σκοπό του παιχνιδιού ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Οι χρήστες του Twitter/X βέβαια, τα σχολίασαν όλα με πολύ χιούμορ.