Καλομοίρα & Γιώργος Μπούσαλης γιορτάζουν 13 χρόνια γάμου και μια παντοτινή αγάπη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Καλομοίρα & Γιώργος Μπούσαλης γιορτάζουν 13 χρόνια γάμου και μια παντοτινή αγάπη

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί στο σπίτι της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη αφού το ζευγάρι γιόρτασε χθες (26/09) την 13η επέτειο του γάμου του.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το 2010 στην Νέα Υόρκη, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

To τρυφερό post της Καλομοίρας για την 13η επέτειο του γάμου της

Πριν λίγες ώρες, ανήμερα της επετείου του γάμου της, η Καλομοίρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του Γιώργου Μπούσαλη. Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά και ήταν στενοί φίλοι πριν αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CxqTmoNIErE/

«Γιορτάζουμε την επέτειό μας! Είσαι το πρώτο και τελευταίο φιλί της ημέρας μου. Τα τρία καταπληκτικά μας παιδιά κάνουν το ταξίδι μας τον μεγαλύτερο θησαυρό. Θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε η Καλομοίρα στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Νίκος Μίχας του Fame Story δηλώνει «κολλημένος» με την κόρη του που έχει ξανθά μαλλιά όπως αυτός

Oι διαδικτυακοί φίλοι της τραγουδίστριας έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους στο ζευγάρι ανάμεσά τους οι: Mary Vytinaros, Ελευθερία Ελευθερίου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Κατερίνα Duska.

Το συγκεκριμένο post μας θύμισε τους Biebers, οι οποίοι είχαν ποζάρει μαζί στον φακό πριν μερικά χρόνια, όταν ήταν ακόμη έφηβοι και όχι ένα από τα #couplegoals ζευγάρια του Hollywood.

biebers.jpg

Η Αναστασία Μπούσαλη είναι το mini me της Καλομοίρας

Πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο η Καλομοίρα απέκτησε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό look. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα νέο κούρεμα σε ξανθιά πλατινέ απόχρωση που αποκάλυψε στο φετινό MadWalk.

https://www.instagram.com/p/Ctrelhmo2hU/

Λίγους μήνες αργότερα η μικρή Αναστασία έκοψε τα μαλλιά της και είναι κυριολεκτικά το mini me της Καλομοίρας σε καστανή έκδοση.

https://www.instagram.com/p/CpiA8DEINdi/

Το cozy σπίτι της Καλομοίρας στην Αμερική

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε το σπίτι της ο οποίος είναι αρκετά άνετος και με spots που έχει διαμορφώσει η ίδια ώστε να παρέχει ασφάλεια στα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/Cw-eH6bI1Ta/

Το λευκό χρώμα δείχνει να κυριαρχεί ενώ τα ιδιαίτερα διακοσμητικά δίνουν μια cozy αίσθηση στους καλεσμένους. Ο μεγάλος γωνιακός καναπές, η τραπεζαρία και οι εντυπωσιακές βιτρίνες αποτελούν τα highlights του σαλονιού και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει εκεί φωτογραφίες της όμορφης οικογένειας.

itskalomira_339997060_1391438241638136_8384075287978648764_n.jpg

Το ξύλινο πάτωμα κάνει το σπίτι ακόμη πιο ζεστό ενώ η εντυπωσιακή ντουλάπα-γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας είναι ό,τι θα ήθελε κάθε stylish γυναίκα να έχει. Το σπίτι του ζευγαριού διαθέτει έναν υπέροχο κήπο στον οποίο απολαμβάνουν συχνά barbeque ή παίζουν με τα παιδιά τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: itskalomira