«Ω μαμά μία», έγραψαν στην εγκυμονούσα Χριστίνα Βραχάλη στις πόζες από το Λονδίνο

«Ω μαμά μία», έγραψαν στην εγκυμονούσα Χριστίνα Βραχάλη στις πόζες από το Λονδίνο

Στις πόζες από το Λονδίνο, η Χριστίνα Βραχάλη πόζαρε κρύβοντας επιμελώς τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου όταν η Χριστίνα Βραχάλη, η παρουσιάστρια του Open μίλησε ανοιχτά για την πρώτη εγκυμοσύνη της.

Στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια η είδηση της εγκυμοσύνης της Χριστίνας ήταν γνωστή και η ίδια η Βραχάλη εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το ταξίδι στο Λονδίνο:

Και μπορεί να βιώνει πρωτόγνωστα συναισθήματα με την κοιλίτσα της να μεγαλώνει κάθε μέρα και περισσότερο, όμως η δημοσιογράφος ξέκλεψε λίγο χρόνο για να ταξιδέψει ως το Λονδίνο.

«Ω μάμα μία», έγραψε ένας fan στη δημοσιογράφο, η οποία πόζαρε σε διάφορα μέρη της βρετανικής πρωτεύουσας καμουφλάροντας επιμελώς την κοιλίτσα της.

«Ευλογημένη», έγραψε χαρακτριστικά η όμορφη δημοσιογράφος ποζάροντας σε διάφορα σημεία του Λονδίνου.

https://www.instagram.com/p/CyTF_G6szOt/

Η πρώτη φορά που η Χριστίνα μίλησε για την κόρη της

Στο προσωπικό της blog η Βραχάλη, είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της γράφοντας:

«Το Φεβρουάριο του 2023, μετά τη δολοφονική ενέργεια στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο νέων παιδιών, ήμουν ίσως στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση που έχω υπάρξει τα τελευταία χρόνια. Κυρίως γιατί συνειδητοποίησα πως πρέπει να πάρω απόφαση πως το «ζούμε από τύχη» είναι η στυγνή πραγματικότητα. Και το «πάμε κι όπου βγει» είναι πλέον ο εθνικός μας ύμνος.

Με δάκρυα στα μάτια, και με έναν κόμπο στο στομάχι είχα γράψει με μεγάλη δυσκολία ένα κείμενο στο blog μου...

Κάποιους μήνες μετά η ζωή αποφάσισε. Και περιμένω το πρώτο μου παιδί. Την κόρη μου. Τα συναισθήματα που έχω είναι ανάμεικτα. Γιατί η «ανακούφιση» που ένιωθα το Φλεβάρη, έγινε στάχτη. Και μετατράπηκε σε φόβο. Γιγάντιο φόβο. Και πραγματικό πλέον. Όπως ο καπνός που τυλίγει εδώ και μέρες τη χώρα που γεννήθηκα, ζω, και αγαπώ....

Μια ερώτηση όμως μέσα μου όλο μεγαλώνει. Και παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Και κοντεύει να με πνίξει. Πότε γίναμε τόσο απάνθρωποι; Πότε γίναμε τόσο σκ…όψυχοι. Γίναμε ή έτσι ήμασταν πάντα... Όταν καίγεσαι ζωντανός. Όταν πεθαίνεις εν ώρα εργασίας απροστάτευτος. Όταν πνίγεσαι στο Αιγαίο. Όταν χάνεις το γιο σου από μαχαιριά. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει και δε γυρίζει. Ποιο από τα παραπάνω έχει σημασία, αλήθεια;

Δεν έχεις χρώμα. Ούτε καταγωγή. Ούτε ιδιότητα. Είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Τρωτός. Ευάλωτος. Ανυπεράσπιστος. Δεν μπορείς να υπερασπιστείς ούτε καν την ετυμολογία της λέξης, βάσει της οποίας ο άνθρωπος είναι το ον που κοιτάζει και κινείται προς τα πάνω, άρα είναι γεμάτος αισιοδοξία και στόχους.

Σκοτάδι βλέπω παντού… Αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι πως κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί, ξαναγεννιέται όλος ο κόσμος», έγραψε μεταξύ άλλων στο sportal.gr η δημοσιογράφος.

undefined

Όσον αφορά το αν η Χριστίνα θα μεγαλώσει μόνη την κόρη της, μιας και έχει χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού, η ίδια δεν είχει μιλήσει για το κομμάτι αυτό αλλά σε δηλώσεις της παλαιότερα είχε εξομολογηθεί:

«Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να μη με επηρεάζει η γνώμη των άλλων. Θα την ακούσω, θα τη φιλτράρω και θα κρατήσω αυτά που θα με πάνε ένα βήμα πιο μπροστά. Δεν θα με αναγκάσει τίποτα να κάνω πίσω, ξέρω ποια είμαι, πατάω στα πόδια μου. Σίγουρα στην πορεία μας θα συναντήσουμε εμπόδια.

Δε θα κάνουμε ευθύς εξ’ αρχής αυτό που θέλουμε αλλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να επεξεργαζόμαστε όλες τις πληροφορίες. Μερικές φορές, δημιουργούμε εμείς τις ευκαιρίες. Ακόμα και αν δε θέλεις να κάνεις κάτι, δες το σαν σκαλοπάτι και θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις να πας ή κάπου που δεν ήξερες καν ότι ήθελες να βρεθείς», είχε πει η Χριστίνα στο queen.gr.