Στην ανάρτηση του Παπακαλιάτη για το «Maestro 2» οι ξένοι fans έδειξαν πόσο πολύ αγαπούν τη σειρά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην ανάρτηση του Παπακαλιάτη για το «Maestro 2» οι ξένοι fans έδειξαν πόσο πολύ αγαπούν τη σειρά

«Πρώτη μέρα γύρισμα και έχω τρακ» λέει η Μαρία Καβογιάννη στο νέο backstage βίντεο που δημοσίευσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το «Maestro 2» και οι ξένοι κυρίως fans έδειξαν πως περιμένουν με αγωνία τα νέα επιεσόδια.

Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», όλοι περιμένουν εναγωνίως τη δεύτερη σεζόν. Από τη στιγμή δε που η σειρά κατάφερε να μπει και στη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix - με τον τίτλο «Maestro in Blue» - ως η πρώτη ελληνική σειρά που καταφέρνει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, οι fans της σειράς δεν προέρχονται πια μόνο από την Ελλάδα αλλά και από τις - τουλάχιστον - 31 χώρες που έχει προβληθεί μέχρι τώρα.

https://www.instagram.com/p/Cjp5WhtN9jp/

Το νέο backstage βίντεο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα νέο βίντεο από τα backstage γυρίσματα της σειράς, στο οποίο ο ίδιος δείχνει στη Μαρία Καβογιάννη - που επίσης πρωταγωνιστεί σε αυτήν - πώς να κάνει την μαέστρο. Τα γυρίσματα γίνονται στην Κέρκυρα, ενώ την ορχήστρα της ηθοποιού στο συγκεκριμένο γύρισμα παριστάνει η συμφωνική ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη.

https://www.instagram.com/reel/CyTpw-Zt5SP/

Φυσικά, ήταν ακόμη μια απολαυστική στιγμή των δυο τους, αφού ανακοίνωσαν πως αυτό είναι το πρώτο γύρισμά τους στην Κέρκυρα με την Μαρία Καβογιάννη να αποκαλύπτει πάντα με χαμόγελο πως «έχει λίγο τρακ», ενώ μίλησαν και στα αγγλικά - κάτι που αγαπάει να κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την συγκεκριμένη ηθοποιό, αφού απολαμβάνει τον τρόπο που «τα λέει». Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που γυρνάνε τέτοιου είδους βίντεο. Το ίδιο είχαν κάνει και πριν την έναρξη του πρώτου κύκλου της σειράς, με την Μαρία Καβογιάννη να «απαιτεί» από εκείνον ένα ρόλο στα αγγλικά και διεθνή καριέρα. Προφητική θα λέγαμε η απαίτησή της με τη συνέχεια που ακολούθησε.

https://www.instagram.com/p/CT6pxmBgElz/

Οι ξένοι fans του «Maestro» είναι αυτοί που περιμένουν εναγωνίως τον 2ο κύκλο

Tην ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, λοιπόν με το νέο backstage βίντεο της σειράς, γέμισαν με σχόλια πάρα πολλοί ξένοι fans της σειράς με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πότε συγκεκριμένα θα προβληθούν τα νέα επεισόδια της σειράς, επειδή έχουν αγωνία για τις εξελίξεις. Κάτι τέτοιο βέβαια, φαίνεται πως θα γίνει μέσα στο 2024, με τον νέο κύκλο να προβάλλεται πρώτα στην πλατφόρμα του Netflix και μετά στο κανάλι του Mega, το αντίστροφο δηλαδή από αυτό που συνέβη με τον πρώτο.

Και η Demi Moore άλλωστε, είναι fan της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, και αν θυμάσαι είχε ζητήσει να τον δει κατά τη διάρκεια των διακοπών της στους Παξούς με τους δυο τους τελικά να συναντιώνται.

Tα πλάνα από τον 2ο κύκλο που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Η ανάρτηση αυτή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δεν ήταν η πρώτη για το «Μaestro 2», αφού ήδη τα 3 πρώτα επεισόδια της σειράς είχαν γυριστεί την άνοιξη στην Αθήνα και τους Παξούς - όπως είχε αναφέρει κι ο ίδιος για τη σειρά με την οποία θα γίνουν - και συνεχίστηκαν μέχρι τον Ιούλιο καθώς ήθελε να εκμεταλλευτεί και τον καλό καιρό. Μετά την παύση των γυρισμάτων των Αύγουστο, τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά τώρα τον Οκτώβριο και ουσιαστικά αυτή τη στιγμή πρέπει να γυρίζονται τα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Από τα πλάνα που είχε δημοσιεύσει πάντως, είχαμε δει και το νεότερο μέλος της σειράς. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που υποδύεται τον δάσκαλο μουσικής, Ορέστη, ξαναγυρνά στην παλιά συμβιβασμένη και ασφυκτική του ζωή, με έναν νέο ρόλο, καθώς η Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη) θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους.

Στο δρόμο του Ορέστη, όμως θα ξαναβρεθεί και η Κλέλια. Και εδώ αναμένουμε ένα νέο συναισθηματικό plot twist. Άραγε ο έρωτας θα επικρατήσει;

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπαμπάς και πλάνα από άλλες 3 συναρπαστικές ιστορίες του Maestro 2

1697198276986-294590040-christopherpapakaliatis_1683223184_3095422882511428963_1513219394.jpg