Η Τόνια Σωτηροπούλου την 2η επέτειό της με τον Κωστή Μαραβέγια δεν μπορεί να την χαρεί το ίδιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Τόνια Σωτηροπούλου την 2η επέτειό της με τον Κωστή Μαραβέγια δεν μπορεί να την χαρεί το ίδιο

«730 μέρες καλοκαιριού» έγραψε στο post της η Τόνια Σωτηροπούλου για την 2η επέτειο του γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια, όμως μια μέρα πριν είχε εκφράσει μια μεγάλη ανησυχία της.

Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια. Ο πολιτικός γάμος που επέλεξαν να κάνουν στην Ύδρα - μετά από 4 χρόνια σχέσης - είχε μείνει μέχρι τελευταία στιγμή κρυφός και μόνο τα 10 άτομα που είχαν καλέσει γνώριζαν το ευτυχές γεγονός. Στην συνέχεια βέβαια, μέσα από τις αναρτήσεις τις δικές τους αλλά και των φίλων τους είδαμε όλοι το ερωτευμένο ζευγάρι στην πιο σημαντική του στιγμή.

Η ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου για τη 2η επέτειό τους

Έτσι λοιπόν, για να ευχηθεί δημόσια για την επέτειό τους στον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της με μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους, στην οποία έγραφε «730 μέρες καλοκαιριού. Χαρούμενη 2η επέτειο γάμου».

toniasotiropoulou_1697016265_3211127656282156164_215089144.jpg

Και πράγματι οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι κι αυτό φαίνεται και στα λίγα αλλά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα που δημοσιεύουν κατά καιρούς στα social media τους. Μάλιστα, η επέτειός τους συνέπεσε με ένα επαγγελματικό ταξίδι της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Μιλάνο, με τον τραγουδιστή να την ακολουθεί κάνοντας ακόμα πιο ξεχωριστή τη σημερινή μέρα γι' αυτούς.

Στο post της Τόνιας Σωτηροπούλου ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο

Η αγωνία για τους φίλους της στο Tel Aviv

Αυτή η επέτειος γάμου για την Τόνια Σωτηροπούλου είναι λίγο διαφορετική και δεν μπόρεσε να την ευχαριστηθεί στο 100% μιας και αν την «ακολουθείς» στο Instagram θα πρόσεξες πως το post της για την επέτειο με τον Κωστή Μαραβέγια ακολούθησε λίγες ώρες μετά την ανάρτηση που έκανε για τους φίλους της που μένουν στο Tel Aviv, τους οποίους σκέφτεται διαρκώς και εύχεται να είναι καλά μετά τον πόλεμο που ξέσπασε στο Ισραήλ, ύστερα από την επίθεση της Παλαιστίνης.

«Τις τελευταίες μέρες η καρδιά μου και η σκέψη μου είναι με τον φίλο μου τον @eddiegavriilidis, τον @golan_frydman και τις φίλες μου που ζουν στο Tελ Αβίβ. Μιλάμε συχνά μέσα στην ημέρα και τα βράδια ξυπνάω με φόβο μήπως έχουν πάθει κάτι. Δεν έχω τρόπο να βοηθήσω και προσεύχομαι - στη δύναμη που εγώ πιστεύω - να είναι ασφαλείς. Η σκέψη μου, η ευχή μου και η ελπίδα μου είναι η Ειρήνη! Για όλον τον κόσμο! Να σταματήσει ο φόβος και η φρίκη! Για όλα τα παιδιά του κόσμου! Έντυ σε αγαπώ κι εύχομαι να αγκαλιαστούμε σύντομα» έγραψε φανερά «φορτισμένη» στην ανάρτησή της η Τόνια Σωτηροπούλου.

toniasotiropoulou_1696938319_3210473799772536336_215089144.jpg

Μάλιστα η ηθοποιός, έκανε repost κι ένα κείμενο που δημοσίευσε στο προφίλ της η καλή της φίλη και φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, σχετικά με την τυχαιότητα του ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα για παράδειγμα, δεν έχουμε πόλεμο.

Πιο συγκεκριμένα είχε γράψει στην ανάρτησή της: «Αν σκεφτείς λίγο, όλα είναι αφηρημένα , γεννιέσαι τυχαία σε έναν τόπο σε μια οικογένεια που τη λένε κάπως , σου δίνουν ένα όνομα και αποφασίζουν πως έτσι θα σε λένε θα είσαι μια συγκεκριμένη θρησκεία , μια συγκεκριμένη προσμονή που έχουν οι άλλοι για εσένα , περιμένουν να τους κάνεις να φαίνονται καλοί , οτι τα κατάφεραν μαζί σου , αυτά που σου έδωσαν άξιζαν τον κόπο , έχοντας ξεχάσει πως κατά βάθος είναι όλα λίγο τυχαία , τυχαίο που δεν είσαι Παλαιστίνιος ή Ισραηλινός ,τυχαία δεν ήσουν στο πάρτυ , στη βροχή, στη φωτιά,στον πόλεμο … Έχουν ξεχάσει όλοι να θεραπεύσουν τους εαυτούς τους για να σταματήσουν οι άλλοι να θεραπεύονται κατόπιν εξαιτίας τους. Θεραπεύστε πρώτα τα δικά σας τραύματα και εσείς και εγώ για να μην είναι τυχαίο ακόμα και το αν θα πάρουμε αγάπη».

roula.revi_1696936684_3210460060693049394_209808961.jpg

Αυτό άλλωστε, ήταν και το μήνυμα που θέλησε να περάσει κι η Τόνια Σωτηροπούλου μέσα από την ανάρτησή της για τους φίλους της, ότι η ειρήνη είναι το ύψιστο αγαθό για όλο τον κόσμο και πως ο πόλεμος απ' όπου κι αν προέρχεται δεν είναι αποδεκτός.