Στο post της με ολόξανθα μαλλιά η Ελένη Φουρέιρα απάντησε μόνο σε ένα σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο post της με ολόξανθα μαλλιά η Ελένη Φουρέιρα απάντησε μόνο σε ένα σχόλιο

Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε τις λεπτομέρειες του look της από το live του Fame Story όπου εμφανίστηκε ξανθιά και οι followers της γέμισαν με σχόλια την ανάρτησή της.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στο 3ο live του Fame Story, η Eλένη Φουρέιρα που βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μαζί με τον Light, τον Αντώνη Ρέμο και τον Γιώργο Αρσενάκο εμφανίστηκε με ολόξανθα wet μαλλιά σε μακρύ καρέ, ξαφνιάζοντας τους fans της, οι οποίοι βέβαια έδειξαν να ενθουσιάζονται και με αυτήν της την εμφάνιση.

elenifoureira_xanthia.jpeg

Οι λεπτομέρειες του look και η αντίδραση της Ελένης Φουρέιρα σε ένα μόνο σχόλιο

Η pop τραγουδίστρια δημοσίευσε αργότερα στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από αυτή την εμφάνισή της στο Fame Story, δείχνοντας καλύτερα όλες τις λεπτομέρειες του look της - το Versace δερμάτινο σετ, τα ξανθά μαλλιά, το μακιγιάζ, τα red wine νύχια της και τα γυαλιστερά κοσμήματα.

Σχόλια του τύπου «Θεά» και «Σοκ» από τους followers της γέμισαν την ανάρτησή της, όπως θα δεις και στην gallery πιο κάτω.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε like σε πολλά από τα σχόλια, ωστόσο σε ένα μόνο απάντησε κι αυτό δεν ήταν άλλο από το σχόλιο της διαδικτυακής περσόνας Soula Glamorous, η οποία της έγραψε πως θα κάνει ευθύς αμέσως κι αυτή τα μαλλιά της ξανθά, ακολουθώντας το παράδειγμά της. Η τραγουδίστρια λοιπόν, η οποία έχει κι η ίδια πολύ χιούμορ, της απάντησε με ένα emoji καρδούλα.

393254934_2476557189189813_8630758234304883809_n.jpg

Βέβαια, σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στο Queen.gr o κομμωτής της Ελένης Φουρέιρα, Χρύσανθος Σμυρναίος, επειδή η ταλαιπωρία στα μαλλιά της τραγουδίστριας θα ήταν μεγάλη για να πετύχει αυτόν τον τόνο ξανθού κι επειδή η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν μόνο για το live show του μουσικού ριάλιτι, επιλέχθηκε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα μια περούκα σε αυτή την απόχρωση.

«Όπως αντιλαμβάνεσαι, ένα τέτοιο χρώμα θα ταλαιπωρούσε πολύ τα μαλλιά της Ελένης, γι' αυτό χρησιμοποιήσαμε περούκα για να το πετύχουμε. Όσο για τον τόνο του ξανθού, είναι ένα πολύ ανοιχτό, χρυσό ξανθό που τη γλυκαίνει. Οι μεσογειακές επιδερμίδες, όπως αυτή της Ελένης, χρειάζονται τους χρυσούς τόνους για να έχουμε ένα πιο ζεστό και ζωηρό αποτέλεσμα. Επιλέξαμε μάλιστα να δώσουμε wetτελείωμα για να δώσουμε επιπλέον sexappealστην εμφάνιση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρύσανθος Σμυρναίος.

H Ελένη Φουρέιρα έγινε ξανθιά και ο κομμωτής Χρύσανθος Σμυρναίος μας αποκάλυψε τις λεπτομέρειες

Τα διαφορετικά looks στα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα πειραματίζεται με την εμφάνισή της και κυρίως με τα μαλλιά της, που είναι το σήμα κατατεθέν της. Mπορεί να την πρωτογνωρίσαμε με πυκνά άφρο καστανόξανθα μαλλιά, όμως η ίδια έχει εμφανιστεί πολλές φορές τόσο με αλλαγές στο χρώμα όσο και στο μήκος των μαλλιών της. Βέβαια, όπως και στην εμφάνισή της στο Fame Story, έτσι και σε κάποιες άλλες η χρήση περούκας τη βοηθάει να αλλάζει πιο εύκολα στυλ (δες στην gallery που ακολουθεί για παράδειγμα τη φωτογραφία με το a la garcon κούρεμα).

Πηγή φωτογραφιών Ελένης Φουρέιρα: NDP PHOTOS