Στο reunion του Μιχάλη Ρακιντζή με τη Σοφία Αρβανίτη είχαμε όλα τα «δικός σου για πάντα» vibes

Στο reunion του Μιχάλη Ρακιντζή με τη Σοφία Αρβανίτη είχαμε όλα τα «δικός σου για πάντα» vibes
5280308

Δεν μίλησαν ποτέ για τη σχέση τους. Γέμιζαν στάδια μαζί, τραγουδούσαν «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» και «Δικός σου για πάντα» και φέτος κάνουν reunion και επί σκηνής. Η Σοφία Αρβανίτη και ο Μιχάλης Ρακιντζής ποζάρουν μαζί ξανά 20 χρόνια μετά το love story τους.

To 2023 θυμίζει πολύ 1991 κι επειδή τα 90s είναι ξανά trend, η μουσική συνάντηση του Μιχάλη Ρακιντζή με τη Σοφία Αρβανίτη επί σκηνής, χτύπησε φλέβα στην καρδούλα κάθε boomer. Κι όχι άδικα αν θυμηθεί κανείς το κοινό καλλιτεχνικό παρελθόν των δύο τραγουδιστών που αποτέλεσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια εκείνης της δεκαετίας.

Αρβανίτη και Ρακινζής υπήρξαν συνεργάτες και ζευγάρι και το επικό «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» της Σοφίας, είχε την υπογραφή του Μιχάλη.

Μιχάλης και Σοφία, τραγουδούν φέτος μαζί και μετά την πρεμιέρα τους πόζαραν παρέα στα παρασκήνια, αγκαλιασμένοι:

1697443637697-823136886-rakitzis2.jpg
5280308

Εκείνη, μιλώντας για τον Ρακιντζή μετά τον χωρισμό τους είχε πει:

«Εγώ κάθε άντρα που έχω ερωτευθεί, ήθελα να είναι ο πατέρας των παιδιών μου, γιατί αυτή είναι και η φύση της γυναίκας, να ακούει το βιολογικό ρολόι, το τσιπάκι που’ χει μέσα της. Μετά όμως κάτι πάει στραβά, υπάρχουν συγκρούσεις και χωρίζεις. Όταν χωρίσαμε με τον Μιχάλη κάναμε πέντε χρόνια να ξαναμιλήσουμε. Μην κοιτάς τώρα που πίνουμε ρακές και πάμε βόλτες. Όταν είσαι πιτσιρίκι, έχεις τον εγωισμό σου παραμάσχαλα, είναι και πάλι ενεργειακό το θέμα. Όταν χαλαρώσει το ερωτικό μετά από χρόνια, φεύγουν τα απωθημένα, μιλάς πάλι για μουσική, γνωρίζεις έως και τις σχέσεις του πρώην σου».

https://www.instagram.com/p/Cx6NoDvLTFI/

Στα χρόνια που πέρασαν, Ρακιντζής και Αρβανίτη παρέμειναν καλοί φίλοι και είχαν μάλιστα ποζάρει μαζί, νυν και πρώην το 2019!

rakintzis_ninproin.jpg

«Στα χρόνια που έχουν περάσει έχουν αποτυπωθεί κάποια πράγματα, δηλαδή, όταν μία εποχή είχες πολύ καλές πωλήσεις σε δίσκους, ξέρεις ότι αυτοί οι δίσκοι και οι κασέτες υπάρχουν σε κάποια σπίτια που σηματοδοτούν μία συγκεκριμένη εποχή. Ακούγοντας δηλαδή ο άλλος κάποια κομμάτια κάτι του θυμίζει, κάτι έχει ζήσει με αυτό. Ακόμα και εγώ, όταν ακούω κάποιο τραγούδι, κάπου με πάει, όχι δικά μου, ξένα τραγούδια που έχω αγαπήσει. Μου θυμίζει συγκεκριμένα πράγματα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρακιντζής για τις μεγάλες του επιτυχίες στα 90ς τονίζοντας πως έφτασε σε σημείο να ακούει μόνιμα τον εαυτό του στα ραδιόφωνα:

«Ξεκίναγα από Αθήνα πήγαινα Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις και σε όλο τον δρόμο και στη Θεσσαλονίκη, δεν άκουγα τίποτα άλλο. Και είχαν παραπονεθεί και άλλοι συνάδελφοι καλλιτέχνες για αυτό! Θεωρώ όμως ότι αυτή η υπερέκθεση μπορεί να είναι καλή για μία συγκεκριμένη περίοδο, μακροπρόθεσμα όμως δεν είναι. Πιστεύω ότι καίγεσαι κάποια στιγμή».

Η εμφάνιση του Μιχάλη στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, θύμισε στο κοινό μόλις πέρσι πόσο πολύ μας έχει λείψει ο Μιχάλης και σηματοδότησε ένα σταδιακό comeback στην ενεργό δράση!

Στο Σπίτι με το Mega, οι boomers ενώθηκαν και είπαν «δικός σου για πάντα» στον Μιχάλη Ρακιντζή