Η πρώην του Justin Theroux θέλει να διώξει το ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη

Η πρώην του Justin Theroux θέλει να διώξει το ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη

Η Heidi Bivens έχει, προφανώς, μια δυσκολία στο να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον ηθοποιό.

Βρίσκεσαι σε μια σχέση επί 14 χρόνια (δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια), ξαφνικά, και χωρίς καμιά προειδοποίηση ή ρήξη στη σχέση σας, ο σύντροφός σου σε αφήνει στα κρύα του λουτρού για μια διάσημη σταρ του Hollywood και μέσα σε λίγους μήνες -εκτός του ότι όπου γυρίσεις να κοιτάξεις βλέπεις φωτογραφίες τους σε εφημερίδες και περιοδικά με λεζάντες για το πόσο ερωτευμένο είναι- μαθαίνεις πως υπάρχουν σχέδια για άμεσο γάμο. Δηλαδή, εσείς πως θα νιώθατε;

Κάπως έτσι, αν όχι χειρότερη, είναι αυτή τη στιγμή η θέση της Heidi Bivens, της 35χρονης πρώην συντρόφου του Justin Theroux, την οποία ο ηθοποιός λίγο-πολύ παράτησε, για τα μάτια της Jennifer Aniston.

Η Bivens, λοιπόν, μπορεί να έχει εξαφανιστεί έκτοτε από τη δημοσιότητα και να μην έχει δώσει καμία αφορμή για σχόλια ή δημοσιεύματα στον Τύπο, πρόσφατα όμως κάποιες πηγές από τον στενό της κύκλο, αποκάλυψαν πως η διάσημη στυλίστρια του Hollywood θα ήθελε όσο τίποτα να «διώξει» το ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη.

«Η Heidi έχει σταματήσει να μιλά με τον Justin», είπε η πηγή. «Δεν θέλει να ξέρει τίποτα σχετικά με αυτόν και τη Jen, αν και θα ήθελε να ενημερωθεί στη περίπτωση που προκύψει γάμος ή εγκυμοσύνη».

Ο ίδιος άνθρωπος δήλωσε μάλιστα πως η Bivens δυσκολεύεται πολύ να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Theroux, ειδικά τώρα που αυτός μένει μαζί με την Aniston στην ίδια περιοχή με αυτήν.

«(Η Heidi) εύχεται να έφευγαν από τη Νέα Υόρκη. Είναι δύσκολο να προχωρήσει στη ζωή της ξέροντας πως βρίσκονται και οι τρεις τους στην ίδια πόλη».

Να πούμε πως δεν την καταλαβαίνουμε; Ψέματα θα πούμε. Από την άλλη, Heidi, που να ήσουν και στην Αθήνα, όπου όλοι, νυν, πρώην και μέλλοντες, μαζευόμαστε σε 2-3 πλατείες όλες κι όλες. Νέα Υόρκη και πάλι Νέα Υόρκη.