Το beef Γιαννάτου - Λέχου και το ξέσπασμα: Το αχτύπητο γυναικείο ντουέτο της «Mάγισσας» έγινε viral

Κατερίνα Μπούσιου
Το beef Γιαννάτου - Λέχου και το ξέσπασμα: Το αχτύπητο γυναικείο ντουέτο της «Mάγισσας» έγινε viral

«Silence Δαμιανή»: Η Μαρκέλα Γιαννάτου έκανε ολομέτωπη επίθεση στην Κατερίνα Λέχου στη «Μάγισσα» και εκείνη στη συνέχεια ξέσπασε εκεί που δεν έπρεπε.  

Τελικά μπορεί να φαίνεται πως οι άντρες διαφεντεύουν την τηλεοπτική Μάνη στη «Μάγισσα», αλλά στην ουσία, οι γυναίκες είναι αυτές που ορίζουν τις τύχες όλων. Χθες είχαμε την κορυφαία σκηνή μεταξύ των δύο μεγάλων πρωταγωνιστριών και η Μαρκέλα Γιαννάτου έδειξε πυγμή απέναντι στην Κατερίνα Λέχου σε μία επική αναμέτρηση.

«Γερακίνα δίκασες»

Στην φετινή επιτυχία της «Μάγισσας» ανάμεσα σε όλα τα άλλα, ας συνυπολογίσουμε και τις ηθοποιούς που κρατούν τους κεντρικούς γυναικείους ρόλους. Γιατί είναι τόσο προσεκτικά επιλεγμένες και τόσο σοφά δομημένοι οι ρόλοι τους, που μας χαρίζουν ωραίες τηλεοπτικές στιγμές. Σε αρκετές σειρές φέτος, έχουμε παρόμοιους συνδυασμούς, για να είμαστε ακριβείς.

https://www.instagram.com/p/CyfjqGcLe4F/

Αν αφήσουμε στην άκρη το κεντρικό beef μεταξύ της Έλλης Τρίγγου και της Καλλιόπης Χάσκα (Θεοφανώ και Μεταξία) το μεγαλύτερο από όλα είναι μεταξύ της Κατερίνας Λέχου και της Μαρκέλλας Γιαννάτου ως Δαμιανής και Γερακίνας.

Οι άντρες τους είναι μεν συγγενείς αλλά με κόντρα συμφέροντα και έτσι ήρθε η στιγμή να δείξουν και εκείνες μεταξύ τους την πυγμή τους. Η Μαρκέλα Γιαννάτου με λίγα λόγια μας έδειξε ξανά πως φέτος κάνει τον καλύτερο ρόλο της καριέρας της.

Η σκηνή για Όσκαρ στη «Μάγισσα» και η διαχρονική χημεία Τρίγγου - Ροϊλού ήταν το hit της βραδιάς

https://www.instagram.com/p/CyfkbNPL0wP/

Με λίγα λόγια και σταράτα είπε στην Κατερίνα Λέχου ότι ξέρει πως η κόρη της έχει κρυφό δεσμό με τον γιο της και είναι έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα, αν εκείνη δεν πείσει τον σύζυγο να ναυαγήσει μία συμφωνία που θίγει τους Γερακάρηδες. Η Γερακίνα, ορθή, κοφτή και απόλυτη.

https://www.instagram.com/reel/CygJ-6-BfHM/

Το ύφος της Γιαννάτου δεν έμεινε ασχολίαστο στο Twitter. Το χειρότερο ήρθε όμως μετά όταν η Δαμιανή ξέσπασε στην Αναστασία και μάλιστα τη δεύτερη φορά την έδιωξε από τον πύργο. Η νόμιμη και η δεύτερη σύζυγος σε δεύτερο beef.

Στη δεύτερη σύγκρουση όλα έγιναν για τα μάτια του Γιώργου Γάλλου, του Μιχαήλ Λάσκαρη. Ο οποίος ωστόσο θα υπερασπιστεί τη Δαμιανή και όχι την Αναστασία στον καυγά τους, αλλά παρόλα αυτά θα την επαναφέρει στον πύργο. Για να κρατηθεί η ισορροπία και ανάμεσα στους δύο του γιους, με τις μητέρες τους.

Γιώργος Γάλλος: «Υπάρχει μεθοδευμένη προσπάθεια ώστε να βρισκόμαστε σε μία πνευματική καταστολή»

Μη περιμένεις πολλά πάνω σε αυτό. Μάρκος και Τζανής έρχονται σε ολομέτωπη σύγκρουση για αυτό τον λόγο στο σημερινό επεισόδιο.

Η Γερακίνα ωστόσο θα εμπλακεί σύντομα ξανά σε νέες περιπέτειες με τη Δαμιανή. Πάμε για part two.