Η σκηνή για Όσκαρ στη «Μάγισσα» και η διαχρονική χημεία Τρίγγου - Ροϊλού ήταν το hit της βραδιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Η σκηνή για Όσκαρ στη «Μάγισσα» και η διαχρονική χημεία Τρίγγου - Ροϊλού ήταν το hit της βραδιάς

Το παρελθόν της Θεοφανώς βγαίνει στην επιφάνεια στη σειρά «Η Μάγισσα» με παράλληλο το flashback του κοινού στο παρελθόν της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού. 

Η καινοτομία της «Μάγισσας» ως τηλεοπτική σειρά φάνηκε από το πρώτο επεισόδιο της προβολής της. Και χθες απογειώθηκε με μία σκηνή και μία ιστορία που ξεπέρασε ακόμη και τηλεοπτικές παραγωγές του εξωτερικού. Τo Twitter αποθέωσε την Έλλη Τρίγγου και ξαναθυμήθηκε το πόσο ταιριαστή υπήρξε με τον Αναστάση Ροϊλό κατά το κοινό τηλεοπτικό τους παρελθόν. Αλήθεια θα γίνουν ζευγάρι στο μέλλον;

Το παρελθόν σε μία μαγική, σχεδόν κινηματογραφική σκηνή

Η «Μάγισσα» σταδιακά και σταθερά συνεχίζει να κάνει την έκπληξη στο prime time. Ακόμη και αν αυτή η σειρά εποχής είναι ασυνήθιστη, ακόμη και αν αφορά μία εποχή ιστορικά που δεν μας ελκύει ιδιαίτερα. Η ιστορία όμως που διηγείται είναι τελικά ελκυστική, έχει ομοιογένεια, έχει κινηματογραφικά standards και ηθοποιούς με δυνατή προσωπικότητα. Είναι πολλές σειρές σε μία.

https://www.instagram.com/p/Cxn2KmpIH3T/

Χθες η Θεοφανώ που πια έχει συμβιβαστεί με το χάρισμά της, άρχισε να μαθαίνει για πρώτη φορά την ιστορία της μητέρας της. Η οποία είχε το ίδιο χάρισμα, καταγωγή από την Αρμενία και ζούσε μόνο με την επιθυμία το μωρό της, η κόρη της, να μεγαλώσει ασφαλής. Η Αναχίτ όπως ονομαζόταν είχε ζητήσει από την Αγάθη πριν πεθάνει να τη φροντίσει.

Γιώργος Γάλλος: «Υπάρχει μεθοδευμένη προσπάθεια ώστε να βρισκόμαστε σε μία πνευματική καταστολή»

https://www.instagram.com/p/Cwn6rnurtwi/

Στη συνέχεια όμως η Έλλη Τρίγγου ως Θεοφανώ σε ένα φυσικό σκηνικό στο ακρωτήριο Ταίναρο σε ένα μαγικό τοπίο, είδε το όραμα με την μητέρα της να καίγεται στην πυρά (όπως έκαναν στον Μεσαίωνα στις μάγισσες) και ένα γεράκι να κάθεται στο βράχο. Σαφής υπόνοια ότι έχουν σχέση οι Γερακάρηδες.

Η σκηνή ξέφυγε από τα συνήθη τηλεοπτικά δεδομένα. Στην ηθοποιό αξίζουν τα εύσημα για τον ρόλο, στον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και τους συνεργάτες του η έμπνευση και η εικαστική σκηνή και η εκτέλεσή της.

Όμως η Έλλη έχει ένα τηλεοπτικό κάρμα με τον Αναστάση Ροϊλό. Όπως αντίστοιχα έχει η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιάννη Κουκουράκη στην «Παραλία» όπου επίσης παίζουν το ζευγάρι.

https://www.instagram.com/reel/CyOBFZZiK_9/

Ο Αντρέι άρχισε να ξανά να της θέτει ερωτήσεις και το κοινό διέκρινε μία χημεία, αντίστοιχη όπως είχαν ως Ασημίνα και Νικηφόρος. Λέτε να γίνουν ζευγάρι. Το Twitter το θέλει πολύ.

Μπορεί να γίνουν. Δεν είναι όμως αυτός ο έρωτας που θα προσδώσει κάτι στην ιστορία μας.

Το νέο challenge ωστόσο για το κοινό, είναι να ανακαλύψει ποιος είναι ο πατέρας της Θεοφανώς. Η ίδια αναρωτήθηκε. Το be continued και σε αυτό.