Τον Νίκο Ψαρρά δεν τον αγαπάμε μόνο για το ταλέντο του αλλά και όταν μιλά για τη σύζυγό του

Κατερίνα Μπούσιου
Τον Νίκο Ψαρρά δεν τον αγαπάμε μόνο για το ταλέντο του αλλά και όταν μιλά για τη σύζυγό του

Η δημόσια εμφάνιση του Νίκου Ψαρρά, του Κανέλλου από τη «Μάγισσα», με τη σύζυγό του Έλενα Καρακούλη και την Κατερίνα Λέχου. 

Ο Νίκος Ψαρράς, έχει γίνει και φέτος ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους, με τον ιδιαίτερο ρόλο του ως Κανέλλος στη σειρά «Μάγισσα». Αυτό όμως που τον κάνει επίσης ξεχωριστό είναι ο ρόλος του ως σύζυγος και ως μπαμπάς. Ειδικά όταν μιλά για τη γυναίκα της ζωής του, εδώ και δέκα χρόνια, Έλενα Καρακούλη. Μετά από αρκετό καιρό είδαμε ξανά το ζευγάρι μαζί δημόσια, έχοντας στο πλευρό τους την Κατερίνα Λέχου.

https://www.instagram.com/p/Cx7i9wUo2TH/

«Δεν σκέφτομαι ποτέ ότι δεν θα έχω την Έλενα στη ζωή μου»

Ο τηλεοπτικός Κανέλλος στη «Μάγισσα», ο «Εθνικός θείος» όπως τον αποκαλεί το Twitter/X, είχε φέτος την τύχη να παίζει για δεύτερη σεζόν στο θέατρο το έργο «Σκηνές από έναν γάμο» μαζί με την Μαρίνα Ασλάνογλου, υπό την σκηνοθεσία της συζύγου του Έλενας Καρακούλη. Το ζευγάρι ακριβώς πριν από δέκα χρόνια, τον Ιούνιο του 2013 παντρευόταν σχεδόν μυστικά στο Μαρούσι, μετά από έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

https://www.instagram.com/p/CMJ9tzHF8SW/

«Την Έλενα τη γνώρισα σε μία παράσταση που δεν έγινε ποτέ στο Εθνικό. Με το που την κοίταξα, το πρώτο που σκέφτηκα, ήταν αν θα μπορούσε αυτή η γυναίκα να γίνει η μητέρα του παιδιού μου», έχει πει σε μία συνέντευξή του για τον κεραυνοβόλο τους έρωτα. Καρπός αυτή της αγάπης είναι ο δεκάχρονος σήμερα γιος τους Πάνος.

Ο Νίκος Ψαρράς και ο Αναστάσης Ροϊλός αλά Maestro έγιναν τα νέα είδωλα της Μάγισσας για το κοινό

https://www.instagram.com/p/B5dbQHLFuax/

Σε μία ακόμη συνέντευξη, ο Νίκος Ψαρράς απέδωσε για μία ακόμη φορά τα εύσημα στη σύζυγό του και δήλωσε αφοπλιστικά σχεδόν πως δεν θα μπορούσε να διανοηθεί τη ζωή του δίχως εκείνη: «Οι σχέσεις θέλουν τρυφερότητα, η τρυφερότητα χρειάζεται χρόνο και φροντίδα, δεν σκέφτομαι ποτέ ότι θα ζήσω χωρίς την Έλενα στη ζωή μου. Δεν δίνω ούτε στην Έλενα, ούτε στον γιο μας Πάνο, τον χρόνο που τους αξίζει. Τρέχω πανικόβλητος από τα γυρίσματα στις πρόβες, αλλά ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα. Εύχομαι να είμαστε για πάντα μαζί με την Έλενα, εάν τη χάσω θα είναι σα να μου έχουν κόψει το δεξί μου χέρι, φυσικά και θα μου λείπει», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Στην πρεμιέρα πρεμιέρα της παράστασης, πόζαρε για μία ακόμη φορά μαζί της, αλλά και με την Κατερίνα Λέχου με την οποία φέτος συμπρωταγωνίστησαν στη «Μάγισσα». Ο ρόλος του ως Κανέλλος και ο δικός της ως Δαμιανή, έδωσαν συγκλονιστικές σκηνές. Ειδικά στην πορεία προς το φινάλε. Ο κρυφός του έρωτας για εκείνη, έγινε οργή, όταν αποκαλύφθηκαν οι δολοφονίες της.

psarrassizigos.jpg

Την ερχόμενη σεζόν ο Νίκος Ψαρράς θα συνεργαστεί θεατρικά με έναν ακόμη πρωταγωνιστή της Μάγισσας, τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, ο οποίος ήταν και εκείνος μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις της σειράς.

https://www.instagram.com/p/C5NzCNkIx8c/