Η Σοφία Αλιμπέρτη είπε την «πιο γλυκιά αλήθεια» για τον Θανάση Ευθυμιάδη σχολιάζοντας το post του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Αλιμπέρτη είπε την «πιο γλυκιά αλήθεια» για τον Θανάση Ευθυμιάδη σχολιάζοντας το post του

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Ευθυμιάδης σχεδόν 20 χρόνια μετά το «Πιο γλυκό μου ψέμα» συνεχίζουν να τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση ο ένας για τον άλλο.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποφασίσει μαζί με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και τις κόρες τους να ζουν πιο κοντά στη φύση αλλά και να απλοποιήσουν λίγο περισσότερο τη ζωή τους, μακριά από τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να προκαλεί η ζωή στην πόλη, όπως το καθημερινό άγχος.

Ο ηθοποιός από την περίοδο της καραντίνας κι έπειτα, ξεκίνησε να έχει το δικό του προφίλ στο Instagram στο οποίο δημοσίευε αρχικά διάφορα tips για να βελτιώσει κανείς τη μέρα του αλλά και στιγμές που ο ίδιος μπορεί να απολάμβανε για παράδειγμα μια βόλτα στη φύση. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το δικό του βιβλίο το 2021 με τίτλο «Μια όμορφη μέρα», ενώ παρουσίασε στο Mega και την εκπομπή «Ρίζες» για λίγα επεισόδια.

«Την περίοδο της οικονομικής κρίσης έπρεπε να πάρω απόφαση αν συνεχίζω ή θα βρω άλλη λύση και ξυπνήσαν οι φωνές των προγονών. Ήμουν στη θάλασσα, έπαιρναν τηλέφωνο από τις τράπεζες και άρχισε να ρίχνει χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιο και τέλειωσε ο φόβος» είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του για το πώς ήρθε πιο κοντά στη φύση ξανά για να συμπληρώσει πως όποιος έχει μεγαλώσει κοντά της κάποια στιγμή επανέρχεται σε αυτήν μέσα από τις μνήμες που έχει.

Το κείμενό του για την «ειρήνη» και το σχόλιο της Σοφίας Αλιμπέρτη

Κάθε ανάρτηση του ηθοποιού με τον ίδιο να είναι είτε δίπλα στη φύση συνοδεύεται και από ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο ξεδιπλώνει τις σκέψεις του για διάφορα θέματα. Άλλες φορές έχουν σχέση με κάτι που παρατηρεί ο ίδιος για τον εαυτό του και άλλες έχουν σχέση με κοινωνικά ζητήματα ή θέματα της επικαιρότητας.

Έτσι, στο πιο πρόσφατο post του ο Θανάσης Ευθυμιάδης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του που έχει ανοιχτά τα χέρια του προς τον ορίζοντα και το φως του ήλιου, αναφέρθηκε στην «ειρήνη» με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ, γράφοντας: «Ζούμε σε μία μεταβατική περίοδο. Όλα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Η παγκόσμια ειρήνη. Η ειρήνη με τον γείτονα. Η ειρήνη με τους συναδέλφους. Η ειρήνη με τους φίλους. Η ειρήνη με την ίδια μας την οικογένεια. Η ειρήνη με τον εαυτό μας. Τα ίδια συνέβαιναν πάντα στον πλανήτη γη, απλώς τώρα με την τεχνολογία, τα μαθαίνουμε αμέσως. Ο καθένας και η καθεμία πλέον βλέπουμε καθημερινά εικόνες βίας, από κάπου κοντά μας ή από κάποιο μακρινό μέρος τού πλανήτη, μέσω ζωντανής σύνδεσης. Και ήρεμοι να είμαστε εμείς, βλέπουμε εικόνες βίας, και χωρίς να το καταλάβουμε όλα αλλάζουν. Επόμενο είναι λοιπόν να έχουμε γίνει όλοι ευέξαπτοι, είτε είμαστε έξω στο δρόμο, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι μας.Μεγάλη δοκιμασία για όλους μας. Προσπαθώ να παραμείνω, τουλάχιστον, ευγενικός. Η ευγένεια δεν είναι αδυναμία (ειδικά απέναντι στα κοντινά μας άτομα). Είναι η ελάχιστη έμπρακτη αντίθεση μου, απέναντι στη βία που συμβαίνει στους πολέμους».

https://www.instagram.com/p/CygdCl5IqHH/

Με την ανάρτηση του ηθοποιού συμφώνησαν πολλοί και μάλιστα η Σοφία Αλιμπέρτη του έκανε και το εξής κομπλιμέντο: «Ανήκεις στο φως….. πως θα ήσουν αλλιώς?», εννοώντας πως ο ηθοποιός είναι πολύ θετικός άνθρωπος και δεν θα γινόταν να μην είναι ευγενικός. Εκείνος της απάντησε, βέβαια με emojis σε σχήμα καρδιάς.

393846396_873860754145080_3438937307714927894_n.jpg

Οι δυο τους φαίνεται πως μετά τη συνεργασία τους στη σειρά «Το πιο γλυκό μου ψέμα» την περίοδο 2002 - 2004 και μέχρι σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μάλιστα ξεχωρίζει μεταξύ των συνεργασιών του τη Σοφία Αλιμπέρτη, για την οποία έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: «Κρατάω την Σοφία Αλιμπέρτη στο «Πιο γλυκό μου ψέμα». Η αισιοδοξία αυτής της κοπέλας είναι κάτι το ασύλληπτο. Πάντα με το χαμόγελο, πολύ ευθύς άνθρωπος».

https://www.instagram.com/p/wOxlYTqJft/