Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θα ήταν ο καταλληλότερος για Survivor- H ζωή στη φύση με την οικογένειά του

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θα ήταν ο καταλληλότερος για Survivor- H ζωή στη φύση με την οικογένειά του
Instagram

Ο 56χρονος ηθοποιός και η οικογένειά του έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής που εμπνέει.

O Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της γενιάς του και μετρά σημαντικές συνεργασίες στην μέχρι τώρα πορεία του. Ο 56χρονος έγινε ευρέως γνωστός από την κωμική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» και πρωταγωνίστησε σε πολλές δημοφιλείς σειρές και παραστάσεις.

Τα τελευταία χρόνια ο άλλοτε ζεν πρεμιέ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει υιοθετήσει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής μαζί με την οικογένειά του. Το βιβλίο του καλλιτέχνη «Μια όμορφη ημέρα» πούλησε χιλιάδες αντίτυπα και μας έφερε λίγο πιο κοντά στην νέα φιλοσοφία του.

Η αγάπη του Θανάση Ευθυμιάδη για τη φύση και τους εναλλακτικούς τρόπους να συνδεθεί με την ευεξία και την ευζωία αποτυπώθηκαν στην σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» η οποία προβλήθηκε το 2022 μέσα από τη συχνότητα του MEGA σε 12 επεισόδια.

Η ζωή στην φύση και τα ωραιότερα λόγια που έχει πει ο ηθοποιός

Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσει κανείς πόσο διαφορετικά ζει. Ο ηθοποιός θα μπορούσε άνετα να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ήταν πολύ πιο εξοικειωμένος με τις συνθήκες διαβίωσης σε σχέση με άλλους παίκτες.

Κατά την διάρκεια της καραντίνας ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο όπου μας έδειξε πώς περνά την καθημερινότητα με την σύζυγο του στο σπίτι. Ο ηθοποιός είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Περπάτα σε ομορφιά… Δημιούργησε το δικό σου σύμπαν. Νιώσε το. Άκουσέ το. Ζήσε το και άστο να δονείται προς τα έξω. Σε όλες τις ανοιχτές καρδιές-κεραίες.. Η ανοιχτή καρδιά είναι η πιο δυνατή κεραία που υπάρχει και όλες μαζί ενωμένες δημιουργούνε έναν κόσμο καινούργιο! Καλή μας αντάμωση».

https://www.instagram.com/p/CJLvrVEjnWN

Ο ηθοποιός είχε απαθανατίσει την σύζυγό του στη φύση και δημοσίευσε την φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Τι σημαίνει: Αγάπη μου, σε σέβομαι... Η αγάπη αν δεν έχει μέσα της την ελευθερία, είναι εγωισμός. Χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως : "η σύζυγος μου" ή "ο σύζυγος μου", είναι σα να δέχομαι ότι έχω δέσει τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα, σε ένα ζυγό και με κόπο σέρνουμε οι δυο μας το "κάρο της αγάπης". Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα. Προτιμώ η Γυναίκα που αγαπάω να νιώθει "ελεύθερο άλογο". Της αφήνω χώρο να χαρεί αυτή την ελευθερία όπως θέλει αυτή. Και εκείνη κάνει το ίδιο για μένα. Δεν μου ανήκει, δεν είναι ιδιοκτησία μου. Ίσως κάποιος προπαππούς μου θα νόμιζε ότι έχει το δικαίωμα να της πάρει τη ζωή παρά να την νιώθει ελεύθερη. Ίσως να την χτύπαγε, όπως χτυπούσε τα βόδια κάτω απ τον ζυγό, αν δεν έκαναν την δουλειά όπως ήθελε αυτός. (δυστυχώς ακόμα και τώρα 2022, οι γυναικοκτονίες και η ενδοοικογενειακή βία είναι γεγονός). Ας ξυπνήσουμε παρακαλώ, Άλλες γενιές, άλλοι άνθρωποι... Άντρες, Γυναίκες και όλα τα gay ζευγάρια, αν θέλουμε να μείνουμε στην ιστορία ως η γενιά ανθρώπων που σεβάστηκε έμπρακτα την ελευθερία , πρέπει πρώτα να "ευνουχίσουμε" τον εγωισμό μας. Μπορεί να πονέσει στην αρχή αλλά αν δεν χαίρεσαι με την ελευθερία του ανθρώπου που αγαπάς τότε είναι σα να τον ευνουχίζεις κυριολεκτικά. Δεν είμαι εναντίων της μονογαμίας. Δεν είμαι εναντίων της πολυγαμίας. Ο καθένας ας κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του, ας το απολαύσει και ας αναλάβει την ευθύνη της ελευθερίας του».

https://www.instagram.com/p/CdiUWxYo1KS

Το νέο post του Θανάση Ευθυμιάδη που έγινε viral κρύβει ένα σημαντικό μήνυμα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ηθοποιού στη φύση.

https://www.instagram.com/p/CnMuwlDoFZA

Το εναλλακτικό σπίτι που στεγάζει την αγάπη του με την Άννα Δημητρίεβιτς

Σε μυστική τοποθεσία, 30 μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης και η σύζυγός του Άννα Δημητρίεβιτς έχουν δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο.

Το διάσημο ζευγάρι ζει μαζί με τις δύο κόρες του (Ζωή και Σοφία), μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν επιλέξει έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής. Προτεραιότητά τους είναι να ζουν με ζεν διάθεση, χωρίς πολλά υλικά αγαθά αλλά με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό προς την φύση.

https://www.instagram.com/p/CInkCupjyhF

Το σπίτι του ζευγαριού είναι χτισμένο με πέτρα και το ξύλινο στοιχείο επικρατεί στον χώρο. Η διακόσμηση είναι απλή, με παραδοσιακές αναφορές και αρκετά λουλούδια τα οποία το ζευγάρι έχει σε αφθονία στον κήπο του.

efthymiadis2.jpg

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Ντιμιτρίεβιτς έχουν δημιουργήσει ένα άκρως παραδοσιακό σπίτι, ενώ περνούν τις κρύες μέρες του χειμώνα μπροστά από το τζάκι το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του σαλονιού. Ο καταπράσινος κήπος αποτελεί πόλο έλξης τόσο για εκείνους αλλά και για όσους επισκεφθούν την πανέμορφη κατοικία τους.

Η γνωριμία με την γυναίκα της ζωής του

Η Άννα Δημητρίεβιτς έχει γεννηθεί στη Σερβία όπου και έζησε μέχρι την ενηλικίωσή της. Δούλευε αρκετά χρόνια ως μοντέλο σε διάφορες μητροπόλεις της μόδας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του ANT1 «Για την Άννα» όπου πρωταγωνιστούσαν. Η συνεργασία τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και στη δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αναφέρει για τη γνωριμία με τη γυναίκα του: «Η γυναίκα μου έκανε μόντελινγκ. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα. Δούλευε στο Μιλάνο και ήρθε στην Ελλάδα. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη «Για την Άννα». Όταν έφτασε η συζήτηση στην ομορφιά της μου είπε μια θεϊκή ατάκα και κατάλαβα πως υπάρχει μια διαφορά με τις προηγούμενες ωραίες που είχα γνωρίσει. Μου είπε «Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, μου την έδωσε ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω». Δεν τελειώνουν όλα στην ομορφιά. Εκεί αρχίζουν».

https://www.instagram.com/p/Cjpj2xHIRPL

Και πρόσθεσε: «Την κέρδισα με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Το μάθημα που πήρα από την άλλη κοπέλα είναι ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Δεν καυχιέμαι. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη, αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου, δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα. Από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα. Από τότε έχουν περάσει 14 χρόνια και πάμε στα 15».

Πηγή κεντρικής: thanasis_efthymiadis