Πέντε ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στα τηλεοπτικά πλατό και έγραψαν το δικό τους σενάριο ευτυχίας

Πέντε ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στα τηλεοπτικά πλατό και έγραψαν το δικό τους σενάριο ευτυχίας

Τρία από αυτά τα ζευγάρια έκαναν οικογένεια μαζί, μετά την γνωριμία τους ως συμπρωταγωνιστές και τον κεραυνοβόλο έρωτα που τους προέκυψε. 

Δεν είναι σπάνιο και δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο, το να γνωριστούν δύο συνάδελφοι ηθοποιοί στην ίδια σειρά ή στην ίδια ταινία, να ερωτευτούν και να γράψουν το δικό τους σενάριο ευτυχίας. Κάποιοι μάλιστα όχι απλά είναι ακόμη μαζί, αλλά έχουν δημιουργήσει και μία ευτυχισμένη οικογένεια με τα παιδιά τους.

Θανάσης Ευθυμιάδης - Άννα Δημητρίεβιτς

Η σειρά «Για την Άννα» το 2006 υπήρξε καρμική για τον Θανάση Ευθυμιάδη και τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και μετά το τέλος της σειράς, ήρθε και ο γάμος τους, ως μία απόλυτα συνειδητοποιημένη επιλογή. Εκείνη μετά από αυτή τη σειρά, αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική και να αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μαμά, στις δύο τους κόρες, τη Ζωή και τη Σοφία.

Με την πάροδο του χρόνου μας απέδειξαν ότι μοιράζονται τις ίδιες ιδέες για αυτοβελτίωση, την αγάπη προς τη φύση και σε έναν πιο θετικό ενεργειακά, τρόπο ζωής. Το μυστικό που ο έρωτάς τους κρατά εδώ και 17 χρόνια το αποκάλυψε ο ηθοποιός με ανάρτησή του: «Δείξε στη γυναίκα σου ότι σε εμπνέει».

https://www.instagram.com/p/CVLNfRSobI3/

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης

Έρωτας εξπρές και διαρκείας για το αγαπημένο ζευγάρι. Στη σειρά του Mega «Μπαμπά μην τρέχεις» το 2007 (σ.σ παίζει και σε επανάληψη αυτές τις ημέρες από το κανάλι) όχι απλά γνωρίστηκαν, αλλά αγαπήθηκαν δυνατά και μέσα σε τρεις μήνες συγκατοίκησαν.

Κατά τη διάρκεια της σειράς προέκυψε και η εγκυμοσύνη της Άννας Μαρίας στον πρώτο τους γιο. «Πρώτα παίζαμε κάτι στη σειρά και μετά το ζούσαμε ακριβώς το ίδιο» όπως έχει πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της. Μετά τον γιο τους Έκτορα το 2008, απέκτησαν και τον δεύτερο γιο τους τον Αλέξανδρο, ένα χρόνο μετά. Έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγο πριν την γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

1691348255309-186747103-mouratidis6.jpg

Μαριάννα Τουμασάτου -Αλέξανδρος Σταύρου

Ο τίτλος της σειράς «Βέρα στο δεξί» φάνηκε εξαρχής καρμικός και για τους δύο, για τον τηλεοπτικό Στράτο και την Ρεγγίνα, αν και είχαν γνωριστεί παλαιότερα στη σειρά «Tα φτερά του έρωτα». Κατά τη διάρκεια της σειράς ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα. Η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με την απόκτηση της 12χρονης σήμερα κόρης τους Παναγιώτας - Χρυσηίδας. Η Μαριάννα Τουμασάτου, είναι πιο εξωστρεφής στις δηλώσεις της για τη κοινή τους ζωή και όπως έχει πει σε συνέντευξή της: «Είμαστε ένα ζευγάρι με πολλές διαφορές και πολλές ομοιότητες για αυτό και η σχέση μας είναι αρμονική».

https://www.instagram.com/tv/CXdzAHqALKK/

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης

Οι δύο ηθοποιοί μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά είναι ακόμη οικογένεια, αφού έχουν μαζί την 10χρονη σήμερα κόρη τους Εύα. Γνωρίστηκαν όταν και οι δύο πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Πολυκατοικία» του Mega το 2009.

Η σχέση τους προέκυψε προς το τέλος της πρώτης σεζόν και όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της η Βάσω Λασκαράκη: «Έγινε πολύ φυσικά και χωρίς πολλές συζητήσεις». Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2013, ένα μήνα πριν έρθει στη ζωή τους η κόρη τους. Μπορεί να χώρισαν το 2017 και η Βάσω να έκανε τον δεύτερο γάμο της με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές.

https://www.instagram.com/p/CsN8cKoN72R/

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ - Πέτρος Λαγούτης

Η σειρά «Παγιδευμένοι» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν υπήρξε τυχερή για την τηλεοπτική δικηγόρο Άννα Ροδίτη και τον αστυνόμο Ανδρέα, ο οποίος στη σειρά έγινε και ο κουμπάρος της στον γάμο με τον γοητευτικό εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο.

Low profile ζευγάρι εξαρχής, αποφεύγει να κάνει δημόσια δηλώσεις για τον έρωτά του, αλλά κυκλοφορούν πλέον με άνεση μαζί. Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ , έχει δηλώσει μία φορά μόνο στην εκπομπή «Πρωινό» για τον σύντροφό της πως: «Έχω μία αδυναμία στον Πέτρο. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά, είμαστε πολύ αγαπημένοι. Ας μην πούμε άλλες λεπτομέρειες, αλλά δεν το κρύβουμε».

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Από ταξιθέτρια έγινε η τηλεοπτική Άννα και ονειρεύεται να γίνει ντράμερ

https://www.instagram.com/p/CufRgOMr7Be/

Το φετινό καλοκαίρι, κάνουν μάλιστα και τις πρώτες τους διακοπές μαζί.