Σε απόγνωση και πάλι ο Ben Affleck: Η νέα έξοδο με τη Jlo και οι φήμες για το διαζύγιο που έρχεται

Πατούλια Κατερίνα
Σε απόγνωση και πάλι ο Ben Affleck: Η νέα έξοδο με τη Jlo και οι φήμες για το διαζύγιο που έρχεται

Έναν χρόνο και κάτι παντρεμένοι και τα μούτρα του Ben Affleck σε κάθε έξοδο με την JLo είναι μεγαλύτερα κάθε φορά.

Μήπως φταίνε οι παπαράτσι που τα τελευταία δύο χρόνια έγιναν και πάλι «στενός κορσές»; Μήπως φταίει η Jennifer που θέλει να είναι μόνιμα στο επίκεντρο των μίντια; Μήπως φταίνε εκείνες οι φωτογραφίες με την πρώην Jennifer Garner; Ό,τι κι αν φταίει, ο Ben Affleck

Μία ακόμα έξοδος του ζευγαριού, ήταν η απόδειξη πως 9ο Ben δεν περνάει καλά όταν βγαίνει έξω με την Jennifer. Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να περνάει μια ελαφρά κρίση, ειδικά μετά τη δημοσίευση εκείνων των τρυφερών φωτογραφιών του Affleck με τη Garner στις οποίες έδειχναν ιδιαίτερα άνετοι και αγαπημένοι.

Η Jennifer πάντως δεν έχει κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο για την πρώην Jennifer και μητέρα των τριών παιδιών του Affleck και άτομα από το περιβάλλον της τραγουδίστρια αρκούνται στο να υπενθυμίσουν σε όλους πως ήταν η Jlo εκείνη που έφερε την ισορροπία ανάμεσα στον τρόπο που οι δύο πρώην μεγαλώνουν τα παιδιά τους και σε αντίθεση με το παρελθόν, είναι η Jennifer Lopez εκείνη που κρατάει τον Ben υγιή και νηφάλιο.

Πάντως, το περιοδικό Closer υποστηρίζει πως η Lopez δεν χάρηκε καθόλου με τις πόζες του Ben με την πρώην του και θυμός που έχει για την Garner κρατά από το 2004, όταν 9 μήνες μετά τον χωρισμό των Bennifer, εκείνος εμφανίστηκε με την Garner επίσημα και μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο (Οκτώβριος 2004- Απρίλιος 2005) ήρθε ο αρραβώνας και η Garner έφερε το πρώτο της παιδί στον κόσμο τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Απελπισμένος δείχνει ο Ben Affleck σε ποδηλατάδα: Το cringe δώρο της Jennifer αποκαλύφθηκε

The Mother Los Angeles Premiere Event

«Η JLΟ ήταν έξαλλη με τις φωτογραφίες, ο Ben επιμένει πως είναι αθώες και πώς βλέπει την Garner σαν αδερφή του. Η Jen δεν είναι ζηλιάρα αλλά θυμάται πάντα πως ήταν η σχέση με την Garner εκείνη που ακολούθησε μετά τον χωρισμό της ίδιας από τον Ben το 2003».

Los Angeles Premiere Of Warner Bros.
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JUNE 12: Jennifer Lopez and Ben Affleck attend the Los Angeles Premiere of Warner Bros. "The Flash" at Ovation Hollywood on June 12, 2023 in Hollywood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Πάντως, Jennifer και Ben έχουν να αντιμετωπίσουν τα συχνά ξεσπάσματα του Ben στη θέα των παπαράτσι, ξεσπάσματα τα οποία εκείνη προσπαθεί να μετριάζει.

Jennifer Lopez και Ben Affleck «καβγαδίζουν» ξανά στο αυτοκίνητο και αιτία είναι η πρώην Garner