DJ Reckless - Τζώρτζια σε ντουέτο έκπληξη

DJ Reckless - Τζώρτζια σε ντουέτο έκπληξη

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η οπτικοποίηση του video clip του γνωστού dj-τραγουδιστή, ο οποίος έκανε την έκπληξη και είχε στο πλάι του το γνωστό μοντέλο.

Ύστερα απο το ταξίδι όνειρο στο Μιλάνο όπου και κατάφερε να λάβει μέρος σε επιδείξεις μόδας και σε πολλά κάστινγκ, η Τζώρτζια κατάφερε ανάμεσα απο δεκάδες κοπέλες να λάβει μέρος στο κλιπ του τραγουδιού "Player" που στην Κύπρο κάνει θραύση και είναι στις πρώτες θέσεις των ραδιοφώνων. Το Queen εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό απο το βίντεο κλιπ και μίλησε με την σέξι κοπέλα.

"Είναι μια εμπειρία να πρωταγωνιστείς στην ουσία σε μια μικρή ταινία. Τον καλλιτέχνη τον γνώριζα μόνο μέσα απο τις δουλειές του και όταν χτύπησε το τηλεφωνό μου πραγματικά χάρηκα. Ήμουν στο Μιλάνο και τώρα ετοιμάζομαι να επισκεφτώ την Κωνσταντινούπολη για την εβδομάδα μόδας. Το τραγούδι είναι μέσα στην ζωή μου αλλά δε μου έχει περάσει απο το μυαλό μου να πιάσω μικρόφωνο" δήλωσε γεμάτη αγωνία μιας και περιμένει να το δει μονταρισμένο και έτοιμο να προβάλλεται στην τηλεόραση.

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε απο την πλευρά μας. Στην Ελλάδα περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή να είναι μέσα στην ομάδα του ΟΛΑ 12 αλλά δε κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της συμπαρουσίασης μιας και προτίμησε να ταξιδέψει στην μητρόπολη της μόδας.