Η Δήμητρα Παπαδήμα ποζάρει με μαγιό και 32 χρόνια μετά το «Εκμέκ παγωτό» ίσως δεν πέρασε μέρα

Η Δήμητρα Παπαδήμα ποζάρει με μαγιό και 32 χρόνια μετά το «Εκμέκ παγωτό» ίσως δεν πέρασε μέρα
Instagram

32 χρόνια μεγάλου έρωτα και με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και βρες τις διαφορές σε αυτές τις πριν & μετά φωτογραφίες. 

Ροκ, ειλικρινής, αντισυμβατική, «έξω από το κουτί», ντόμπρα, υπερβολική, έντονη. Όπως και να τη χαρακτηρίσεις, η Δήμητρα Παπαδήμα είναι εξοικειωμένη με αυτές τις λέξεις καθώς είναι τα συστατικά που συνθέτουν το προφίλ και την εκκεντρική της προσωπικότητα.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι, το ντεμπούτο της στην τηλεόραση έγινε το 1990 με το πρωινό μαγκαζίνο του Mega, Cocktail, ενώ έναν χρόνο αργότερα έπαιξε στην iconic σειρά του ίδιου καναλιού Εκμέκ παγωτό. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει και εμφανιστεί ως guest σε σίριαλ που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση όπως, Δύο Ξένοι, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Βέρα στο δεξί, Εκείνες και γω, Απαγορευμένη αγάπη, Το κόκκινο δωμάτιο, Safe Sex TV Stories, Ήλιος κ.α. Το ίδιο σημαντική είναι η πορεία της σε κινηματογράφο και θέατρο.

https://www.instagram.com/p/CsQorswIYlD/

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση, δεν επισκίασε ποτέ το ταλέντο της και ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως η Δήμητρα δεν φοβάται να τσαλακωθεί. Από κωμωδία και δράμα η ίδια μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός πως δεν έχει μανιέρα ενώ σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως κάθε της συνέντευξη είναι «δώρο» καθώς τα λεγόμενά της δεν έχουν φίλτρο και τα λόγια της έχουν ουσία και περιεχόμενο. Σε τέτοιο βαθμό, που δημιουργεί ταύτιση ή έμπνευση ή γιατί όχι, ακόμα και παράδειγμα προς αποφυγή. Έτσι είναι οι αληθινοί άνθρωποι, και τέτοια συναισθήματα δημιουργούν οι ωραίες συνεντεύξεις.

Στα πιο πρόσφατα νέα της Δήμητρας, και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα για να αντλήσει κανείς έμπνευση. Η αισθητική των φωτογραφιών της έχουν μια γλυκιά νοσταλγία -ανάμεσα σε καλλιτεχνικά και ροκ στοιχεία. Σε μία από τις αναρτήσεις του Οκτωβρίου, η ταλαντούχα ηθοποιός έδειξε την αγάπη της για τη θάλασσα η οποία δεν περιορίζεται στους καλοκαιρινούς μήνες αλλά πρόκειται για μια βαθιά ανάγκη όλο το έτος.

Αυτό που πολλοί πρόσεξαν επίσης, είναι το απίστευτο σώμα της με μαγιό, και το γεγονός πως είναι ίδια εδώ και 30+ χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CyDo019I0oA/

Και αν αυτό δεν ήταν ξεκάθαρο από την άνωθεν φωτογραφία, μπορείς να ρίξεις μια ματιά παρακάτω.

Στο post ακριβώς παρακάτω, μπορείς να συγκρίνεις το πριν και μετά.

https://www.instagram.com/p/CdnR4nAIXaW/

Ο Γιάννης της

Όπως είναι γνωστό, από το 1991 η Δήμητρα Παπαδήμα είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό -και ίδιας φιλοσοφίας άνθρωπο, Γιάννη Μποσταντζόγλου. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την Θαλασσινή ενώ η οι σχέσεις με την πρώην σύζυγο του «Μποστ» είναι κάτι παραπάνω από άριστες. Δήμητρα και Γιάννης δεν θέλησαν να παντρευτούν ενώ έχουν επιλέξει να ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Μέντης και Θαλασσινή Μποστ: Τα παιδιά του Γιάννη Μποσταντζόγλου και ο αείμνηστος πατέρας του

https://www.instagram.com/p/BoiuglynnoO/

Οι συνεντεύξεις και των δύο είναι πάντα απόλαυση.

Εκείνη έχει πει:

«Έχει περάσει από 40 κύματα αυτή η σχέση. Έχουμε χωρίσει για 3 χρόνια, αλλά απλά μέναμε σε διαφορετικά σπίτια. Ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Το μυστικό είναι ότι είμαστε δύο άνθρωποι ώριμοι. Και οι δυο μας ωριμότητες είναι διαφορετικές, συμπληρώνουν η μία την άλλη», είχε πει στο Λοιπόν.

«Ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι, οπότε δεν μπήκαμε στη διαδικασία. Τι είναι ο γάμος; Να υπογράψεις ένα χαρτί… Και αυτό σε κάνει να αγαπάς τον άλλον και να τον σέβεσαι εφ όρου ζωής; Εμείς αποδείξαμε σε αυτά τα 25 και χρόνια, μπορεί να μην παντρευτήκαμε, αλλά πραγματικά σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό το έχει αποδείξει η ζωή, δεν το λέω εγώ. Και οι πειρασμοί τριγύρω πάρα πολλοί».

«Είμαι υπερβολική, απαιτητική. Έχω τους ρυθμούς μου που δύσκολα ο άλλος θα ακολουθήσει. Ο Γιάννης συνέχεια μου έκανε πρόταση γάμου, αλλά αρνιόμουν. Τον γάμο τον έχω απομυθοποιήσει. Ο Γιάννης με κέρδισε με το κορμί του».

«Με πήρε τηλέφωνο μετά από μία εβδομάδα. Του είπα άργησες και του το έκλεισα».

«Ο Γιάννης είναι μια ειδική κατηγορία. Ο Γιάννης είναι ο άνδρας της ζωής μου», είχε πει στην εκπομπή της Μελέτη.

Δήμητρα Παπαδήμα & Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι μαζί 32 χρόνια και έχουν την πιο cool σχέση

Εκείνος έχει πει:

«Ούτε εγώ θέλω να παντρευτούμε. Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας; Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;», είχε πει στο Λοιπόν.

«Θα έλεγα πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, εκτός από τα παιδιά. Είναι και λυσσασμένη με τη δουλειά. Τώρα θα παρουσιάσει “Το Πορτρέτο Της Πηνελόπης Δέλτα”, στο Θέατρο Αμαλία από τις 2 Δεκεμβρίου 2023. Και η παράσταση “Αγρίμι” ήταν σπουδαία. Πλέον φαίνεται η επένδυση που έχει κάνει στον εαυτό της, γιατί κουράστηκε, γράφει πολύ».

«Δεν ζηλεύω πια τη Δήμητρα ούτε εκείνη εμένα. Αυτά είναι ανησυχίες νέων και αβέβαιων ανθρώπων», είχε πει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Είχα στεναχωρηθεί μετά το πρώτο μας ραντεβού, είχα αργήσει πολύ. Την πήρα μετά από καιρό και μου είπε “άντε παράτα με”, μετά εξομαλύνθηκαν τα πράγματα κι ήρθε ο έρωτας».

Η Δήμητρα για τον χρόνο

Σε συνέντευξή της πριν από έναν χρόνο στο Λοιπόν, η Δήμητρα Παπαδήμα είχε πει:

«Προς το παρόν, γελάω με τον χρόνο. Είμαι 59 ετών και κρατιέμαι πολύ καλά, δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα από επεμβάσεις. Σίγουρα με επηρεάζει ότι περνάνε τα χρόνια, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας (...) Οι παρεμβάσεις αυτές, είναι μια νεότητα ψεύτικη. Κι εγώ δεν την αντέχω την ψευτιά».

https://www.instagram.com/p/Cl_WwM_I_xb/