Μαριάννα Τουμασάτου αφιερώνει στον Αλέξανδρο Σταύρου: «Κάναμε άλλο ένα ονειρεμένο ταξίδι μαζί»

Μαριάννα Τουμασάτου αφιερώνει στον Αλέξανδρο Σταύρου: «Κάναμε άλλο ένα ονειρεμένο ταξίδι μαζί»

H Μαριάννα Τουμασάτου έκανε comeback στο θέατρο με μια νέα συνεργασία με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Σταύρου και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση της Μαριάννας Τουμασάτου «Το μουφάν της Χάρλεϋ» σε σκηνοθετική επιμέλεια του επί 13 χρόνια συζύγου της Αλέξανδρου Σταύρου.

Πριν το νέο ξεκίνημα, η ηθοποιός είπε το «ευχαριστώ» στον αγαπημένο της Αλέξανδρο Σταύρου με λέξεις που συγκινούν:

«Απόψε για μένα είναι μια πολύ σημαντική βραδιά! Έχουμε την πρεμιέρα μας στο #Μπουφάν της Χάρλεϋ!ή #Πάλι καλά! Μιά διαδρομή σλάλομ ανάμεσα σε συναισθήματα και για την ηρωίδα και για μένα! Ο σπουδαίος μονόλογος του #βασίληκατσικονούρη με έκανε να νιώθω ευγνωμοσύνη!

Με τον σκηνοθέτη της παράστασης @staurou_alexandros.official κάναμε άλλο ένα ονειρεμένο ταξίδι μαζί, άλλωστε φαίνεται πως το μαζί είναι η λέξη που μας ταιριάζει»,έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάννα.

Αν και μετά τη «Βέρα στο δεξί» τους είδαμε ξανά μαζί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», τώρα ο Αλέξανδρος Σταύρου σκηνοθετεί για πρώτη φορά τη σύζυγό του στον ομώνυμο ρόλο.

https://www.instagram.com/p/CyqtmEAt64A/

«Σίγουρα παίζει κάποιον ρόλο και είναι σημαντικό να έχεις μια πιο προσωπική επαφή με τον συνάδελφο σου. Από την άλλη, όμως, επειδή η δουλειά μας είναι «χημεία», αυτή μπορεί να προκύψει και χωρίς να τον ξέρεις τον άλλον καθόλου, χωρίς να του έχεις πει ούτε ένα «γεια»», είχε πει εκείνος ενώ αναφερόμενη στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» η Μαριάννα είχε πει:

«Πολύ όμορφα. Αλλά το έχουμε κάνει ξανά στο παρελθόν, αφού εκεί γνωριστήκαμε, στη δουλειά. Και έτσι άρχισε και η σχέση μας. Το καλό είναι ότι έχουμε και χρόνο να βλεπόμαστε με αυτόν τον τρόπο».

Τουμασάτου και Σταύρου παντρεύτηκαν στις 20 Οκτωβρίου 2010 με πολιτικό γάμο, ενώ στις 26 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Χρυσηίδα και το 2013 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό στον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη, ενώ ακολούθησε δεξίωση σε κέντρο κοντά στην Πάρνηθα.

Τα 9 κατοικίδια και το όνειρο της κόρης της

Η Μαριάννα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μουσούδες της Μαρίας Κωνσταντάκη στο Action και μίλησε εκεί τόσο για τα 9 κατοικίδιά της όσο και για τη σχέση που έχει η κόρη της με αυτά.

«Ξέρεις πόσα ζώα έχουν προστατεύσει ανθρώπους; Είναι γνωστό και viral του βίντεο με το γατί που έσωσε ένα παιδί που το κατασπάραζε ένα σκυλί», η οποία παραδέχτηκε πως βρέθηκε κάποια στιγμή στο νοσοκομείο, λίγα μόλις λεπτά πριν πεθάνει:

«Είμαι αλλεργική! Είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο! Γιατί ήμουν και κρυωμένη, ήρθε το αλλεργιογόνο και έκατσε επάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση.

Είμαι και στα σκυλιά αλλεργική. Θα σου πω όμως κάτι. Υπάρχει κανονική ομοιοπαθητική που μπορούν να κάνουν και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να συνυπάρχουν με τα ζώα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν και αυτή είναι η ομοιοπαθητική. Εμένα είναι η κανονική ομοιοπαθητική. Δηλαδή παίρνω τη γάτα, την βάζω στα μούτρα μου, πρήζομαι λίγο και άμα με πιάσει βάρος, το φροντίζω, προσέχω, θα κάνω τα εισπνεόμενα μου και δεν θα την έχω στα μούτρα μου όλη την ώρα», είπε χαρακτηριστικά ενώ μετά αναφέρθηκε στη Χρυσηίδα:

«Το όνειρό της είναι να φτιάξει μια μεγάλη φάρμα για να πηγαίνει όλα τα αδέσποτα ζώα εκεί, να τα φροντίζει και να τα αγαπά. Ποτέ δεν κινδύνεψε το παιδί από τα ζώα. Όταν ήταν μικρή και έχει ζήσει την απώλεια των ζώων, έχει πληγωθεί. Όταν χάθηκε το τελευταίο μας σκυλί, πληγώθηκε και έβαλε τα κλάματα».

Τουμασάτου - Σταύρου: Θα συνεργαστούν για πρώτη φορά στο θέατρο - Η κοινή τους έξοδος