Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου φωτογραφίζονται μαζί και όλα μοιάζουν «Βέρα στο δεξί»

Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου φωτογραφίζονται μαζί και όλα μοιάζουν «Βέρα στο δεξί»
www.ndpphoto.gr

Το σπάνιο στιγμιότυπο του ζευγαριού μετά από 13 χρόνια γάμου και η αλλαγή στην εμφάνιση του Αλέξανδρου Σταύρου. 

Ένας μεγάλος έρωτας ο οποίος ξεκίνησε στα τηλεοπτικά πλατό και ένας ευτυχισμένος γάμος που κρατά 13 χρόνια. Και όμως οι κοινές εμφανίσεις της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου είναι λιγοστές, κυρίως λόγω του δικού του low profile χαρακτήρα. Όμως πρόσφατα τους είδαμε μαζί στον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου και εκεί παρατηρήσαμε αφενός τη αλλαγή του, αφετέρου ότι είναι σα να μην πέρασε μία μέρα από την Ρεγγίνα και τον Στράτο στη «Βέρα στο δεξί».

https://www.instagram.com/p/B6d9Qk4nArS/

Η αλλαγή του Αλέξανδρου Σταύρου

Πολλές φορές στην διάρκεια της 20χρονης σχέσης τους και των 13 χρόνων του γάμου τους, έχει ερωτηθεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου με τον οποίο ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι στη «Βέρα στο δεξί» και στη συνέχεια και στη ζωή. Κυρίως για τον δικό του low profile χαρακτήρα με την σταθερή του απόφαση να μην εμφανίζεται δημόσια και να μη δίνει συνεντεύξεις.

toumasatou-stavrou-5701.jpg

Και όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν του είναι ευχάριστο. Δεν περνάει καλά με αυτό. Οπότε το αφήνει στην ησυχία του. Γιατί να βασανιστεί; Δημόσια δεν του είναι απαραίτητο να μάθουμε κάτι για εκείνον».

Ένα post γεμάτο καλοκαίρι για την Μαριάννα Τουμασάτου με νέο look καλεσμένη σε 2 γάμους

Με τον σύζυγό της ωστόσο συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» ενώ σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα στο θέατρο, είναι δίπλα ο ένας στον άλλον. Αυτές είναι και οι μοναδικές κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, όπως και στις πρεμιέρες παραστάσεων στις οποίες συμμετέχουν φίλοι τους.

Πρόσφατα είχαμε ξανά την ευκαιρία να τους δούμε μαζί, στον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου. Στην ανάρτηση που έκανε η Μαριάννα Τουμασάτου μαζί με την μεγάλη παρέα του τραπεζιού τους, το «Γρουπ+» όπως χιουμοριστικά το ονόμασε (οι περισσότεροι φίλοι και συνάδελφοι από παλιά) είδαμε τον Αλέξανδρο Σταύρου ανάμεσα στην Κατερίνα Τσάβαλου και σε εκείνη.

Παρατηρήσαμε μάλιστα ότι έχει κάνει μία μικρή αλλαγή, ξυρίζοντας το χαρακτηριστικό του μούσι με τον οποίο τον έχουμε οπτικά συνηθίσει.

toumasatou_alexandros.jpg

Η Μαριάννα πάντως εκείνο το βράδυ είχε μεγάλη χαρά για τη νύφη και την καλή της φίλη αλλά και τη συνάντηση με άλλους καλούς φίλους, όπως τον ραδιοφωνικό παραγωγό και συνεργάτη της Ελένης Τσολάκη, Δημήτρη Μηλιόγλου.

https://www.instagram.com/p/Cwf_ml6rZPy/