Τουμασάτου - Σταύρου: Θα συνεργαστούν για πρώτη φορά στο θέατρο - Η κοινή τους έξοδος

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τουμασάτου - Σταύρου: Θα συνεργαστούν για πρώτη φορά στο θέατρο - Η κοινή τους έξοδος

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου θα συνεργαστούν για πρώτη φορά στο θέατρο μόνο που εκείνος θα έχει το ρόλο του σκηνοθέτη.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη 12χρονη Χρυσηίδα - Παναγιώτα.

Αν και μετά τη «Βέρα στο δεξί» τους είδαμε ξανά μαζί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», τώρα ήρθε η ώρα να συνεργαστούν στη θεατρική παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ» με τον Αλέξανδρο Σταύρου να σκηνοθετεί για πρώτη φορά τη σύζυγό του στον ομώνυμο ρόλο.

https://www.instagram.com/p/Cxj3w44okXT/

Η Μαριάννα Τουμασάτου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για το πώς είναι να συνεργάζονται στην ίδια σειρά λέγοντας αναφερόμενη στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»: «Πολύ όμορφα. Αλλά το έχουμε κάνει ξανά στο παρελθόν, αφού εκεί γνωριστήκαμε, στη δουλειά. Και έτσι άρχισε και η σχέση μας. Το καλό είναι ότι έχουμε και χρόνο να βλεπόμαστε με αυτόν τον τρόπο».

Kαι ο Αλέξανδρος Σταύρου είχε αναφερθεί στη συνεργασία τους τότε αναφέροντας: «Σίγουρα παίζει κάποιον ρόλο και είναι σημαντικό να έχεις μια πιο προσωπική επαφή με τον συνάδελφο σου. Από την άλλη, όμως, επειδή η δουλειά μας είναι «χημεία», αυτή μπορεί να προκύψει και χωρίς να τον ξέρεις τον άλλον καθόλου, χωρίς να του έχεις πει ούτε ένα «γεια»».

Θα έχει λοιπόν, αρκετό ενδιαφέρον να δούμε πώς θα λειτουργήσει η συνεργασία τους και από αυτή τη διαφορετική ιδιότητα που θα έχει ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Η πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού

Η πιο πρόσφατη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στον γάμο της επίσης ηθοποιού, Ευγενίας Δημητροπούλου με τον Στέλιο Βλατάκη. Όπως φάνηκε από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Μαριάννα Τουμασάτου, πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά καμαρώνοντας το νιόπαντρο ζευγάρι, αλλά και κάνοντας ένα μικρό reunion με αγαπημένους φίλους και συναδέλφους τους.

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν και πάλι εντυπωσιακή

Η ηθοποιός ήταν όπως πάντα πολύ κομψή επιλέγοντας να φορέσει στον γάμο ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με μπρονζέ κεντήματα, ολοκληρώνοντας το look της με τα ογκώδη καφέ ψηλοτάκουνα δερμάτινα πέδιλα.

https://www.instagram.com/p/CwiIUV4MBqz/

Η ίδια έδειχνε αρκετά ανανεωμένη ενώ το κοντό καρέ που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα στα μαλλιά της σε συνδυασμό με την πιο ανοιχτή απόχρωση του ξανθού τονίζαν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Αν πρόσεξες δε και τις φωτογραφίες πιο πάνω από τον γάμο και ο Αλέξανδρος Σταύρου ήταν αρκετά ανανεωμένος, μιας και ήταν από τις λίγες φορές που είχε αποχωριστεί το χαρακτηριστικό μούσι του.