Έξαλλη η φρεσκοχωρισμένη Irina Shayk με το love story ανάμεσα σε Gigi Hadid και Bradley Cooper

Έξαλλη η φρεσκοχωρισμένη Irina Shayk με το love story ανάμεσα σε Gigi Hadid και Bradley Cooper

Η Gigi Hadid είναι το νέο κορίτσι του Bradley Cooper και παρά τα όσα ακούστηκαν αρχικά, η μητέρα του παιδιού του χολιγουντιανού αστέρα, Irina Shayk, καθόλου δεν ενθουσιάστηκε με τη σχέση αυτή.

Ο Bradley Cooper και η προσωπική του ζωή είναι για μια ακόμα εβδομάδα πρώτο θέμα στα μίντια των ΗΠΑ.

Αυτό που γνωρίζαμε ήταν πως ο 48χρονος έχει έρθει κοντά με την Gigi Hadid, έχουν περάσει και το πρώτο τους weekend παρέα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε μάλιστα γραφτεί πως ήταν η πρώην του Irina Shayk, εκείνη που γνώρισε το πρώην της στη Hadid.

Η Page Six πάντως, αναφέρει πως η Irina καθόλου ενθουσιασμένη δεν είναι με τον νέο δεσμό του αγαπημένου της:

«Η σχέση αυτή ήταν έκπληξη για την Irina και δεν είναι καθόλου χαρούμενη που ο Bradley βγαίνει με ένα νεότερο μοντέλο», τονίζει πηγή της Page Six που εξηγεί πως η 37χρονη θεωρεί ότι αυτές οι πόζες στους παπαράτσι δεν είναι τυχαίες.

Η ίδια πάντως η Irina, κάνει ό,τι μπορεί για να έχει τη δική της δόξα με στημένα ρεπορτάζ με παπαράτσι ενώ η ίδια δείχνει αψεγάδιαστη ενώ παίρνει την εξάχρονη κόρη της από το σχολείο.

Από το 2019 που χώρισαν, η Ιρίνα και ο Bradley διατηρούν φιλική σχέση με on off διαστήματα στη σχέση τους και τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο πρώην να περνούν το Halloween παρέα όπως και στο παρελθόν ενώ τους δύο πρώην τους είχαμε δει μαζί και τον Αύγουστο σε κοινές διακοπές κι ενώ οι φήμες πως η Irina είναι σε σχέση με τον Tom Brady ήταν πιο hot από ποτέ.

irina2.jpg

Μετά από τέσσερις μήνες, φαίνεται πως έπεσαν τίτλοι τέλους ανάμεσα στον Brady Και το μοντέλο και η Page Six ανέφερε και πάλι πως η Shayk θέλει να καταλήξει στο πλευρό του Bradley κάποια στιγμή, με τα περιοδικά να μιλούν ακόμα και την σκέψη να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί μαζί.

Irina και Gigi αντίπαλες για την καρδιά του Bradley

Πάντως, ο νέος έρωτας του Bradley, η 28χρονη Gigi, έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα, μιας και οι δυο τους μεγαλώνουν από ένα παιδί. Η Gigi μετά τον χωρισμό από τον Zayn Malik, μεγαλώνει την Khai, που είναι τριών ετών σήμερα, ενώ ο Bradley ζει και αναπνέει για την κόρη του Lea.

Ο Bradley Cooper έγινε 48 και το γιόρτασε με τη γυναίκα της ζωής του

Αφορμή για τη γνωριμία τους, σύμφωνα με φήμες, ήταν η υποκριτική, μιας και η Hadid σκέφτεται ήδη την καριέρα της μετά το modelling και ο Cooper μπορεί να τη βοηθήσει σε αυτό. Gigi και Bradley δείπνησαν μαζί στο δημοφιλές Via Carota στο Μανχάταν και οι παπαράτσι τους εντόπισαν στη Νέα Υόρκη καθώς ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους για την απόδρασή τους εκείνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

https://www.instagram.com/p/CyE8F3eo5Ad/