Κάνε «πρώην» να δεις καλό! Η Irina Shayk ήταν ο λόγος που γνώρισε ο Bradley Cooper την Gigi Hadid

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κάνε «πρώην» να δεις καλό! Η Irina Shayk ήταν ο λόγος που γνώρισε ο Bradley Cooper την Gigi Hadid
Bradley Cooper, left, and Irina Shayk arrive at the Oscars on Sunday, Feb. 24, 2019, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η Irina Shayk φαίνεται πως ήταν το «κλειδί» στη γνωριμία του Bradley με τη Hadid και κάπως έτσι θυμηθήκαμε και μερικά άλλα ζευγάρια που πρώην και νυν έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Στις αρχές του Οκτώβρη ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Gigi Hadid με τον Bradley Cooper σε μια κοινή τους mini απόδραση, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του People, πέρασαν όμορφες χαλαρές στιγμές.

Μπορεί για το 28χρονο μοντέλο την περσινή χρονιά να υπήρχαν φήμες πως ήταν ζευγάρι με τον Leonardo Di Caprio, ωστόσο μετά από αυτή την κοινή απόδραση φαίνεται πως το ειδύλλιο τελικά είναι μεταξύ εκείνης και του Cooper. Πηγή του περιοδικού People ανέφερε πως «Έχουν πολλά κοινά και είναι πιθανό να μιλάμε για μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει κάπου στο μέλλον», ωστόσο κανείς από τους δύο ή από το περιβάλλον τους δεν έχει κάνει κάποια επιβεβαίωση για τη σχέση τους.

Το γεγονός πως κι οι δυο τους έχουν από μία κόρη, μια απαιτητική καριέρα και μια αναγνωσιμότητα που απαιτεί να λειτουργούν με τρόπο συγκεκριμένο, φαίνεται να είναι και ο λόγος που δεν έχει συμβεί «ακουστεί» κάτι επίσημα ακόμα από αυτούς.

Πώς γνωρίστηκαν τελικά;

Αφορμή για τη γνωριμία τους, σύμφωνα με φήμες, ήταν η υποκριτική, μιας και η Hadid σκέφτεται ήδη την καριέρα της μετά το modelling και ο Cooper μπορεί να τη βοηθήσει σε αυτό. Gigi και Bradley δείπνησαν μαζί στο δημοφιλές Via Carota στο Μανχάταν και οι παπαράτσι τους εντόπισαν στη Νέα Υόρκη καθώς ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους για την απόδρασή τους εκείνο το Σαββατοκύριακο.

https://www.instagram.com/p/CyE8F3eo5Ad/

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε μια πηγή στο The Messenger, η γνωριμία τους τελικά δεν ήταν τόσο «τυχαία», αφού η Irina Shayk φαίνεται να σύστησε το μοντέλο και με τον ηθοποιό, μαζί και με άλλους κοινούς γνωστούς τους από τον χώρο του modelling.

Italy Fashion Versace
Gigi Hadid, from centre left, and Irina Shayk, lead models as they wear creations for the Versace Spring Summer 2022 collection during Milan Fashion Week, in Milan, Italy, Friday, Sept. 24, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved

Η Gigi και η Irina ήταν κολλητές όλα αυτά τα χρόνια ενώ δούλευαν μαζί, και η Gigi με τον Bradley είχαν κάνει παρέα στο παρελθόν, αλλά ήταν πάντα φιλικά και σε κοινωνικά πλαίσια.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πότε η φιλία του Cooper και της Hadid έγινε ρομαντική, η πηγή λέει ότι το ζευγάρι πρόσφατα είχε έρθει πιο κοντά εξαιτίας των παιδιών τους και τότε ήταν που ο Bradley της ζήτησε να βγουν.Επίσης σύμφωνα με την ίδια πηγή ο ηθοποιός φαίνεται να «κυνήγησε» το 28χρονο μοντέλο, ωστόσο ακόμα η σχέση τους είναι κάτι καινούργιο.

Ωστόσο, όπως αναφέραμε και πιο πάνω το γεγονός ότι η Hadid «μοιράζεται» την 3χρονη κόρη της Khai με τον πρώην της τον Zayn Malik, ενδεχομένως αυτή την στιγμή να μην την κάνει να ενδιαφερθεί για μια πιο «σοβαρή σχέση». Ο Bradley Cooper επίσης «μοιράζεται» την 6χρονη κόρη του Lea De Seine με την 37χρονη Shayk.

Νυν και πρώην που έγιναν κολλητοί

Η ιστορία της Gigi Hadid και του Bradley Cooper, αν αληθεύει το γεγονός πως γνωρίστηκαν από την πρώην του ηθοποιού, μάς έκανε να θυμηθούμε και κάποιες άλλες περιπτώσεις που πρώην των celebrities έγιναν φίλοι ακόμα με τους νυν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Katy Perry, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Orlando Bloom αλλά κάνει και κολλητή παρέα με την πρώην του ηθοποιού, την Miranda Kerr. Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν μαζί και μάθημα yoga, από το οποίο η τραγουδίστρια δημοσίευσε πολλά Instagram stories, αποκαλώντας την Kerr «my gal», δηλαδή «κορίτσι μου».

Και η Demi Moore όμως, με τον Bruce Willis είχαν καταφέρει να διατηρήσουν όλα αυτά τα χρόνια, αφότου χώρισαν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, με αποκορύφωμα την περίοδο της καραντίνας που η ηθοποιός και τα παιδιά της με τον Bruce Willis έμεναν μόνιμα στο σπίτι του μαζί με τη νυν σύζυγό του για να είναι πιο υποφερτή η κατάσταση. Κάποια δημοσιεύματα έλεγαν πως η Demi Moore θα μετακόμιζε μόνιμα στο σπίτι του ηθοποιού, ύστερα από τα νέα σχετικά με την ασθένειά του - πάσχει από αφασία - για να βοηθάει τον ίδιο και να στηρίζει τη σύζυγό του, όμως αυτό διαψεύστηκε από την τελευταία.

demimoore_319706126_151695533959169_5919556481734327985_n.jpeg

Μην πάμε όμως και πολύ μακριά. Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, πρώτοι «δίδαξαν» σε όλους πως δύο πρώην σύντροφοι μπορεί να είναι φίλοι και πως μια πρώην μπορεί να κάνει παρέα με τις νυν. Μπορεί οι δυο τους να χώρισαν το 1993, αλλά από τότε δείχνουν πιο δεμένοι από ποτέ. Στην ουσία δεν χώρισαν ποτέ, όπως έχουν πει κι οι δύο, μόνο όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι κι αυτό φαίνεται από το ότι πάντα ο ένας στήριζε τον άλλο, ενώ η Άννα Βίσση είχε πολύ καλές σχέσεις με όλες τις γυναίκες που πέρασαν από την αγκαλιά του Νίκου Καρβέλα (θυμίσου την Αννίτα Πάνια), όπως κάνει και με τη νυν σύντοφό του, την Ελένη Φερεντίνου.

https://www.instagram.com/p/Cs7XVsUonyK/