O Bradley Cooper κάνει διακοπές με την πρώην του Irina Shayk και τα κλικ μιλούν μόνα τους

O Bradley Cooper κάνει διακοπές με την πρώην του Irina Shayk και τα κλικ μιλούν μόνα τους

Τι κι αν η Irina Shyak είναι ζευγάρι με τον Tom Brady! Ένας και μόνο άντρας μπορεί να έχει πρώτη θέση στο προφίλ της στο Instagram, ο Bradley Cooper.

Να βλέπεις τέτοιους πρώην και να τους χαίρεσαι! Παρά το γεγονός πως η Irina Shayk φέρεται το τελευταίο διάστημα να είναι ζευγάρι με τον Tom Brady, τον επί χρόνια σύζυγο της Gigele, αυτό δεν πτόησε την 37χρονη που φαίνεται να έκανε διακοπές με τον πρώην αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της Bradley Cooper.

Διακοπές μαζί για Irina και Bradley;

To μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram σε περιοχή με βράχους ανάμεσα στις οποίες ήταν και μια πόζα του ημίγυμνου Cooper πάνω σε σανίδα θαλάσσης.

Φαίνεται πως η τοποθεσία ήταν κοινή και οι δύο κηδεμόνες της 6χρονης Lea πάντα θα ταξιδεύουν μαζί, όπως ακριβώς έκαναν και πέρσι, όταν και πάλι η Irina δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον 48χρονο.

https://www.instagram.com/p/CwcGrDVOp7D/
https://www.instagram.com/p/CwdLjdnJhez/

Η Shayk και ο Cooper χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, και στα χρόνια που ακολούθησαν το σούπερ μοντέλο έχει συνδεθεί με αστέρες όπως ο Leonardo Di Caprio με πρόσφατο δεσμό εκείνον με τον Tom Brady.

Ο φακός των παπαράτσι τους έχει συλλάβει να βγαίνουν από ξενοδοχείο με λίγα λεπτά διαφορά στο Λονδίνο σε έναν δεσμό που ξεκίνησε στα τέλη του Ιουνίου. Το ρομάντζο φαίνεται να ξεκίνησε στον γάμο του εμπόρου τέχνης Joe Nahmad στη Σαρδηνία με τον μάνατζερ της Irina να διαψεύδει πως ήταν η πελάτισσά του εκείνη που ρίχτηκε στον Brady.

To διαζύγιο του Brady από τη Gigele Budchen οριστικοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 μετά από 13 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, του 13χρονου Benjamin και της 10χρονης Vivian ενώ ο Brady είναι πατέρας του 16χρονου Jack από τη σχέση του με την Bridget Moynahan.

Έξαλλος ο Bradley Cooper με το ειδύλλιο του Tom Brady και της πρώην του Irina Shayk

Έξαλλος ο Bradley

Γνωρίζαμε από πρόσφατο δημοσίευμα της Page Six πως ο Bradley Cooper κανένα πρόβλημα δεν έχει που η πρώην του και μητέρα του παιδιού Irina Shayk βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Tom Brady, του επί χρόνια συζύγου της Gisele Bundchen. Φαίνεται όμως όπως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα τελικά μιας και τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον Bradley έξαλλο με τον Brady, επειδή θεωρεί πως ο τελευταίος χρησιμοποιεί την Irina.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του Cooper, ο ηθοποιός θεωρεί πως ο Brady ήθελε να εκδικηθεί τη Gisele για τον δεσμό που έκανε με τον Joaquim Valente, τον νεαρό εκπαιδευτή ζίου ζίτσου και η εκδίκηση ήρθε με τη σχέση με την hot και πολύ νεότερη της Gisele, Irina.

Ο Bradley θεωρεί πως ο Brady χρησιμοποιεί τη μητέρα της εξάχρονης σήμερα κόρης του για να φτιάξει την εικόνα του και να πικάρει την πρώην του. Η πηγή από το περιβάλλον του Cooper τόνισε:

«Ο Tom ξεκίνησε τη σχέση αυτή για να φτιάξει την εικόνα του, για έναν άντρα που δεν είχε δώσει δικαιώματα, το να μην μπορεί να κρατήσει τα χέρια του δημόσια είναι τρελό», τόνισε η πηγή συμπληρώνοντας πως όλο αυτό γίνεται για να κερδίσει ο Brady πίσω τη Gisele.

Ο Cooper φαίνεται πως δεν πίστευε ποτέ πως η Irina θα άφησε στο περιθώριο τον ίδιο και την κόρη τους Lea και ζηλεύει πολύ και θα ήθελε σύντομα να πέσουν τίτλοι τέλους σε αυτή τη σχέση