11 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν Biel - Timberlake: Η μεγάλη σιωπή λόγω Britney Spears

11 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν Biel - Timberlake: Η μεγάλη σιωπή λόγω Britney Spears

Στις 19 Οκτωβρίου 2023, ο Justin Timberlake και η Jessica Biel συμπλήρωσαν 11 χρόνια γάμου. Φέτος, σε αντίθεση με το παρελθόν, το ζευγάρι δεν έκανε κάποιο ποστ αγάπης για την επέτειο και ο λόγος ήταν φυσικά η αυτοβιογραφία της Britney Spears.

Στις 19 Οκτωβρίου 2023, ένα από τα πιο αγαπημένα power couples της showbiz, η Jessica Biel και ο Justin Timberlake συμπλήρωσαν 11 χρόνια γάμου. Και παρότι στο παρελθόν μας είχαν συνηθίσει σε posts αγάπης, φέτος κυριάρχησε η σιωπή. Και για τη σιωπή δεν ευθύνεται κανείς άλλος πέρα από το νέο βιβλίο της Britney Spears.

Επέτειος στα βουβά

Η Spears προχώρησε σε μια σειρά αποκαλύψεων για το διάστημα που ήταν ζευγάρι με τον Justin, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της άμβλωσης στην οποία προχώρησε μιας και ο Justin δεν ήθελε να αποκτήσει το παιδί αυτό.

https://www.instagram.com/p/Cj6XYb_v5c5/

Η Page Six επιβεβαιώνει πως ο Justin δεν είναι καθόλου χαρούμενος με το βιβλίο και δεν έχει μιλήσει καθόλου το διάστημα αυτό με την Spears γιατί δεν έχει κάτι να σχολιάσει σε όσα έγραψε, μιας και αποτελούν τη δική της αλήθεια. Η Jessica πάντως, δεν είναι χαρούμενη με το timing αυτό, στο οποίο δεν μπορεί καν να χαρεί για την επέτειό της τονίζει πηγή της Daily Mail και συμπληρώνει:

«Το βιβλίο της Britney με όλες του τις αποκαλύψεις δεν ήταν το καλύτερο δώρο επετείου για την Jessica και τον Justin. Κανένας από τους δύο δεν είναι χαρούμενος με όλη αυτή τη φρενίτιδα και με το γεγονός πως είναι θέμα συζήτησης σε όλες τις social πλατφόρμες. Οι δυο τους μιλάνε γι’ αυτό που συμβαίνει, ξέρουν τη δική τους αλήθεια αλλά σίγουρα το timing με την επέτειό τους είναι κακό».

Η άμβλωση πριν 20 χρόνια και η κριτική στον Timberlake

biel1.jpg

Η αποκάλυψη για την άμβλωση στην οποία προχώρησε τότε η Britney και το γεγονός πως ο Justin ήταν εκείνος που την έπεισε να μην αποκτήσουν το παιδί αυτό, έγινε μεγάλο θέμα συζήτησης, σε βαθμό που fans της Spears πηγαίνουν στο προφίλ της Biel και της ζητούν να αφήσει τον Justin.

Aυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τι έχουν πει ο Justin και η Jessica στους γιους τους, τον 8χρονο Silas και τον 2χρονο Phineas.

Η τοξική σχέση του Justin Timberlake με τη Britney Spears ξεκίνησε το 1998 και κρατάει μέχρι σήμερα

«Ήταν μια έκπληξη, αλλά για μένα δεν ήταν τραγωδία. Αγαπούσα τον Justin τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη.

Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα το είχα κάνει ποτέ. Κι όμως, ο Justin ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας. Mέχρι και σήμερα, είναι ένα από τα πιο αγωνιώδη πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», τόνισε η Britney για την άμβλωση.