«Είμαι περήφανος για εκείνη» λέει ο πρώην της Britney Spears, Sam Asgari, για το The Woman in Me

«Είμαι περήφανος για εκείνη» λέει ο πρώην της Britney Spears, Sam Asgari, για το The Woman in Me

Δύο 24ωρα μετά την κυκλοφορία του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Britney Spears, ο πρώην σύζυγός της «έσπασε τη σιωπή του».

Δύο μέρες μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της Britney Spears, ο πρώην σύζυγός της, Sam Asgari, έσπασε τη σιωπή του και δήλωσε ότι αισθάνεται περήφανος για εκείνη.

Στο βιβλίο της, το οποίο κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου, η Britney είχε αποκαλέσει «δώρο θεού» τον Sam και τον επαίνεσε για τη σταθερότητά του.

Η αυτοβιογραφία κυκλοφόρησε δύο μήνες μετά το διαζύγιό τους και η Britney ενώ είχε την ευκαιρία να κάνει κάποιες αλλαγές, επέλεξε τελικά να μην αλλάξει όσα είχε γράψει για τον Sam Asgari.

Μιλώντας στο ΤΜΖ στις 26 Οκτωβρίου, ο γυμναστής και μοντέλο δήλωσε ότι «με έκανε να χαμογελάσω. Είμαι περήφανος για εκείνη. Ελπίζω να κατακτήσει τον κόσμο».

https://www.instagram.com/reel/CxgifhtSuXp/

Όσα η Britney έγραψε για τον Sam Asghari πριν χωρίσουν

«Εκτιμώ το πόσο σταθερός είναι. Μου αρέσει που δεν πίνει καν», αναφέρεται για τον Sam Asgari στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου The Woman in Me. Ενώ σε άλλο σημείο τονίζει ότι η Spears και o Asghari συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Slumber Party, τον Οκτώβριο του 2016, κατάλαβε αμέσως ότι τον ήθελε στη ζωή της.

«Η χημεία ανάμεσά μας ήταν τρελή. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τα χέρια μας μακριά ο ένας από τον άλλον», γράφει, ενώ μιλά και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο 29χρονος γυμναστής στην απόφασή της να μιλήσει για την 13χρονη κηδεμονία της. Στεκόμενος δίπλα της και κρατώντας την από το χέρι στο δικαστήριο του 2021, έδειξε έμπρακτα την υποστήριξή του.

People Britney Spears

Από τη γνωριμία στη σχέση και στον χωρισμό

Η Britney Spears και ο Sam Asghari γνωρίστηκαν το 2016, όταν εκείνος συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού της, «Slumber Party». Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 στο Los Angeles και λίγους μήνες αργότερα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για κρίση στον γάμο τους. Πριν παντρευτούν ο 29χρονος είχε υποστηρίξει σημαντικά την τραγουδίστρια στον αγώνα που έδωσε για την πνευματική της υγεία το 2019.

Ο Sam Asghari έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια τον Σεπτέμβριο του 2021. «Πάντα ήθελα το καλύτερο για το άλλο μου μισό και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω να ακολουθεί τα όνειρά της και να δημιουργεί το μέλλον που θέλει και της αξίζει», είχε δηλώσει ο Αsghari για εκείνη.