Ο Matthew Perry έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Matthew Perry έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών

O Matthew Perry που αγαπήθηκε από το κοινό ως Chandler Bing στη σειρά «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Los Angeles.

Φτωχότερος είναι εδώ και λίγες ώρες ο κόσμος της υποκριτικής καθώς ο Matthew Perry, ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του έφυγε αιφνίδια από τη ζωή.

Ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή- Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το θάνατο του ηθοποιού

Οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του πρωταγωνιστή της σειράς «Τα Φιλαράκια» έκαναν λόγο για πνιγμό, καθώς οι Αρχές του Los Angeles αναφέρουν ότι βρήκαν τον ηθοποιό αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού του.

Ο 54χρονος είχε πάει να παίξει pickleball το πρωί του Σαββάτου (ώρα ΗΠΑ) και όταν γύρισε σπίτι έστειλε τον βοηθό του να του κάνει κάποιες εξωτερικές δουλειές. Εκείνος επέστρεψε μετά από δύο ώρες, βρήκε αναίσθητο τον Perry και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

https://www.instagram.com/p/CmMuBRnu27t/

Oι Αρχές έσπευσαν στο σπίτι του ηθοποιού μετά από μια κλήση που έκανε λόγο για καρδιακή προσβολή που υπέστη ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών. Σύμφωνα πάντα με το TMZ, στον χώρο δεν βρέθηκαν ουσίες και για την ώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Ο σταρ της μικρής οθόνης είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του σε ουσίες και αλκοόλ αναφέροντας ότι δεν θυμάται καθόλου μερικές σεζόν από «Τα Φιλαράκια».

O Matthew Perry φλέρταρε με τον θάνατο και η Jennifer Aniston ήταν ο φύλακας - άγγελός του

Οι έρευνες για τον θάνατο του ηθοποιού είναι ακόμα σε εξέλιξη. Πρόσφατα ο εκλιπών κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir» στην οποία καταγράφονται άγνωστες λεπτομέρειες για την πολυτάραχη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/Cyuv2zDrL0r/

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως πριν από πέντε ημέρες ο Perry είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει μέσα στο τζακούζι του. Το μόνο σίγουρο είναι πως το Hollywood βυθίζεται από σήμερα σε πένθος με την απώλεια του ηθοποιού να προστίθεται στη λίστα με τους αδικοχαμένους stars.

«Είμαστε συντετριμμένοι με την είδηση του θανάτου του Matthew Perry. Ήταν ένα αληθινό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του», έγραψε πριν λίγη ώρα ο επίσημος λογαριασμός της σειράς «Friends» στο Twitter/X.

Πηγή κεντρικής: apimages.com