«Αντίο Chandler, θα είσαι πάντα το φιλαράκι μας», όλο το Twitter μία μεγάλη αγκαλιά για τον Perry

Τζένη Ντεμιράι
«Αντίο Chandler, θα είσαι πάντα το φιλαράκι μας», όλο το Twitter μία μεγάλη αγκαλιά για τον Perry
©2017 Evan Agostini

Όλα τα αντίο που ειπώθηκαν σε ένα αγαπημένο φιλαράκι.

Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς «Friends» στο Instagram αποχαιρέτησε ένα φιλαράκι με πολύ χιούμορ, μελαγχολικό βλέμμα και μεγάλη καρδιά, τον Matthew Perry ή καλύτερα, τον Chandler Bing, ο οποίος έχασε απροσδόκητα τη ζωή του μέσα στο σπίτι του, στις 28 Οκτωβρίου 2023.

Στην ανάρτηση του λογαριασμού αναφέρεται χαρακτηριστικά «Είμαστε συντετριμμένοι που μαθαίνουμε για τον θάνατο του Matthew Perry. Ήταν ένα αληθινό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του».

https://www.instagram.com/p/Cy9xYZ3Lrl4/

Ο Matthew Perry έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών

Η οικογένεια του Matthew Perry έκανε δήλωση σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο ηθοποιός έφερε μεγάλη χαρά στον κόσμο. «Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμάμε τις εκδηλώσεις αγάπης».

Την ίδια στιγμή, οι θαυμαστές του θρηνούν, με αποτέλεσμα από το πρωί της 29ης Οκτωβρίου μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τα social media να έχουν κατακλειστεί από μηνύματα θλίψης και αγάπης, σαν να χάθηκε ένας πραγματικός φίλος.

Μάλλον είναι λάθος να πούμε «σαν», αφού ο Chandler ήταν ένας πραγματικός φίλος, από εκείνους που σου κάνουν παρέα όσο τρως μεσημεριανό και σε κάνουν να γελάς όταν όλα πάνε στραβά, όταν βαριέσαι, όταν φοβάσαι. Ήταν, ακόμα, ένας φίλος που κουβαλά ένα κομμάτι σου, τον αγαπάς γιατί σου μοιάζει (ή του μοιάζεις;) και ταυτίζεσαι μαζί του.

Έτσι, λοιπόν, νοητά αλλά ειλικρινά πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να στείλουν μία αγκαλιά στο αγαπημένο τους φιλαράκι, με αποτέλεσμα το όνομα Matthew Perry να γίνεται viral παντού.

Και όπως πολύ σωστά είπε ένας χρήστης του Twitter/X «Οτιδήποτε σε κάνει σε αυτή τη ζωή να γελάς, να ξεφεύγεις, να ταξιδεύεις και να σε κρατάει συντροφιά σε χαλαρές αλλά και δύσκολες στιγμές της ζωής σου είναι αξία ανεκτίμητη και τίποτα, ούτε καν ο θάνατος δεν θα το αλλάξει αυτό το συναίσθημα».

Η σχέση του Matthew Perry με την Julia Roberts μας ραγίζει την καρδιά & λέει πολλά για την αυτοαγάπη

Πώς σχολίασε το Twitter/X τον θάνατο του Chandler

Πόσο τιμητικό και ταυτόχρονα συγκινητικό μπορεί να είναι για κάποιον να τον ευχαριστούν για το γέλιο που τους χάρισε, να λαμβάνει πραγματική αγάπη από ανθρώπους που ποτέ δεν τον γνώρισαν;

Πόση δύναμη έχει η τέχνη που σε κάνει να δένεσαι με έναν ξεχωριστό τρόπο με τους ανθρώπους που την υπηρετούν;

Αυτά τα ερωτήματα μου δημιουργήθηκαν καθώς σκρόλαρα στα σχόλια που έκαναν φανς του Chandler στη δημοφιλή πλατφόρμα μετά την είδηση του θανάτου του.

Τα λόγια μοιάζουν τόσο περιττά. Απλώς δες όλη την αγάπη μαζεμένη στα παρακάτω σχόλια.