Ποιος Brooklyn Beckham; O Harry Styles είναι ο πλουσιότερος Βρετανός σταρ κάτω των 30

Ποιος Brooklyn Beckham; O Harry Styles είναι ο πλουσιότερος Βρετανός σταρ κάτω των 30

Ο Harry Styles ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο με περιουσία 175 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας και άφησε πίσω του μεγάλα ονόματα όπως η Dua Lipa και ο Brooklyn Beckham.

Στην κορυφή της λίστας των πλουσιότερων Βρετανών καλλιτεχνών κάτω των 30 ετών βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά ο Harry Styles. Ο 29χρονος τραγουδιστής έχει καταφέρει να δημιουργήσει περιουσία που ξεπερνά τα 175 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας και όλα δείχνουν πως τίποτα δεν σταματά την ανοδική του πορεία.

Ο Harry Styles είναι ο πλουσιότερος Βρετανός καλλιτέχνης

Σύμφωνα πάντα με τη Rich List της Heat μετά τον 29χρονο, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Dua Lipa με 82,5 εκατομμύρια ενώ ο Niall Horan είναι στην τρίτη θέση με κέρδη 60,4 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Liam Payne με 49,4 εκατομμύρια και ακολουθεί ο Zayn Malik με 38,5 εκατομμύρια λίρες. Payne, Malik και Styles συνυπήρξαν στους «One Direction», ένα από τα συγκροτήματα που έσπασαν ρεκόρ τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

https://www.instagram.com/p/Co6LmB1IUOb/

Ο 29χρονος Styles ξεπέρασε το ποσό των 150 εκατομμυρίων για πρώτη φορά το 2023 με την παγκόσμια περιοδεία του «Love On Tour», η οποία συγκέντρωσε εισπράξεις 508 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.

https://www.instagram.com/p/Ct4_a0gIVjX/

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail ο νεαρός καλλιτέχνης έχει εξασφαλίσει απολαβές ύψους 8 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας μετά τη συμφωνία με τον Gucci και παράλληλα προωθεί τη δική του σειρά προϊόντων περιποίησης «Pleasing».

Ο Harry Styles είναι ερωτευμένος με την Taylor Russell και αυτές είναι όλες οι αποδείξεις της σχέσης

Ο τραγουδιστής Lewis Capaldi βρίσκεται στην όγδοη θέση της λίστας με 23,9 εκατομμύρια αγγλικές λίρες, παρά την ακύρωση της περιοδείας του για λόγους υγείας. Ο Tom Holland βρίσκεται στην ένατη θέση με 20,6 εκατομμύρια και η Millie Bobby Brown ολοκληρώνει την πρώτη δεκάδα με 20 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Σε παγκόσμια κλίμακα, Kylie Jenner παραμένει η πλουσιότερη σταρ ηλικίας 30 ετών και κάτω με περιουσία που αγγίζει τα 770 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Πηγή κεντρικής: apimages.com