H Emily Ratajkowski έσπασε τη σιωπή της για τα καυτά φιλιά με τον Harry Styles και την Olivia Wilde

H Emily Ratajkowski έσπασε τη σιωπή της για τα καυτά φιλιά με τον Harry Styles και την Olivia Wilde

Tο 31χρονο top model πόζαρε για γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή μετά τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

H Emily Ratajkowski έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο του Τύπου για την προσωπική της ζωή. Μετά τον χωρισμό από τον πατέρα του γιου της, Sebastian Bear-McClar το διάσημο μοντέλο έχει εντοπιστεί από τους φωτογράφους σε τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστούς άντρες του Hollywood.

Πριν λίγα 24ωρα το top model μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τα καυτά φιλιά με τον Harry Styles στο Τόκιο, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην του, Olivia Wilde.

Παρελθόν αποτελεί ο Pete Davidson για την Emily Ratajkowski- Τα καυτά φιλιά με τον Jack Greer

H EmRata μίλησε για την προσωπική της ζωή

Tο διάσημο μοντέλο παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ισπανική Vogue και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ περίεργο να έχεις κάποιες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει όλος ο κόσμος και να τις σχολιάζει. Είμαι απλώς ένα άτομο που έχει περάσει από μια τριετή σχέση σε μια τετραετή σχέση, οπότε είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βρίσκομαι σε φάση που βγαίνω ραντεβού».

Και πρόσθεσε:

«Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου», συνέχισε.

«Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου επικεντρώνεται στον γιο μου και στη δουλειά μου. Αλλά υποθέτω ότι αυτά τα θέματα δεν εμπνέουν εξίσου εντυπωσιακούς τίτλους. Η εισβολή στην ιδιωτική ζωή είναι πολύ δύσκολη για μένα».

https://www.instagram.com/p/CrQvzhftvQ5

Σχολιάζοντας τη διαρροή του βίντεο με τα παθιασμένα φιλιά με τον Styles, η 31χρονη δήλωσε:

«Δεν περίμενα να συμβεί αυτό, αλλά νομίζω ότι, γενικά, υπάρχει λόγος που ορισμένες διασημότητες ζουν στο Los Angeles, προσλαμβάνουν ασφάλεια, δεν πηγαίνουν σε δημόσια εστιατόρια».

H σχέση της Emily Ratajkowski με την Olivie Wilde

H EmRata δεν δίστασε να δώσει την απάντησή της στις φήμες που την ήθελαν να εμπλέκεται σε διαμάχη με την πρώην σύντροφο του τραγουδιστή Olivia Wilde. Το διάσημο μοντέλο διευκρίνισε ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται.

«Αισθάνομαι άσχημα για την Olivia, γιατί έχει υποστεί αυτή την κατάσταση αρκετές φορές», ομολόγησε η 31χρονη χαρακτηρίζοντας τις φήμες ένα ατυχές ζήτημα.

Σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε τον Μάρτιο η Daily Mail, η Ratajkowski και ο Styles ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

Υπενθυμίζουμε πως το μοντέλο χώρισε τον Σεπτέμβριο από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClar και έκτοτε έχει φλερτάρει δημόσια με διάφορους άνδρες, ενώ ο Harry Styles χώρισε από την Olivia Wilde τον περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com