Ποιος Harry Styles; Η Emily Ratajkowski ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του Stéphane Bak

Ποιος Harry Styles; Η Emily Ratajkowski ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του Stéphane Bak

Η Emily Ratajkowski συνεχίζει να δοκιμάζει την τύχη της στον έρωτα. Τα παθιασμένα φιλιά στους δρόμους του Παρισιού με γνωστό Γάλλο κωμικό.

Λίγο καιρό μετά το σύντομο ειδύλλιό της με τον Harry Styles, η Emily Ratajkowski φαίνεται πως γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Πριν λίγα 24ωρα η 32χρονη εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε νυχτερινή της έξοδο στο Παρίσι, την ώρα που αντάλλαζε παθιασμένα φιλιά με τον Γάλλο κωμικό, Stéphane Bak.

Η βραδινή έξοδος της Emily Ratajkowski με τον Stéphane Bak και τα καυτά φιλιά

Το μοντέλο και ο ηθοποιός πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο για κρασί και έδειχναν ασυγκράτητοι, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο 27χρονος ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός το 2012, σε ηλικία 16 ετών, ως ο νεότερος κωμικός της Γαλλίας μέσα από τις stand-up παραστάσεις του σε μικρά club στο Παρίσι.

Έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως οι: «Team Spirit», «Alone» και «Elle». Λίγο αργότερα συμμετείχε στην ταινία «Asteroid City» δίπλα στους Scarlett Johansson και Τom Hanks.

Ο Γαλλο-Κονγκολέζος σταρ αποβλήθηκε από το λύκειο το 2011 και αργότερα έλαβε άδεια από το Gαλλικό Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων να αρχίσει να εργάζεται σε ηλικία 14 ετών.

Πριν μερικούς μήνες το 32χρονο μοντέλο παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ισπανική Vogue και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή δηλώνοντας: «Είναι πολύ περίεργο να έχεις κάποιες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει όλος ο κόσμος και να τις σχολιάζει. Είμαι απλώς ένα άτομο που έχει περάσει από μια τριετή σχέση σε μια τετραετή σχέση, οπότε είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βρίσκομαι σε φάση που βγαίνω ραντεβού».

Και πρόσθεσε: «Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου επικεντρώνεται στον γιο μου και στη δουλειά μου. Αλλά υποθέτω ότι αυτά τα θέματα δεν εμπνέουν εξίσου εντυπωσιακούς τίτλους. Η εισβολή στην ιδιωτική ζωή είναι πολύ δύσκολη για μένα».

Τον Μάρτιο η Emily Ratajkowski έγινε πρώτο θέμα στα tabloids μετά την κυκλοφορία ενός video που την έδειχνε να φιλιέται παθιασμένα με τον Harry Styles, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Οlivia Wilde. Το ειδύλλιό τους τελικά δεν κράτησε πολύ, με τον τραγουδιστή να βγαίνει τώρα με την ηθοποιό Taylor Russell ενώ η Emrata ζει τον έρωτα στο πλευρό του Stéphane Bak.

https://www.instagram.com/p/CylNsqcuxjj/

Υπενθυμίζουμε πως τον Σεπτέμβριο του 2022 το μοντέλο χώρισε από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClar και έκτοτε έχει φλερτάρει δημόσια με αρκετούς επώνυμους άνδρες ανάμεσά τους οι: Eric André, DJ Orazio Rispo και Harry Styles.

Πηγή κεντρικής: emrata