O Tyler Christopher του «General Hospital» και πρώην της Longoria έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Tyler Christopher του «General Hospital» και πρώην της Longoria έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών

O Tyler Christopher γνωστός για τους ρόλους του στο «General Hospital» και «Days of Our Lives» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών. Ο γάμος με την Eva Longoria, η μάχη με το αλκοόλ και η ανακοίνωση του αιφνίδιου θανάτου του.

Λίγα 24ωρα μετά τον ξαφνικό χαμό του Matthew Perry, το Hollywood μετρά μια ακόμα απώλεια.

Ο Tyler Christopher, γνωστός για τους ρόλους του στο «General Hospital» και «Days of Our Lives», έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, βυθίζοντας την οικογένεια και τους συνεργάτες του σε πένθος. Ο γνωστός ηθοποιός είχε προταθεί πέντε φορές για Daytime Emmy και το 2016 κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο.

Tyler Christopher: Η ανακοίνωση του θανάτου του

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του 50χρονου επιβεβαίωσε ο συμπρωταγωνιστής του, Maurice Benard, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/10). Ο πρωταγωνιστής του «General Hospital» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου του Tyler Christopher. Ο Tyler πέθανε σήμερα το πρωί μετά από καρδιακό επεισόδιο στο διαμέρισμά του στο San Diego. Ο Tyler ήταν ένα πραγματικά ταλαντούχο άτομο που φώτιζε την οθόνη σε κάθε σκηνή που έπαιζε και απολάμβανε να φέρνει χαρά στους πιστούς θαυμαστές του μέσω της υποκριτικής του. Ο Tyler ήταν μια γλυκιά ψυχή και υπέροχος φίλος για όλους όσοι τον γνώριζαν. Ο Tyler ήταν υπέρμαχος της καλύτερης ψυχικής υγείας και θεραπείας χρήσης ουσιών, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τους αγώνες του με τη διπολική διαταραχή και το αλκοόλ. Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και προσευχόμαστε για τα παιδιά του και τον πατέρα του».

https://www.instagram.com/p/Cv-iwcLPoSL/

Ο Christopher έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Nikolas Cassadine στη θρυλική σαπουνόπερα «General Hospital». Σύμφωνα με το IMDb ο εκλιπών έπαιξε σε 1.153 επεισόδια από το 1996 έως το 2016.

Υποδύθηκε επίσης τον Stefan DiMera στο «Days of Our Lives» όπου εμφανίστηκε σε 159 επεισόδια από το 2018 έως το 2019. Το 2016 απέσπασε το πρώτο του Daytime Emmy μετά από πέντε υποψηφιότητες.

Eva Longoria-Victoria Beckham: Οι... απελπισμένες νοικοκυρές σε βραδινή έξοδο με το πιο sexy look

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, Chi Muoi Lo επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση σε δήλωση στο CNN.

«Αυτά τα νέα ήταν απίστευτα σοκαριστικά και είμαι συντετριμμένος από την απώλειά του. Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, και το πιο σημαντικό, ένας καταπληκτικός φίλος. Η καρδιά μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του που τον αγαπούσαν τόσο πολύ».

Ο γάμος με την Eva Longoria και η δημιουργία οικογένειας

Ο 50χρονος υπήρξε παντρεμένος για δύο ολόκληρα χρόνια με την Eva Longoria. Το πρώην ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους το 2004 και το 2008 ο Christopher παντρεύτηκε την δημοσιογράφο, Brienne Pedigo, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον 10χρονο Greysun James και την 4χρονη Boheme. Οι δυο τους φέρονται να χώρισαν το 2021.

https://www.instagram.com/p/Cbn8PNWvFBk/

Ο ηθοποιός έτρεφε μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και δημοσίευσε συχνά φωτογραφίες μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/Ck6_PrNv9VM/

Η μάχη με το αλκοόλ και η κηδεμονία

Ο Tyler Christopher τέθηκε για πρώτη φορά υπό την κηδεμονία της αδερφής του, Susan Asmo Baker το 2019 κατά τη διάρκεια μιας περιόδου στέρησης από το αλκοόλ. O ηθοποιός έδινε τη δική του μάχη με τον αλκοολισμό και μια μέρα έπεσε, χτύπησε στο κεφάλι και υπέστη εσωτερική αιμορραγία. Την περίοδο που ο Christopher νοσηλευόταν, η αδερφή του υπέβαλε αίτηση κηδεμονίας.

Σε δικαστήριο, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι η αδερφή του χρησιμοποίησε έως και 40.000 δολάρια των χρημάτων του για να εξοφλήσει δικές της πιστωτικές κάρτες και να αγοράσει στον γιο της ένα φορητό υπολογιστή. Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο ηθοποιός μίλησε στο Bloomberg για την ανάκτηση του ελέγχου της ζωής του αναφέροντας: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με εκμεταλλευόταν ένα μέλος της οικογένειας».

Πριν από λίγους μήνες ο Christopher συνελήφθη σε κατάσταση μέθης (δεύτερη φορά σε τρία χρόνια) στο αεροδρόμιο Hollywood Burbank. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 250 δολαρίων.

Πηγή κεντρικής: apimages.com