Eva Longoria-Victoria Beckham: Οι... απελπισμένες νοικοκυρές σε βραδινή έξοδο με το πιο sexy look

Τσακιρίδου Χριστίνα
Eva Longoria-Victoria Beckham: Οι... απελπισμένες νοικοκυρές σε βραδινή έξοδο με το πιο sexy look

Oι δύο φίλες απέδειξαν πόσο cool και ακομπλεξάριστες είναι με μια σειρά φωτογραφιών.

Η Eva Longoria και η Victoria Beckham είναι δύο πολύ δημοφιλείς γυναίκες του star system, που δεν διαφέρουν όμως σε τίποτα από εμάς. Η διάσημη ηθοποιός και η σχεδιάστρια μόδας συνδέονται με μια φιλία χρόνων και πριν λίγα 24ωρα «έβαλαν φωτιά» στο Instagram με μερικές νέες κοινές φωτογραφίες τους.

Longoria και Beckham πιο cool από ποτέ

Oι αγαπημένες φίλες πόσταραν κάποιες λήψεις στις οποίες τις βλέπουμε στο σπίτι των Beckham στο Λονδίνο, λίγο πριν ντυθούν και ετοιμαστούν για τη βόλτα τους.

Στις λεζάντες των φωτογραφιών έγραψαν και οι δύο «Απελπισμένες Νοικοκυρές» (Desperate housewives), αντλώντας έμπνευση από την ομώνυμη επιτυχημένη σειρά που συμμετείχε η Eva Longoria. Στις πρώτες φωτογραφίες βλέπουμε την ηθοποιό να φορά ένα ζευγάρι λευκές παντόφλες με τα αρχικά της Victoria Beckham και να έχει στα μαλλιά της τσιμπιδάκια, όπως ακριβώς και η φίλη της.

Τέλος στο δράμα με την Victoria Beckham έβαλε η νύφη της Nicola Peltz με μια κίνηση

«Δεν σου έμαθα τίποτα;», έγραψε η 48χρονη σχεδιάστρια στην Longoria αναφερόμενη στην πόζα της φίλης της, προσθέτοντας «ποζάρουμε μαζί για χρόνια. Σε αγαπώ. Έξοδος για κορίτσια».

https://www.instagram.com/p/ClweN6MI9d1

Η sexy δημόσια εμφάνιση- Τι επέλεξαν να φορέσουν

Λίγο αργότερα, μόλις τελείωσαν με το μακιγιάζ και το χτένισμά τους, οι 2 γυναίκες πόζαραν μέσα στα εντυπωσιακά look τους στο σπίτι της σχεδιάστριας με φόντο οικογενειακές φωτογραφίες των Beckham.

https://www.instagram.com/p/Clwjf4hofDs

Η Victoria Beckham επέλεξε ένα λευκό top με παντελόνι, τα οποία συνδύασε με pee toe μπότες. Η Eva Longoria εμφανίστηκε ένα μαύρο, μακρύ cut out φόρεμα και πράσινη mini bag από τη συλλογή της φίλης της.

Σε μια άλλη φωτογραφία στην οποία φαίνεται και ο4χρονος γιος της ηθοποιού, η Victoria Beckham έγραψε: «Πάλι δύο απελπισμένες νοικοκυρές κι ένα μωρό να ετοιμάζονται για μια έξοδο για κορίτσια».

https://www.instagram.com/p/ClwxeePoPeR

Εμφανώς ευδιάθετες και κομψές, οι 2 φίλες έδωσαν το παρών στο επίσημο δείπνο «Forces fot Change» και πόζαραν με χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό. Το μόνο σίγουρο είναι πως η προετοιμασία τους μας θύμισε τα pyjama parties που κάναμε στα νιάτα μας και μας χάρισε τις πιο #friendgoals φωτογραφίες. Το styling της ηθοποιού είχε φυσικά επιμεληθεί η Victoria Beckham, όπως είχε κάνει και στον γάμο της με τον Jose Baston το 2016.

Πηγή κεντρικής: victoriabeckham