Η Μαριέττα Χρουσαλά στη Νίσυρο κάνει πράξη το 95 Αυγούστου με SUP και μπικίνι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαριέττα Χρουσαλά στη Νίσυρο κάνει πράξη το 95 Αυγούστου με SUP και μπικίνι

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της απολαμβάνουν τις βουτιές τους στα Ελληνικά νησιά και μοιράζονται τις ωραιότερες φωτογραφίες.

Μπορεί να διανύουμε αισίως την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Αττική μας έχουν βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood. Αρκετοί είναι αυτοί που επισκέπτονται τις παραλίες της πρωτεύουσας για να κάνουν τις βουτιές τους και να χαλαρώσουν δίπλα στο κύμα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά λατρεύει τη θάλασσα και συνεχίζει να κάνει μπάνια αφού μαζί με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα ταξιδεύουν συχνά με το σκάφος τους σε αγαπημένα μέρη της Ελλάδας.

Η σύντομη απόδραση και οι υπέροχες make up free φωτογραφίες με μαγιό

Πριν λίγα 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια σύντομη απόδραση μόνο για δύο στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη Νίσυρο που όπως φαίνεται τους «έκλεψε» την καρδιά.

Η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από το νησί με τους followers της δείχνοντάς μας την όμορφη θέα, τη γραφική πλατεία αλλά και το ηφαίστειο.

https://www.instagram.com/p/CzJcMT_thfi/

Λίγο αργότερα το μοντέλο-επιχειρηματίας εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και απόλαυσε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά.

Εμφανώς χαρούμενη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαρε στον φακό και μοιράστηκε αργότερα τις φωτογραφίες στο Instagram, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στην Βενετία κάνοντας διακοπές μαζί με τον σύζυγό της

https://www.instagram.com/p/CzGNbhvtn0t/

Το κορμί της Μαριέττας Χρουσαλά είναι αναμφίβολα πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα fitness και κάθε της post αποδεικνύει πως το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ για εκείνη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Σταρ Ελλάς 2003 διαθέτει πολλά, διαφορετικά στυλ μαγιό στη γκαρνταρόμπα της από cut-out ολόσωμα μέχρι printed μπικίνι, τα οποία και εναλλάσσει για τις βουτιές της στην θάλασσα ή την πισίνα.

Ακόμα και μετά από τρεις εγκυμοσύνες, η παρουσιάστρια διατηρεί σταθερές τις αναλογίες της στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό φυσικά οφείλεται στην υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με γυμναστική και κολύμπι.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό.

Πηγή κεντρικής: