Οι στιλιστικές επιλογές της Μαριέττας Χρουσαλά στις εξόδους με τον σύζυγό της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι στιλιστικές επιλογές της Μαριέττας Χρουσαλά στις εξόδους με τον σύζυγό της
Instagram

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας φροντίζουν πάντα οι εμφανίσεις τους να είναι ασορτί κι αυτό φαίνεται κι από τις φωτογραφίες τους στα social media.

H Mαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι μαζί από το 2006, ενώ παντρεύτηκαν το 2010 σε ένα παραμυθένιο γάμο με πολλούς επώνυμους καλεσμένους. Οι δυο τους από τότε είναι αχώριστοι και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την 11χρονη Μάργκω, τον 8χρονο Σπύρο και τον 5 ετών Κωνσταντίνο.

https://www.instagram.com/p/CmgLqJvIs1J/

Οι ασορτί εμφανίσεις τους

Με τρία παιδιά, επαγγελματικές υποχρεώσεις και με τον χρόνο τους να μοιράζεται σε Αθήνα, Λονδίνο και Μαϊάμι, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο για να «φρεσκάρουν» τη σχέση τους με κάποια ρομαντική έξοδο ή για να περνούν με τους αγαπημένους τους φίλους.

Κάτι τέτοιο έκαναν και το καλοκαίρι, δίνοντας το παρόν στο πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της Καλομοίρας και του Δημήτρη Γιαννέτου, ντυμένοι στα λευκά μιας και αυτό ήταν το concept. Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν, όπως πάντα πολύ εντυπωσιακή δίπλα στον σύζυγό της, φορώντας ένα μίνι λευκό φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμα πόδια της, ενώ ολοκλήρωσε το look της με χρυσά πέδιλα και αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/CubmUtstaFB/

Αυτή δεν ήταν η μόνη iconic εμφάνιση του μοντέλου και παρουσιάστριας δίπλα στον σύζυγό της, μιας και από τα στιγμιότυπα που κατά καιρούς δημοσιεύουν στα social media οι δυο τους, εκείνη τις περισσότερες φορές που είναι σε κάποια έξοδο μαζί του είναι πάντα πολύ κομψή, ενώ η πιο αγαπημένη της επιλογή είναι σχεδόν πάντα τα φορέματα σε διάφορα μήκη και χρώματα.

Το ενδιαφέρον βέβαια, είναι πως με τον Λέοντα Πατίτσα καταφέρνουν να είναι ασορτί, είτε φορώντας παρόμοια χρώματα στα ρούχα είτε επιλέγοντας χρώματα που συνδυάζονται μεταξύ τους όπως το total black outfit που επέλεξε, όπως θα δεις στην gallery πιο πάνω εκείνος με το κατακόκκινο φουστάνι που επέλεξε να βάλει η Μαριέττα Χρουσαλά.

Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας είναι οι νικητές των matchy-matchy εμφανίσεων