Η Μαρία Σολωμού είναι η συμμαθήτρια που δεν θέλαμε να έχουμε ποτέ στο reunion

Η Μαρία Σολωμού είναι η συμμαθήτρια που δεν θέλαμε να έχουμε ποτέ στο reunion

Reunion με τους συμμαθητές της από το Λύκειο έκανε η Μαρία Σολωμού μετά από 30 χρόνια και έχουμε ήδη πάρει τηλέφωνο τον Brad Pitt.

Ας μιλήσουμε ειλικρινά, όλοι έχουμε έρθει στη θέση των συμμαθητών της Μαρίας Σολωμού.

Βλέπεις, η παρουσιάστρια και καθηγήτρια πια στην σχολή του Fame Story, έκανε reunion με τους συμμαθητές της στο Λύκειο Παλαιού Ψυχικού μετά 30 χρόνια.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, αυτό που θα απασχολούσε ένα reunion παλαιών συμμαθητών είναι πόσο επιτυχημένος είναι κάποιος προσωπικά ή επαγγελματικά.

Έλα όμως που όταν έχεις την επιτυχημένη Μαρία Σολωμού στην παρέα, λες να επενδύσεις έστω στην εμφάνιση.

Κι εκεί, εμφανίζεται η Σολωμού που δεν θέλει να ακούει για ηλικίες αλλά οι υπόλοιποι 59χρονοι πάλαι ποτέ συμμαθητές της, βρέθηκαν σε stories μαζί της, στο τότε και στο τώρα.

Και είναι ξαδέρφη η Μαρία του Mπέντζαμιν Μπάτον σε βαθμό που θα πάρουμε τηλέφωνο τον Brad Pitt. Γιατί αν δεις το πριν 30 χρόνια και δεις και το τώρα, της Σολωμού και των συμμαθητών, θα πεις με σιγουριά: Μαρία πλάκα μας κάνεις;

Μιλώντας για την ηλικία, η Σολωμού είχε πει:

«Για την ηλικία μου δεν μιλούσαν ποτέ και κανείς δεν ήξερε και την ηλικία μου. Αυτό έλεγα στον Fipster (σ.σ. μίλησε στο κανάλι του στο YouTube) και ξαφνικά δίπλα στο όνομά μου φιγουράρει πάντα ένα νούμερο το οποίο… Εμένα δεν μου αρέσουν τα νούμερα γενικώς. Με ενοχλεί, γιατί δείχνει εμπάθεια. Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά για ποιον λόγο».

Μιλώντας για το πέρασμα του χρόνου και τις αισθητικές επεμβάσεις η Σολωμού είπε:

«Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να είμαι πολύ τυπική και να βάζω τις κρέμες μου και να κάνω τις επισκέψεις μου στους δερματολόγους, γιατί τέρμα τα ψέματα. Αρχίζουν να κρέμονται όλα προς τα κάτω σιγά σιγά. Η βαρύτητα είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς μας», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και τόνισε:

«Botox κάνω όταν έχω κέφι, μπορεί να κάνω μια φορά στα δύο χρόνια, έχει τύχει. Το κάνω συνήθως το καλοκαίρι. Δεν μου ταιριάζει τίποτα με βελόνα. Δεν μου ταιριάζει λόγω πόνου, πονάω υποφέρω, πεθαίνω. Αν με κοίμιζαν, μπορεί και να τα έκανα όλα, με πολλή προσοχή εννοείται. Η υπερβολή με ενοχλεί αισθητικά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς το βλέπω εγώ και δεν το βλέπουν οι ίδιοι την ώρα που το κάνουν. Κατά τα άλλα, κάν’ τα όλα, αρκεί να μην το βλέπω σημαία από χιλιόμετρο».

Η Μαρία Σολωμού θέλει να σταματήσουμε επιτέλους να μιλάμε για ηλικίες