Κόκκινο ή μαύρο; Η Σίσσυ Χρηστίδου επένδυσε σε δύο λουκ και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε

Κόκκινο ή μαύρο; Η Σίσσυ Χρηστίδου επένδυσε σε δύο λουκ και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε

Κόκκινο ή μαύρο; Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε και αυτό το Σαββατοκύριακο δύο safe μεν αλλά ξεχωριστές επιλογές ρούχων για την εκπομπή της.

Τη φετινή σεζόν στο Mega και στο Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε αυτό που ήθελε, άλλαξε το σώμα της και μπορεί πια να φοράει τα ρούχα που θέλει.

Η ίδια μιλώντας για την πορεία αδυνατίσματος, είχε εξομολογηθεί στο Οκ:

«Είμαι ένας άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του. Πιο πολύ ενοχλεί τους άλλους… Με ενοχλούσε όμως πρακτικά, που δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα στη δουλειά, αλλά δεν ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου. Φαντάζομαι ότι σε ρωτάνε και στα social media πώς αδυνάτισες.

Ναι, το έχω γράψει κιόλας. Με έχει βοηθήσει πολύ η Μαρία Ψωμά, η οποία με είχε βοηθήσει να χάσω και τα κιλά της εγκυμοσύνης και στα δύο μου παιδιά. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι πολύ.

Το αποτέλεσμα ήρθε μετά από πολλούς μήνες, δεν έχει μέσα τρέλες, σκληροπυρηνικές δίαιτες και γυμναστήρια με τις ώρες. Είναι ένα συντηρητικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα την προστασία της υγείας», είχε πει χαρακτηριστικά η Σίσσυ.

Ρουλέτα με κόκκινο και μαύρο!

Η Σίσσυ είναι φέτος πιο stylish από ποτέ κάνοντας πολλές διαφορετικές εμφανίσεις με πρωτότυπες επιλογές για τα δεδομένα της. Γιατί; Γιατί μπορεί και θέλει να πειραματιστεί με το στυλ της, όπως κάθε γυναίκα που ανακτά την αυτοπεποίθηση της όταν καταφέρνει να έρθει ξανά στη φυσική κατάσταση που θέλει.

zara.jpg

Ε, τότε είναι που η αυτοπεποίθηση χτυπάει κόκκινο! Το ίδιο έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου με ένα κατακόκκινο, strapless midi φόρεμα από τα Zara. To little red dress είναι το hero piece της σεζόν ενώ το συγκεκριμένο είναι και σε προσφορά αυτές τις μέρες στα πολυκαταστήματα ( αυτή τη στιγμή και κοστίζει μόνο 39,99 ευρώ στο Zara. ). Σε office yet sexy γραμμή μας έφτιαξε τη διάθεση.

https://www.instagram.com/p/CzOisWioyqH/

Για την Κυριακή η Σίσσυ επέλεξε ένα εξίσου κομψό look αυτή τη φορά σε total black με skinny παντελόνι, κορμάκι σε κρουαζε γραμμή και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το shinny, sparkly ύφασμα στο κορμάκι ήταν αυτό που μας έκανε το outfit να ξεχωρίσει.

https://www.instagram.com/p/CzRP8GSI4hu/

Η Σίσσυ Χρηστίδου με μαύρο φόρεμα και μπότες έκανε ένα κομψό total black look

398196381_17964449819642887_3910604340879783398_n.jpg