Grey nails! Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το manicure που ταιριάζει με τον moody καιρό

Το γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και με όλα τα φθινοπωρινά ρούχα μας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις πιο κομψές και περιποιημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Προσέχει τον εαυτό της και αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνισή της. Τα ginger μακριά μαλλιά της είναι αυτά που την χαρακτηρίζουν ή τουλάχιστον την χαρακτήριζαν μέχρι τώρα... Αυτό που έχει κλέψει το ενδιαφέρον μας τον τελευταίο καιρό είναι τα nail arts που επιλέγει κάθε φορά στο manicure της. Τα bueno nails, που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα, με αυτή την γλυκιά απόχρωση να γίνεται ένα με τον τόνο της επιδερμίδας της, έγιναν αμέσως viral.

Bueno Nails: Η Σίσσυ υιοθέτησε στο manicure την πιο trendy απόχρωση του φθινοπώρου

https://www.instagram.com/p/CyedGzSodza/

Αυτή τη φορά η Σίσσυ, μέσα από ένα story που ανέβασε, μας παρουσίασε ένα νέο nail trend που υιοθέτησε στο manicure της αυτή τη σεζόν. Τα grey nails! Τα γκρι νύχια, θυμίζουν την εποχή που διανύουμε τώρα, το φθινόπωρο. Το μουντό γκρι -και όλες του οι αποχρώσεις- είναι υπέροχα κομψό και θα μας προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από τα φωτεινά μανικιούρ του καλοκαιριού. Το γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και το κυριότερο με όλα τα φθινοπωρινά ρούχα μας.

387326801_656004299851282_2573364314803557721_n-(1).jpg

Επιπλέον, είναι μία επιλογή που μπορεί να αναδείξει τέλεια τα κοντά νύχια, γι' αυτό αν σου έσπασε πρόσφατα το manicure σου, μην ανησυχείς, μόλις βρήκες το επόμενο nail colour που θα κάνεις στην μανικιουρίστ σου.

Είναι ευκαιρία να σου δείξουμε τα αγαπημένα μας γκρι βερνίκια που θα «λιώσεις» όλο το φθινόπωρο. Κάνε scroll στην παρακάτω gallery για να δεις γκρι manicure που είναι ασορτί με τον καιρό. Θα σου αρέσουν και μπορεί να σου έρθει η όρεξη για λίγο DIY!