Δύο ημέρες πριν γίνει 37 η Δούκισσα Νομικού έκανε αυτό που αγαπά όλο και περισσότερο κάθε χρόνο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δύο ημέρες πριν γίνει 37 η Δούκισσα Νομικού έκανε αυτό που αγαπά όλο και περισσότερο κάθε χρόνο

Η Δούκισσα Νομικού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά της και μοιράστηκε τα ωραιότερα στιγμιότυπα. Τα νέα πλάνα μέσα από το σπίτι της και η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια.

Η Δούκισσα Νομικού δεν έκρυψε ποτέ ότι λατρεύει τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο επιμελείται από πολύ νωρίς τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο τους παιδιά (Σάββας και Αναστασία).

Η 36χρονη αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσει και αντί να επισκεφθεί τις παραλίες, επέλεξε να στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την οικογένειά της. Πρόκειται για μια ασχολία που η παρουσιάστρια αγαπά ολοένα και περισσότερο, ειδικά από την ημέρα που έγινε μαμά.

Στις 7 Νοεμβρίου η Δούκισσα Νομικού θα γιορτάσει τα 37α γενέθλιά της μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και λίγα 24ωρα νωρίτερα θέλησε να συνεχίσει την «οικογενειακή παράδοση».

Η «Dutchess» έχει αποκαλύψει πως μαζί με τους γονείς και τον αδερφό της, συνήθιζαν να στολίζουν κάθε χρόνο το σπίτι τους την Κυριακή πριν από τα γενέθλιά της.

Η Δούκισσα Νομικού έφερε τα Χριστούγεννα

Το απόγευμα της Κυριακής (5/11) η Δούκισσα Νομικού και τα παιδιά της στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από μερικά Instagram-stories στον προσωπικό της λογαριασμό.

doukisa5.jpg

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει το δέντρο είναι δώρο των γονιών της και έχει συναισθηματική αξία για εκείνη καθώς τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στο πατρικό της.

Ο Σάββας και η μικρή Αναστασία έδειχναν να απολαμβάνουν στο έπακρο τη διαδικασία αλλά και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα ονόματά τους.

https://www.instagram.com/p/CzRl24Nrqy-/

«Κι όμως…🎄❤️😅 Δες Περισσότερα στα Stories. Με τα παιδιά στολίζουμε τα τελευταία χρόνια το ίδιο δέντρο που στόλιζα στο πατρικό μου σπίτι όταν ήμουν μικρή, την Κυριακή πριν από τα γενέθλιά μου. Και του χρόνου με υγεία ✨ **φέτος στολίσαμε με air condition», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πριν από ένα χρόνο η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ωραιότερα στιγμιότυπα από το στόλισμα του δέντρου τα οποία θα βρεις παρακάτω.

https://www.instagram.com/reel/Ckn6G5Ug_B1/

«Στολίσαμε. Και του χρόνου με υγεία», είχε γράψει η 36χρονη.

Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Άννα Πρέλεβιτς δεν βρήκε απόλυτα σύμφωνους τους followers της

https://www.instagram.com/p/CV8hSlari-d/

Το 2021 η Δούκισσα Νομικού φόρεσε cozy outfit και πόζαρε μπροστά από το εντυπωσιακό δέντρο κάνοντας παράλληλα μια εξομολόγηση: «Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε».

Πηγή κεντρικής: dutchesss_