Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Άννα Πρέλεβιτς δεν βρήκε απόλυτα σύμφωνους τους followers της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Άννα Πρέλεβιτς δεν βρήκε απόλυτα σύμφωνους τους followers της

Μια λεπτομέρεια στο βίντεο της Άννας Πρέλεβιτς από την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της ήταν ικανή για να γεμίσει η ανάρτησή της με «ενστάσεις» από τους followers της.

Η Άννα Πρέλεβιτς αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της, ύστερα από καιρό. Το νεαρό μοντέλο και επιχειρηματίας έχει άλλωστε, τα τελευταία χρόνια πλούσια μακριά καστανά μαλλιά και οι αλλαγές που έχει κάνει κατά καιρούς είναι μικρές και κυρίως ως προς τον τόνο του χρώματός των μαλλιών της κι όχι ως προς το μήκος. Άλλωστε, το καστανό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει κι αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις σταρένιες επιδερμίδες.

Η «αρκετά μεγάλη» αλλαγή

Η Άννα Πρέλεβιτς λοιπόν, αρκετά ενθουσιασμένη δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο έδειχνε πλάνα από την επίσκεψή της στο κομμωτήριο, ενώ έγραφε «Πάω να κάνω αρκετά μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά. Πείτε μου αν σας άρεσε το αποτέλεσμα».

https://www.instagram.com/reel/Cy3rilxog7p/

Η ίδια - όπως θα είδες και στο τέλος του βίντεο που δημοσίευσε - επέλεξε να κάνει πιο πολλές ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά της. Το γεγονός ωστόσο, πως στο μήνυμά της έκανε λόγο για «αρκετά μεγάλη αλλαγή» έκανε τους followers να τη γεμίσουν με σχόλια του τύπου «Η μεγάλη αλλαγή ποια είναι;» και «Σιγά η αλλαγή, ούτε που φαίνονται».

Κάθε ένας ωστόσο, είναι ελεύθερος να κάνει όποια αλλαγή θέλει στον εαυτό του και για εκείνον μπορεί ακόμα και μια πιο μικρή αλλαγή στην εμφάνισή του να είναι αρκετά μεγάλη. Άλλωστε, όπως αναφέραμε και πιο πάνω η Άννα Πρέλεβιτς ήταν πάντα υπέρμαχος του καστανού, οπότε οι πολλές ξανθές ανταύγειες ίσως ήταν ένα μεγάλο βήμα γι' αυτήν. Πάντως μικρή ή μεγάλη η αλλαγή της άρεσε στους followers της και πολλοί ήταν αυτοί που της έγραψαν πόσο πολύ της ταιριάζουν οι «χρυσές» ανταύγειες.

Η Άννα μοιάζει πολύ με την αδερφή της την Τέα

Η Άννα Πρέλεβιτς πάντως και μετά από αυτή την αλλαγή μοιάζει ακόμα περισσότερο με τη μικρότερη αδερφή της την Τέα, αφού κι εκείνη έχει πλούσια μακριά καστανά μαλλιά αλλά με πιο έντονες ξανθές ανταύγειες ειδικά μετά το καλοκαίρι.

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς πέρα από το γεγονός ότι είναι πολύ αγαπημένες αδερφές, συνεργάζονται και επαγγελματικά, αφού έχουν τη δική τους εταιρεία, το δικό τους online shop με όνομα Τhe Prelevits, στο οποίο μπορείς να βρεις από ρούχα για γυμναστική μέχρι beuaty gadgets.

https://www.instagram.com/reel/Cyfd84QIVBX/

Ο γάμος με τον Νικήτα Νομικό

Η πιο μεγάλη αλλαγή όμως στη ζωή της Άννας Πρέλεβιτς αυτή τη χρονιά πάντως ήταν ο γάμος της με τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό, τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι παρουσία στενών φίλων και συγγενών, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε κτήμα της πρωτεύουσας.

1685209280690-294429755-prelevitsgamos.jpg