Το ηθικό bullying που δέχθηκε η Αριστέα ταρακούνησε το κοινό και έβαλε το Fame Story στα trends

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το ηθικό bullying που δέχθηκε η Αριστέα ταρακούνησε το κοινό και έβαλε το Fame Story στα trends

Το «θέλω να φύγω» της Αριστέας και η κόντρα με την Μέγκαν και τα δίδυμα έκαναν το Fame Story να «τρεντάρει» στα social media παρότι τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ χαμηλά.

Mπορεί το κοινό να περίμενε εναγωνίως την αναβίωση του Fame Story μέσα από τη συχνότητα του Star, όμως εδώ και περίπου έναν μήνα που προβάλλεται το μουσικό ριάλιτι τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δείχνουν πως τελικά δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Ίσως φταίει ότι οι τηλεθεατές στην Ελλάδα έχουν δει πολλά μαζεμένα ριάλιτι από το πρώτο Fame Story πίσω στο 2002 και είναι προετοιμασμένοι για όσα θα δουν. Από την άλλη οι περισσότεροι σπουδαστές δεν έχουν τη δυναμική προσωπικότητα που χρειάζεται για να στηριχτεί ένα τέτοιο ριάλιτι, άσχετα από τις μέτριες εμφανίσεις τους στα live.

Παρ' όλα αυτά, μπορεί ως προς την τηλεθέαση το Fame Story να μην πηγαίνει τόσο καλά, όσον αφορά όμως τα social media έχει καλύτερη εικόνα και συμμετοχή από το κοινό. Ειδικά αφού μετά το χθεσινό επεισόδιο βρέθηκε μετά από καιρό και πάλι στα trends.

Το ξέσπασμα της Αριστέας έφερε το Fame Story στα trend του Twitter/X

Ο λόγος που το τηλεοπτικό κοινό ασχολήθηκε με το επεισόδιο του Fame Story που προβλήθηκε την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ήταν σε πρώτη φάση η κόντρα της Αριστέας με τη Μέγκαν και σε δεύτερη το ξέσπασμά της για κάποια πράγματα που οι δίδυμοι συμπαίκτες της Dani και Victor είχαν «διαδώσει» για εκείνη.

Η Αριστέα είναι μια έντονη προσωπικότητα μέσα στο παιχνίδι και από τους λίγους χαρακτήρες εκεί που μπορούν να υπηρετήσουν αυτό που θέλει το κοινό, την ίντριγκα - ταυτόχρονα και με μια συμπαθητική φωνή. Γι' αυτό άλλωστε, το κοινό στο live του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου της έδωσε με την ψήφο του την ασυλία παρότι ήταν προτεινόμενη.

https://www.instagram.com/p/CzM1VPno7xx/

Η κόντρα της με την Μέγκαν, λοιπόν είχε ξεκινήσει περίπου δύο βδομάδες νωρίτερα όταν οι «σπουδαστές» της μουσικής ακαδημίας αντί να ψηφίσουν σαν καλύτερη εμφάνιση του live τη δική της, ψήφισαν της Μέγκαν με αποτέλεσμα η Αριστέα να θεωρεί πως όλο αυτό έγινε για να της ρίξουν την ψυχολογία. Βέβαια, η ίδια ανέφερε αργότερα στο 4ο live πως κατάλαβε ότι ήταν υπερβολική αλλά η κόντρα τους δεν έληξε ποτέ.

Mε αφορμή λοιπόν, την κόντρα της με την Μέγκαν, η Αριστέα - η οποία ήταν ήδη φορτισμένη ψυχολογικά επειδή στο 6ο live αποχώρησε ο Στράτος με τον οποίο ήταν φίλοι - «ξέσπασε» αναφέροντας και κάποια άλλα σχόλια που είχαν ακουστεί για εκείνη, αυτή την φορά από τα δίδυμα αγόρια του show, τον Danny και τον Victor. Στην ουσία τα αγόρια είχαν αναφερθεί στη σχέση που είχε με τον Στράτο υπονοώντας πως συμβαίνει κάτι παραπάνω με τους δυο τους, επειδή όταν ήταν άρρωστοι, στο ξενοδοχείο που τους είχε μεταφέρει η παραγωγή, κοιμήθηκαν ένα βράδυ μαζί στο ίδιο κρεβάτι.

Αυτή η φήμη που «κυκλοφόρησαν» τα δύο αγόρια για την Αριστέα ήταν που την τάραξε σε τέτοιο σημείο που ζήτησε από την Ηρώ - τη διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας - να αποχωρήσει οικειοθελώ, καθώς το ζήτημα γι' αυτήν είναι ηθικό και δεν ήθελε να διαδίδονται τέτοια πράγματα για εκείνη ακόμα κι αν είναι ψευδή.

https://www.instagram.com/reel/CzUjTTIIT20/

Βέβαια σε συζήτηση που έκανε ιδιαιτέρως με την Ηρώ, η ίδια αποφάσισε να παραμείνει και να μην δώσει την χαρά στους συμπαίκτες της ότι τα παράτησε.

Τα σχόλια του κοινού

Όλη αυτή η κόντρα είναι η αλήθεια πως θύμισε παλιές καλές εποχές του ριάλιτι, με πολλούς να θεωρούν πως η Αριστέα γίνεται αρκετές φορές drama queen. Παρ' όλα αυτά όμως, το γεγονός πως ειπώθηκε ότι μια κοπέλα κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με ένα αγόρι επειδή εκείνη επιδιώκει κάτι παραπάνω εν έτει 2023, βρήκε το κοινό «απέναντι» στον Danny και τον Victor και δίπλα στην Αριστέα - ακόμη και στην κόντρα της με την Μέγκαν, όπως θα δεις από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter/X. Bέβαια, δεν έλειψαν και κάποια αστεία tweets.