20 χρόνια από το Fame Story και η Μάρω Λύτρα έχει γενέθλια και δύο προφίλ στο Instagram

20 χρόνια από το Fame Story και η Μάρω Λύτρα έχει γενέθλια και δύο προφίλ στο Instagram

Και νοσηλεύτρια και τραγουδίστρια. Η Μάρω Λύτρα συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή στον Καναδά σχεδόν είκοσι χρόνια μετά το Fame Story.

Η Μάρω Λύτρα έχει σίγουρα βρει τη δική της μηχανή του χρόνου! Η πάλαι ποτέ παίκτρια του Fame Story 2 είχε τα γενέθλιά της στις 3 Νοεμβρίου όπου και έγινε 53 ετών αλλά η ενέργεια και η παρουσία της σίγουρα μας δίνει vibes 2004, όταν τη γνωρίσαμε στο Fame Story.

Τι κάνει η Μάρω 20 χρόνια μετά το Fame Story;

Η Μάρω παραμένει νοσηλέτρια αλλά δεν έχει αφήσει και το τραγούδι, πραγματοποιώντας εμφανίσεις και στον Καναδά όπου μένει.

https://www.instagram.com/reel/CylVUEDuXzG/

Στα δύο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, η Λύτρα είναι ιδιαίτερα δραστήρια και πρόσφατα έκανε εμφάνιση και σε εκπομπή μαγειρικής!

https://www.instagram.com/p/CzMs6o3JVtQ/

Όσο για το Fame Story, μέσα στον Οκτώβριο έκανε reunion με τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος βρέθηκε στον Καναδά για εμφανίσεις και τραγούδησαν και μαζί.

Η Μάρω συνεχίζει να έχει και το δικό της κανάλι στο Youtube στο οποίο μοιράζεται μουσικές και όχι μόνο στιγμές.

Μάρω Λύτρα θυμάται Καραφώτη: 00ς are here

Μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη πριν μερικές ημέρες, η Μάρω μίλησε για τη ζωή της σήμερα τονίζοντας:

Δουλεύω ως νοσηλεύτρια στον Καναδά και κάνω κάποιες εμφανίσεις με κάτι παιδιά που είναι μουσικοί και είναι φίλοι μου. Ήταν δύσκολο για εμάς που βγήκαμε από ένα παιχνίδι να μας σεβαστούν επειδή γίναμε τόσο διάσημοι, τόσο γρήγορα. Ένιωσα μία συμπεριφορά σαν δεν είσαι τίποτα εσύ που είσαι από ένα παιχνίδι, άλλα δεν ήμουν μόνο η Μάρω από το Fame Story. Όταν ήρθε η κρίση στην Ελλάδα, από εκεί που τραγουδούσαμε 5 βράδια, ξαφνικά έγιναν δυο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι για έμενα αυτό και γύρισα.

Όταν έφυγα από την Ελλάδα έπαθα κατάθλιψη. Μου λείπουν οι πίστες, οι fans μου, μου λείπουν όλα. Την αγαπούσα πολύ αυτή τη δουλειά. Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ελλάδα, άλλα με διαφορετικές συνθήκες. Θα ήμουν πιο έξυπνη αυτή τη φορά. Ένα παιδί με ακολουθούσε παντού και άλλαξε το όνομα του σε Λύτρα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά άσχημα για έμενα. Κάθε τρεις μέρες με βγάζανε έγκυο. Κάποια στιγμή είχαν γράψει ότι έχω αυτοκτονικές τάσεις», αποκάλυψε η Μάρω μην κρύβοντας την πικρία της.

https://www.instagram.com/p/CxsZ_piubmw/

Και επειδή Fame Story 2 και Μάρω Λύτρα μας θυμίζει πάντα Κώστα Καραφώτη και Μίλα μου, η ίδια η 53χρονη καθόλου δεν θέλει να θυμηθεί την εποχή εκείνη:

«Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του, άλλα θα κολλήσουν όλοι στο “ειδύλλιο”. Όταν ήμουν στο Fame Story, έκλαιγα γιατί είχα χάσει τον πάτερα μου και έβαζαν ότι έκλαιγα για τον οποιονδήποτε».

«Εγώ ή η Μάρω Λύτρα;» Η Μαρία Ηλιάκη τραγουδά το «Μίλα μου» και ζητά από τον Καραφώτη να αποφασίσει